Home

malia from ibiza

31.10.2005., ponedjeljak

Kronologija Mijenjaja Povijesti

30.10. 19:55 La Princesa de Asturias, Gospodja Letizia Ortiz, primljena je u madridsku privatnu kliniku Ruber u prisustvu svog supruga, Princa Felipea.

30.10. 20:16 Novinari sakupljeni pred klinikom primaju sms potvrdu sljedecheg sadrzhaja: La Princesa de Asturias primljen u kliniku Ruber po preporuci lijechnika.

30.10. 23:00 Zaposlenici klineke Ruber Internacional pochinju dijeliti sendviche i boteljiranu vodu stotini novinara okupljenih pred bolnicom.

31.10 01:25 Shpanjolska Kraljevska Kucha obznanjuje da je Gospodja Letizia Ortiz primljena u bolnicu radi pocetka trudova. Na ovaj nachin, putem sms-a daje se do znaja da se ne radi o false alarmu.

31.10 02:15 Majka Gospodje Letizie, Paloma Rocasolano, pristizhe u privatnu kliniku. Obuchena je u kostim boje slonove kosti.

31.10. 02:35 Kraljevska kucha najavljuje putem sms-a da je Princesa od Asturias rodila djevojchicu.

31.10.02.40 Djevojchica postaje Shpanjolska Princeza i poprimit ce titulu Njenog Kraljevskoh Visochanstva. Biti che krshtena, kao i njen otac, vodom iz rijeke Jordan.

31.10. 02:50 Saznaje se da ce se Princ Felipe pojaviti pred novinarima jos prije zore.

31.10 03:50 Predsjednik shpanjolskevlade, Jose Luis Rodriguez Zapatero, zove Kralja Juan Carlosa i chestita mu na rodjenju unuke.

31.10 04:05 Djevojchica che dobiti ime Leonor prema izvorima iz Kraljevske Kuche i dobro je kao i njena majka.

31.10 06:05 Princ Felipe odrzhava konferenciju za novinare u kojoj najavljuje da je djevojchica rodjena carskim rezom. Tezhi tri kilograma i petstochetrdeset grama, a dugacha je 47 centimetara. Nakon chestitki dolazi i pitanje josh uvijek zastarjelom zakonu o nasljedjivanju krune iskljuchivo po "mushkoj liniji". Princ Felipe najavljuje da vremena logichi vode u promjene...


Znachi Leonor??? Koji k...? No dobro, bar je na "L" i ok je to shto je zhensko i shto che mijenjat povijest...
Sigurno niste znali jednu malu dogodovshtinu...Kada sam stigla u Shpanjolsku preko eto vech skoro osam godina, igrala sam u Madridu...U jednom interview-u, dok je Felipe josh lutao svijetom trazhechi si zhenu kakvu on hoche, a ne kraljevska kucha, moju suigrachicu i prijateljicu Almudenu Sanchez Manzano su priupitali sljedeche: Almudena, tko je za tebe idealna buducha shpanjolska kraljica? Na to je moja Mune odgovorila:

"Kralj je rodjen u Italiji, ja ga smatram talijanom, a Kraljica je Grkinja. Zasto ne bi imali Princezu iz Hrvatske? Ja mislim da bi Felipeu najbolje pristajala Malia i ljepotom i visinom!!!"





Isprintaj

26.10.2005., srijeda

T-com je sranje!!!

Samo sam to htjela s vama podijeliti...
Nastavak slijedi...
Pusa...
Isprintaj

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>