ožujak, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari-On/Off

:-)

Pristiglo mnoštvo

Free Hit Counter

LINKOVI

Sirenica
Fresh Prince
Gadgeterija
Anna
Hrvoje
Athropa

Kontakt e-mail:

malenispodzvijezda@gmail.com

Nešto o meni

Starost:
20 godina

Vjera:
vjernik katoličke Crkve

Osobno:
sve što mi se sviđa je dobro, a to može biti stvarno svašta

<< Arhiva >>

srijeda, 22.03.2006.

Ljudska prilagodljivost

---
Prvo da spomenem, dokumenti su i bez "frendice" stigli jučer i danas ih je tata predao. Bez posljedica zbog kašnjenja od 24 sata. :-)))))))
---

Danas sam se ponovno uvjerio kako sam se mnogo promijenio od srednje škole i koliko se bolje snalazim u svijetu. Zgodu pomoću koje sam to zaključio ispričat ću vam sljedeći puta, ako vas naravno zanima, ali bih se sada htio osvrnuti na tu prilagodljivost ljudi, da se uvijek prilagode potrebi.

Jučer smo imali predavanje iz endokrinologije, i bilo je fantastično (makar ću najvjerojatnije imati problema na ispitu zbog profesora), ali da nastavim; u goste nam je došla jedna doktorica , koja nam je govorila o žlijezdama, te nam opisivala kako se one prilagođavaju uvjetima koji su oko njih, imali smo priliku vidjeti i slike ljudi, kojima se je tijelo prilagođavalo vanjskim i unutarnjim utjecajima.

Još od srednje škole svjedok sam mnogih klanova koji su se stvorili u našoj generaciji, a tako ih mnoštvo ima i na faksu, nisu to neki klanovi koji bi radili ne znam što, ali da bi išao sa njima na kavu, tekmu ili nešto slično, moraš se potpuno prilagoditi njihovom načinu života, te raditi kao i svi.

Meni je to žalosno, ali ne znam zašto, mnogi se prilagođavaju tome. Na tu vrstu prilagodbe, da dobijem to "društvo" ja osobno nikako ne pristajem. Draže mi je da me gledaju kao nekog sa strane, nego da moram svoj način života, svoje slobodno vrijeme prilagođavati njima.

U mom životu prije nekoliko tjedana pojavila se je samo jedna djevojka za koju sam spreman prilagoditi određeni dio svojeg (prilikom tipkanja prvo sam slučajno upisao:" našeg" - znak ili ne, vidjet ćemo) života. Također i ovo je priča koju ću iznijeti kasnije, zapravo to je i jedan veliki razlog uopće pokretanja mog bloga.

Znam da ovaj puta i nisam baš iznio misli o temi koju sam si zadao, ali pišem uvijek iz srca, tj. trudim se tako pisati.

---
Pozdrav SIRENICI - da znaš, neopisivo si mi uljepšala ovih zadnjih nekoliko dana ;-)

# - 12:07 - Komentari (1) - Isprintaj - #

..pozdrav tebi, srecice.. ajde neke koristi i od mene, mislim ako sam ti uspjela uljepsati koji dan ;) .... prvo, drago mi je da su dokumenti ipak dosli na vrijeme, eto vidis da je sve ipak dobro zavrsilo.. a tema o kojoj si pisao, pretpostavljam kakvu si zamisao imao.. ali i meni se puno puta dogodi da na kraju napisem nesto sasvim drugo.. prilagodba, mislim da si sve lijepo rekao.. i drago mi je da imas takav stav.. zalosno je koliko je potrebno prilagodjavati se drugima samo da bi te primili u drustvo, a bi bio dio ekipe.. ali onda, s druge strane, to nisi ti, neko imitacija koju zelis postici.. samo se drzi onoga sto jesi, sigurna sam da ce mnogi prepoznati "zvjezdicu" u tvom srcu.. bolje biti svoj, nego se "prodati" kao kopija.. uh, previse sam se raspisala.. pozdrav i osmijeh ti ostavljam! (sirenica 21.03.2006. 15:53)

|Komentiraj 0| Printaj| #| *|

<< Arhiva >>