Sutomore apartmani galija - Lijepe djevojke

utorak , 18.12.2018.

Hotel GALIJA 3*, PRČANJ - LETOVANJE










Click here: Sutomore apartmani galija






Boravak u Vili Galija će Vam upotpuniti taj doživljaj. Boravak u Vili Galija će Vam upotpuniti taj doživljaj.



sutomore apartmani galija

The discount is based on the third highest current price of the property for rooms with the same booking conditions in a 30-day window around your check-in date 15 days before and 15 days after check-in date; if less than 15 days are between today and the check-in date, we will use the corresponding number of days after the check-in date to result in a 30-day total. Also, the beach is cleaned every day. Smeštaj u sobe do 14:00h.



sutomore apartmani galija

Hotel Lovćen Sutomore LETO 2017 - Opis ponude Lux apartmani Galija nalaze se u Petrovcu na samoj obali mora.



sutomore apartmani galija

Apartmani za 4 i vise osoba. Kuca posjeduje apartmane i sobe... Zajednicku kuhinju,dvije velike terase,sobe sa vise zajednickih kupatila,trokrevetne apartmane sa zasebnim kupatilom,internet,klimu... Na prizemlju je smještajni kapacitet 4+1, klimatizovan, opremljena kuhinja, dnevna, odvojena soba, kupatilo sa tuš kabinom, kablovska televizija, internet, terasa i dvorište. Na spratu 5+1, klimatizovano, opremljena kuhinja, o... Raspolazemo sa 6 soba,zasebno kupatilo,TV i bezicnim internetom.... Vila MOND nalazi se u naselju ispod magistrale,na velikom placu okruzenim stoljetnim hrastovima. Sve informacije o nasem smjestaju mozete dobiti kontaktom na tel 068385755 068087074 i mail snezanamedojevic gmail. U blizini objekta se nalazi više predivnih manjih plaža, koje Vas neće ostaviti radnodušnim, a za one koji vole gužvu i dobar provod šetalište u Sutomoru se nalazi na manje od 500m. U neposrednoj blizini objekta se nalazi i minimarket, restorani, kafići, kao i gradsko igralište. U ponudi imamo velike, komforne i moderno opremljene studio apartmane sa privatnim terasama, za koje smo se potrudili... U krugu od 200m od naseg objekta se nalaze i minimarketi, restorani, kafici, autobuska stanica, kao i gradsko igraliste. Poštovani prijatelji, u ponudi imamo komforne i moderno opremljene apartmane svih vrsta, pošev od dvo...



Sutomore apartmani
Ukoliko ste odlucili da automobilom podjete na odmor, imamo obezbijedjen privatni parking prostor pokriven video nadzorom. Danas raspolaže brojnim hotelima, restoranima, kafićima, klubovima, diskotekama, kao i vikend naseljima u zaleđu. Lux - apartmani posjeduju svoj restoran koji nudi raznovrsnu i kvalitetnu hranu, poslastice i piće. Terasa restorana je takođe na samoj obali mora. Sutomore se može podjeliti na tri dijela: Polje gdje živi veći dio žitelja koje je smješteno na istočnom dijelu Spičanskog polja, obalu koja obuhvata 2km šetališta uz plažu i okolna naselja Rutke, Brca, Nehaj, Mišići... Sve informacije o nasem smjestaju mozete dobiti kontaktom na tel 068385755 068087074 i mail snezanamedojevic gmail. Početkom avgusta Sutomore ostvaruje preko 10. Apartmani za 4 i vise osoba. To ensure we are making a fair comparison, we always use the same reservation conditions meal plan, cancellation policy and room type. Dinamika plaćanja je svakog 15-og u mesecu. Cena povratne karte je 40e, a za decu do 10 godina 35e.

[3ds eshop card code generator no surveys|Magazin erotika|Phonedate org]






Oznake: hotel, lovćen, Sutomore, leto, 2017

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.