MERRY - GO - ROUND

srijeda, 23.05.2007.

Sretan rođendan veseloj šestorki

Danas je mom dragom i meni 31 mjesečnica :) Uopće nemam osjećaj da smo dugo zajedno. Iako smo svaki vikend zajedno, ti vikendi prolaze brzo ko da traju samo pola dana. Čak i kad smo petak-subotu-nedjelju zajedno uvijek smo na knap s vremenom. Užas! Jedva čekam da počnemo živjet zajedno, možda ćemo si tada konačno malo dojaditi ;)

Inaće, prije točno godinu dana, naš mali stan je dobio 7 novih stanovnika. Ipak, jedan mali stanovnik nas je morao napustiti i ostaviti za sobom tugu i žaljenje. Zato ostalih 6, zdravih i jakih westića, njemu u čast dansas slave svoj prvi rođendan.
Godinu dana nakon, Frida se ponaša i izgleda kao da se ništa nije dogodilo. Njene, malo veće nego inaće bradavice, odaju jedini trag malih "vragova". Ipak, redovito se viđa sa jednim od sinova koji je ostao u našem kvartu i njihov odnos je poseban, baš poput majke i sina.

Što ima novog kod mene? Hm... Uobičajeno. Ne znam kako je drugim studentima, al ja sam se najviše zainteresirala za svoju struku kad je studiranje pri kraju, na 4. godini. Počinjem se plašiti što će biti nakon što položim još 13 preostalih ispita. No ipak, jedva čekam da izađem na sljedećih 5 ispita, pa da mogu mirno (i nabrijano) ić na koncert Toy Dolls-a koji iščekujem još od 4. mjeseca. Joj, jedva čekam!njami

- 14:58 - Komentari (0) - Isprintaj - #