mama u nevolji

< ožujak, 2008  
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Ožujak 2008 (2)
Veljača 2008 (4)
Siječanj 2008 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
Ovdje ćete moći pročitati sve što muči ili će mučiti ili je mučilo oko 90 posto žena. A tiče se majčinstva. Dakle; pelene, dudice, buci buci, gu gu... od začeća do rođenja i tako dalje.
Najviše se veselim naravno svom muškom čitateljstvu koji će ovaj blog čitati radije nego gledati neke oskudno odjevene tete na netu.
Je li tako? Jel' je?
Yeah right :)

Linkovi
Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr

11.03.2008., utorak

Razmaženost i planovi

Svi mi imamo nekakvu predodžbu o tome kako bi nam život trebao izgledati, redoslijed... prvo završiti školu, pronaći pristojnog mladića(da baš), prljavo se obogatiti, imati bebu ili dvije i živjeti sretno do kraja života.

Ali često sam slijed događaja odluči se odigrati drukčije, da bi na kraju sve ispalo bolje nego da se išlo po redu i rasporedu. Bar se nadam tako :)
I dok jedni kukaju što imaju djecu sada, drugi kukaju što ih nemaju, a najpametniji savjet oko svega toga što su misli moje mogle iznjedriti jest... budite zadovoljni.
Sve ima svoje razloge i tražiti sreću uvijek negdje drugdje gdje trenutno niste jednostavno nije mudro. Go with the flow :))
- 12:21 - Komentari (0) - Isprintaj - #

01.03.2008., subota

Pisamce

Culice moja sjatka majena, majena, čeka te toliko toga!

Ono što ti za sada mogu reći je to da ćeš sigurno imati lijepih doživljaja i onih malo manje lijepih, ali sve je to život.
Prvo ćeš kakati i piškiti u pelene, ali za to te neće biti briga. To će rješavati tvoj tata :)
Nadam se da ćeš biti malo(ali malo! :) ) na njega i da ćeš svoju ženstvenost sačuvati za kasnije, a da ćeš u početku prditi i prditi i prditi, jer će te to spasiti svih onih grčića koje većina beba ima. A i tata će tako biti ponosan na svoju kćer! :)
Doduše, mamu ćete vjerojatno smaknuti tim svojim aktivnostima gore nego da je drugi svjetski rat i da sam završila negdje u Auschwitzu u plinskoj komori.

Moguće je da ćemo te nazvati Tihana, eto tako da znaš, iako ti to još dugo neće biti bitno. Vjerojatno ćemo se s tim imenom puno šaliti, jer će biti paradoksalno( zapravo čak mislim da su velike šanse da završiš kao pjevačica u nekom metal bendu, čisto zbog revolta na ime :) ).
Samo se možda malo bojim da ti se neće kasnije to svidjeti, jer bebe u susjedstvu se zovu Noemi, Kiara, Tara i slično... ah, imaš priproste roditelje, nimalo moderne( no sjeti se samo da je moglo biti i gore... tata hoće da se zoveš Ljubica, a da si kojim slučajem dečko, bila bi Tvrtko- eto, ipak si spašena ;) )
Živjet ćemo u prizemlju, tako da možeš u svojoj tinejdžerskoj dobi pobjeći kroz prozor i ići malo "u život", pošto tata već sada priča da će te pustiti van tek kad budeš u klimakteriju i da će svaki dečko koji te pogleda odšetati sa šljivom na oku.

No ako budeš imalo na svoju baku, to neće biti potrebno, jer ćeš im ti sama to učiniti. Ona ti je prava harambašica, ali zapravo samo vješto skriva svoje meko srce: stoga je pravi izvor slatkiša i božićnih poklona. Najbolje ju je puno, puno voliti kad dobije plaću :)
I da, od nje moraš skrivati svoj dnevnik ako ga nekada budeš pisala :)

Puno ti sreće želim pikulice mala!



- 11:37 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.