KAD SI PRVI NA KRAJU SEZONE CILI GRAD SLAVI ŠAMPIONE
AKO NE UĐEŠ U LIGU PRVAKA PRATIT ĆE TE GRUPA LUĐAKA
ZA TE DAT ĆE MO SVOJE KRVI NEMA VEZE ZADNJI IL PRVI !!!

!!! NA POLJUDU , NA POLJUDU SA ONE STRANE MARJANA NAVIJAMO , NAVIJAMO ZA HAJDUKA
ALE , ALE , ALE , ALE , ALE , ALE ,ALE , ALE , ALE !!!

!!! OVE NOĆI BITI ĆE FEŠTA JER OVA PUBLIKA JE NAJLUĐA ZA HAJDUKA ŽIVOT BI DALA JER TORCIDA JE NAJVIJERNIJA !!!

!!! HEJ , HAJDUČE HEJ , SAMO TI JEDINI VOLJENI . SAMO TEBE VOLIM JA I VIŠE NIKOGA TO TI KAŽE TVOJA TORCIDA OOOOOOOOOOOOOOOOOO , NANANANANANANANANNAN . SAMO TEBE VOLIM JA I VIŠE NIKOGA TO TI KAŽE TVOJA TORCIDA !!!




!!! AKO NE POSTANEŠ NOVI PRVAK TI , TORCIDA ĆE ŽALITI OPROSTIT ĆE MO TI . JER IPAK ZNAMO SVI DA NAJPOLJI SI TI I NIKAD TI NEĆEMO OKRENUT LEĐA MI . OOOOOOOOOOOOOOOO... !!!


!!! U DANIMA SRETNIM U DANIMA TUŽNIM JA NE MOGU DRUGO NEGO DA GA VOLIM JER KAJDUK JE ONO ŠTO ME ČINI SRETNIM JA NE MOGU DRUGO NEGO DA GA VOLIM !!!" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="340" height="285">


EVO MALO VIDEO URADAKA :









SERIJAL " TORCIDA U PODGORICI " :















HAJDUKOVA POSLJEDNJA UTAKMICA


Sampion - Hajduk


< lipanj, 2009 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Prosinac 2009 (2)
Studeni 2009 (1)
Listopad 2009 (7)
Rujan 2009 (4)
Kolovoz 2009 (5)
Srpanj 2009 (8)
Lipanj 2009 (14)
Svibanj 2009 (5)
Travanj 2009 (3)
Ožujak 2009 (9)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


...komentari .... vidish/nevidish....

design: × BloG MasteR ×

font: x

slike: x

Opis bloga

Image and video hosting by TinyPic










   
   
   
   
   

Ultrasi broj jedan u HRVATSKOJ :
Torcida Split
Ultrasi Vinkovci
Sibenski Funcuti
Tornado Zadar
Armada
Kohorta
B.B.B
Demoni
  
pollcode.com free polls


Prva HNL Fixtures and Results







Kakav mi je blog
Super
dobar
prolazan
smece
  
pollcode.com free polls

Za koga navijas ?
Hajduk
Dinamo
Sibenik
Zadar
Zagora
Neko drugi
  
pollcode.com free polls



banneri :



BannerFans.com




href="http://www.juve27.bloger.hr/">/


Linkovi




HAJDUKOVA POSLJEDNJA UTAKMICA

NEKI HAJDUKOVI TROFEJI



























utorak, 30.06.2009.

CERANT POTPISAO ZA HAJDUK !!!

Kao u nekakvom filmu s apsolutno nepredvidljivim završetkom, na tragu krimića Agathe Christie gdje sve do kraja romana ne znate tko je krivac, tako bi se mogao opisati dan Florina Cernata. Nakon što je preko prijatelja Remusa Dimachea, baletana u splitskom HNK, poručio da jako razočaran odustaje od Hajduka i odlazi u grčku Larissu, 29-godišnji rumunjski vezni nogometaš u večernjim se satima ukazao u Splitu. Privatnim avionom s menadžerom Ioanom Becalijem sletio je u zračnu luku Resnik i uputio se na pregovore s predsjednikom Hajdukove uprave Matom Perošem i Fredijem Fiorentinijem. Razgovoru su prisustvovali i spomenuti Dimache, te Mirko Klarić.


Negdje oko 22.30 sati Cernat je izašao s Poljuda, držao je mobitel na uhu i htio je što prije šmugnuti u automobil, ali na inzistiranje desetak navijača Hajduka da im kaže je li potpisao ugovor kojim se vraća u splitske redove, Rumunj je popustio.
- Sutra ujutro potpisujem.
Samo te tri riječi bacile su u trans navijačku grupicu, njima ništa više nije bilo važno. Cernat se vraća, ljubimac navijača iz sezone 2007/08 opet će ih bacati u trans.na licu Mate Peroša bio je prilično širok. Hajduk je konačno upecao kapitalca na ljetnom tržištu.
- Sve smo se dogovorili. Cernat ujutro u sedam sati ide na liječnički pregled i ako sve bude u redu, tada ćemo potpisati ugovor.

U čemu je problem bio do sada, zašto se sve toliko oteglo?
- Večeras je sve išlo brzo, to ste i sami vidjeli. Vjerujem da više neće biti nikakvih problema i da će Cernat od utorka biti naš igrač. Potpisat će ugovor na tri godine.
Kakav se to kopernikanski obrat dogodio, pa je Cernat umjesto u najavljenu Grčku pilotu aviona rekao da poleti prema Splitu? Možda će ostati tajna, a možda će Rumunj sam o tome progovoriti jednog dana. Vjerojatno je u svemu doista presudila njegova želja da se vrati u Hajduk, tih godinu dana očito je ostavilo duboki pečat, pa se i preko naizgled nepremostivih zapreka prešlo. Cernat je navodno tražio 400.000 eura po sezoni, Hajduk ponudio 100.000 manje, a onda su se našli u sredini. Međutim, tu nije bio kraj. Zapelo je s dinamikom isplate. Tu se Cernat razočarao i bio spreman krenuti prema Larissi, ali očito su telefoni u ponedjeljak bili strašno užareni.

- Vidite da radimo, a radimo i na dovođenju napadača – dao si je malo oduška Peroš nakon uspješno obavljenog posla.

- Čemu tolika žurba? Bit će i napadača, sigurno će ih biti, ali nikako se ne želimo zaletavati i pogriješiti u procjeni. Polako, sve će doći na svoje.




komentiraj (12) • printaj#

utorak, 23.06.2009.

MIŠLJENJE JAVNOSTI - GLASAJTE !!!

TKO JE TRENUTNO NAJPOTREBNIJI HAJDUKU ?
FLORIN CERNAT
GLIGOROV
BRUCE DJITE
KARDEC
PERISIC
  
pollcode.com free polls



komentiraj (9) • printaj#

!!! SLIKE MALO BIŽE ALI VRIJEDNE SU TOGA !!!








komentiraj (4) • printaj#

KALINIĆ JOŠ NIJE SIGURAN OĆE LI POSTATI NAJPLAČENIJI IGRAČ HAJDUKA




Ako Nikola Kalinić prihvatiti ponudu da s Hajdukom potpiše novi ugovor koji će mu jamčiti godišnju plaću od 400.000 eura, postat će najbolje plaćeni nogometaš “bijelih”. Kalinić još razmatra ponudu koju je dobio na stol, a radi se o trogodišnjem ugovoru.

Bez obzira na to što se radi o basnoslovnim uvjetima za prilike u HNL-u, a posebice za Hajduk, Kalinić ima ambiciju karijeru nastaviti u inozemstvu i zato je bliže odluci da ne prihvati ovu ponudu. Kalinić ima ugovor do ljeta 2010., a koji mu jamči plaću od tri tisuće eura mjesečno (36.000 eura godišnje).

Najplaćeniji igrači Hajduka su trojica “povratnika” Vejić, Šerić i Skoko koji godišnje zarađuju 300.000 eura. U njihovu rangu je i kapetan Srđan Andrić koji je prije nekoliko dana potpisao novi ugovor do 2012. godine.

Odlične uvjete imaju M. Buljat (300.000 eura) i Jertec (200.000), ali klub im želi te ugovore srezati na pola i zato nisu u kadru igrača na koje se računa.

Drago Gabrić dugo je bio prvotimac Hajduka s najmanjom plaćom (3500 kuna neto mjesečno), ali je u međuvremenu potpisao novi ugovor sa 180.000 eura godišnje gaže.

Uz Kalinića među najslabije plaćenim prvotimcima je i mladi stoper Mario Maloča koji igra za mjesečnu plaću od 15.000 kuna.



komentiraj (0) • printaj#

četvrtak, 18.06.2009.

Cerant na pola puta od Poljuda , Perišić ulazi u igru

U prividnom miru prijelaznog roka u Hajduku rade na pojačanjima, a osim Brazilca Alana Kardeca, napadača Vasco da Game na čijem angažmanu klub radi već duže vrijeme imena koja su najviše u opticaju u tišini poljudskih hodnika su Florin Cernat i opet sve češće spominjani Ivan Perišić.

Rumunj Cernat je kreativni veznjak kojeg splitska struka priželjkuje i od kojeg se očekuje da u vrlo skorom roku pristane na podebljanu verziju ugovora koju mu ‘bijeli’ nude.



Prvotna ponuda od oko 400 tisuća eura nije zadovoljavala apetite rumunjskog virtuoza, koji je na stolu imao i dvostruko bolje ponude drugih klubova, pa su Splićani povisili iznos. Ukoliko se Cernat i Hajduk nađu negdje na pola puta čini se da bi nakon godine dana pauze Cernat opet mogao oduševljavati splitsku publiku.

Cernat i Hajduk su svakodnevno na liniji i ukoliko sve bude išlo po priželjkivanom planu u narednim danima bi se posao potpuno trebao zgotoviti. Nakon Kreše Ljubičića Cernat bi, vjeruje se, trebao biti pojačanje broj dva.

S druge strane ponovno se počela kotrljati priča oko Perišića koji je prisjetimo se kao 17-godišnjak iz Hajduka preselio u francuski Sochaux. Prije nekoliko dana gradonačelnik Splita Željko Kerum za naš list je izjavio kako će pokušati nagovoriti nogometaševa oca, svog poznanika, da talentirani dvadesetogodišnji mladić dođe na Poljud. Uz to je Kerum najavio, što je za cijelu priču vrlo bitno, kako je spreman cijeli iznos posla isfinancirati iz svog džepa što bi značilo kako će Hajduk dobiti igrača ‘mukte’.

Nakon tog intervjua predsjednik Hajduka Mate Peroš izjavio je kako se igračima treba baviti struka, no priča tu nije stala. Nogometašev menadžer Tonći Martić u srijedu je bio na Poljudu, no kako kaže tema posjeta nije bio Perišić.
Perišić uzgred spomenut

- Došao sam zbog konačnog definiranja posudbi Jonjića i Jozinovića u Zadar, što će im biti jako dobro iskustvo. Da budem iskren Perišićevo ime je tek usputno spomenuto - pojasnio je Martić koji ističe kako se o budućoj destinaciji Perišića još ništa ne može reći sa sigurnošću.

Mladi nogometaš koji bi u Hajduku bio još jedan ljevak je prošlu sezonu iz Sochauxa bio poslan na posudbu u belgijski Roeselare. Odličnim igrama privukao je pažnju mnogih europskih klubova. Interes za njim je pokazalo pola Bundeslige i gotovo cijeli vrh belgijske Jupiler lige. Inozemne ponude su naravno znatno izdašnije od onog što bi Hajduk mogao dati igraču, ali novac ne mora uvijek biti presudan.
- Sve je još otvoreno, sve je moguće, pa i da se Perišić vrati u Hajduk. Ništa nije isključeno - rekao je Martić.

U naredna dva-tri dana, najkasnije do kraja tjedna trebalo bi doći do raspleta slučaja Perišić, barem što se Hajduka tiče.

Nakon što je Makedonac Ilčo Naumoski zbog naklonosti Partizanu sam sebe izbacio iz igre, u šali bi rekli da je svoje izglede za transfer u Split ‘pokopao’ (ipak je Grobar!) osim Kardeca čelni ljudi Hajduka opet moraju revidirati listu igrača koji bi mogli pojačati konkurenciju u vrhu napada.

Bez obzira na to što se u pojedinim trenucima činio daleko čini se kako je opet porastao interes za brzonogog napadača Šibenika Ermina Zeca za kojeg je prethodno bila izvješena previsoka cijena. Neki bi rekli da je to tako kada se radi ražanj, a Zec je još u šumi. Međutim pravi prijelazni rok tek treba početi.



komentiraj (5) • printaj#

srijeda, 17.06.2009.

MOGUĆA POSTAVA ZA SEZONU 09/10

-----------------------SUBAŠIĆ-----------------------------------
-----------------------------------------------------------------------
GLIGOROV-------VEJIĆ--------PANĐA-------------ŠERIĆ-
-----------------------------------------------------------------------
----------------------------SKOKO--------------------------------
-----------------------------------------------------------------------
GABRIĆ-----------------CERANT-------------------IBRIČIĆ-
-----------------------------------------------------------------------
------------------KARDEC---------KALINIĆ---------------------



komentiraj (5) • printaj#

četvrtak, 11.06.2009.

Klubski stav jasan : " Oćemo u Europsku ligu "

Rad se nastavlja. Kao i pregovori s potencijalnim pojačanjima Hajduka za iduću sezonu. Sjednica Nadzornog odbora koja je održana jučer nije donijela nikakve senzacionalne novosti osim da će - idući tjedan biti nova sjednica Nadzornog odbora!
- Nije baš da ćemo imati jednu sjednicu tjedno, neke se stvari mogu odraditi i putem telefona - rekao nam je predsjednik Nadzornog odbora Ivan Kuret nakon sjednice koja je trajala puna tri sata.

Iza zatvorenih vrata tu i tamo procurila bi poneka cifra.
- 50.000 eura - začulo se u jednom trenutku.

Ne i za koga. Nije sigurno riječ o Florinu Cernatu koji “piza” puno više.
- Pričalo se i o njemu, između ostalih - veli Kuret.


No, kako doznajemo, priče o njegovim ponudama iz stranih klubova nisu šuplje. Rumunjski znalac, šapuću nam dobro upućeni, ima ozbiljnu ponudu Šahtara iz Donjecka! Riječ je o klubu kojemu financijski Hajduk ne može parirati, tako da je jedina prilika Cernata, koji je, kako tvrdi, u Splitu uživao kao nikad, privoljeti nešto nižom ponudom te igrom na kartu emocija. Ipak, ukoliko je Šahtar doista ozbiljno zagrizao i ukoliko im je Cernat prva opcija, a ne zamjena, teško će Hajduk protiv Ukrajinaca.

Ipak, sada već bivši nogoemtaš kijevskoga Dynama jedan je od prioriteta čelnika kluba koji su odlučili krenuti u smjeru dovođenja ovoga veznog igrača. Izvjesno je da će se dosadašnja ponuda od nekih 400.000 eura podebljati, no hoće li to biti dovoljno da dovedu Cernata na Poljud tek ćemo vidjeti.

Priča s dolaskom osječkoga stopera Ive Smoje, svi su signali, ide u dobrome smjeru. Pod dobrim smjerom podrazumijevamo njegov dolazak u Hajduk, kako ne bi bilo nesporazuma. Njegov je angažman donekle vezan i uz sudbinu sadašnjega Hajdukova braniča Borisa Pandže, koji će, prema svemu sudeći, napustiti Hajduk i vjerojatno odijenuti dres engleskoga Stoke Cityja.

Inače, pred Nadzornim odborom, kojemu je nedostajao samo župan Ante Sanader, našla su se pisana izvješća struke i uprave koja su zadovoljila prisutne.
- Sezona je bila takva kakva jest, no sada nam je prioritet nadograditi ove temelje na način da se dogodine još ozbiljnije borimo za titulu, a i da ostvarimo dobar rezultat u Europi - prenio je “nadzorne” stavove Kuret.

A koji je to dobar rezultat u Europi? Plasman u skupinu Europske lige?
- To bi bilo zadovoljavajuće - prihvatio je Kuret.
Milijuni nisu realni

Nakon što je izgubio fotelju gradonačelnika počele su priče kako će nova gradska vlast, nakon dokapitalizacije kluba, maknuti Kureta i s mjesta prvoga čovjeka Nadzornog odbora Hajduka.
- Mene je izabrala Skupština Hajduka i ne idem odavde dok me Skupština želi - poručio je Kuret.

Puno se raspravljalo i o enormnim zahtjevima, posebno Rijeke za Anasa i Ahmada Sharbinija.
- Neke milijunske cifre stvarno nisu realne.

Mislite tu na Sharbinije?
- Recimo i na njih - potvrdio je Kuret.

Prvi potpis u prijelaznome roku zadovoljio je poljudske “nadzornike”.
- Verificirali smo ugovor za Krešu Ljubičića koji postaje naš igrač - otkrio je Kuret.

Nova mu imena nisu izletjela, no jasno je kako su želje struke “bijelih” dovesti barem jedno kvalitetno pojačanje u sredini terena (Cernat?) i dva jaka napadača. S time je, naravno, povezan i mogući odlazak Nikole Kalinića, no...
- Zasad nema neke konkretne, pisane ponude. Možda je u pošti, na putu - nasmijao se zamjenik predsjednika nadzornog odbora Jako Andabak.
Prijelazni rok ide dalje. Priča se tek počela kotrljati, tek je jedna “ptica” sjetljela, a puno su krupnije u igri. Nova sjednica Nadzornog odbora već je pred vratima.



komentiraj (12) • printaj#

ponedjeljak, 08.06.2009.

KO ŽELI FLORINA CERANTA U HAJDUKU NEKA OVAJ POST KOMENTIRA



komentiraj (4) • printaj#

nedjelja, 07.06.2009.

TORCIDA OSVAJA HAJDUČKO SRCE

Ove godine TORCIDA osvaja Hajdučko srce



komentiraj (6) • printaj#

subota, 06.06.2009.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!O P R E Z!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ovaj brojač je poćeja radit tek od danas pa nemojte mislit da je to od početka stvaranja bloga !!!



komentiraj (4) • printaj#

petak, 05.06.2009.

A.C MILAN

A.C MILAN JE MOJ DRUGI NAJDRAŽI KLUB ===FORZA MILAN===



komentiraj (3) • printaj#

četvrtak, 04.06.2009.

ŽELJKO KERUM NOVI GRADONAČELNIK SPLITA


Željko Kerum je novi gradonačelnik SPLITA nadamo se da će donijeti nove promjene koje će zadovoljiti sve građane Splia .



komentiraj (0) • printaj#



komentiraj (0) • printaj#

utorak, 02.06.2009.

NOVI DIZAJN

Nadam se da će vam se svidit !!!



komentiraj (0) • printaj#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.