ožujak, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari-On/Off

:-)

Pristiglo mnoštvo

Free Hit Counter

LINKOVI

Sirenica
Fresh Prince
Gadgeterija
Anna
Hrvoje
Athropa

Kontakt e-mail:

malenispodzvijezda@gmail.com

Nešto o meni

Starost:
20 godina

Vjera:
vjernik katoličke Crkve

Osobno:
sve što mi se sviđa je dobro, a to može biti stvarno svašta

<< Arhiva >>

srijeda, 22.03.2006.

Prijateljstvo

S trunkom tuge na srcu mogu slobodno izjaviti kako ja kao osoba nemam niti jednog prijatelja ili prijateljicu.
Zacijelo vam je prvo na pameti kako se uvijek izoliram i s nikim ne družim, ali uvjeravam vas da to nije to, i da po nečijem mjerilu imam i previše prijatelja. Međutim, ako nekome "krepa" kompjutor i ja mu ga popravim, ili on meni dadne bilješke s predavanja na kojem nisam mogao ili htio biti, je li to prijateljstvo? Po mojemu definitivno nije.
Kao što sam već spomenuo da je ljubav samo jedna, tako slično mislim i za prijateljstvo.
Možda nije samo jedno, ali mora biti vrlo vrijedno i mora u potpunosti sadržavati baš sve što se tiče povjerenja, a također i puninu iskrenosti, te mora biti u potpunosti oslobođeno laži.
---
Do prije nekoliko dana mislio sam da imam to "prijateljstvo" sa jednom djevojkom iz moga susjedstva, iz rodnog mjesta. Sada smo oboje na studiju u istome gradu, često idemo na ručak, i ja sam se mogao povjeriti njoj, a ona se "po njenom" može još uvijek meni, u što nisam siguran. Od tog presudnog dana nisam je vidio, i još ne znam što ću. (Objašnjenje slijedi u slijedećem postu)

# - 16:58 - Komentari (1) - Isprintaj - #

..velika je razlika izmedju prijatelja i poznanika.. a popravljanje kompa, posudba biljeski i ine slicne stvarcice svakako spadaju u ovu drugu skupinu.. ona tvoja truncica tuge iz prve recenice me dotakla, ali onako bas.. no isto tako mogu izjaviti da ja imam samo jednog prijatelja.. a hrpu poznanika koji su tu vecinom usputno.. i koliko god se trudim doprijeti do nekoga od njih, precesto vidim da nema smisla.. ali dobro mi je i ovako.. hvala Bogu i na toj jednoj osobi.. znam da je tu uvijek, bez obzira na sve i to je dovoljno.. ima i uspona i padova, ali sve je to samo ojacalo nase prijateljstvo.. zao mi je zbog tebe, nadam se da ce na vrata tvog srca uskoro zakucati pravi, iskreni prijatelj.. kao i prava i iskrena ljubav.. (sirenica 19.03.2006. 17:53)

|Komentiraj 0| Printaj| #| *|

<< Arhiva >>