Velika dvorana

Prof. Minerva Mcgonagall nas je uvela u dvoranu. Njezini zidovi su bili pozlaceni. Svijece su lebdjele zrakom, a strop je zacaran da izgleda kao nebo. Kakvo bi vrijeme bilo vani, takvo bi vrijeme bilo i unutra. Ali strop nije bio pravi. Prije nego pocnemo prof.Dumbledore zeli nesto reci. Zabranjena suma je opasna za sve ucenike. To je sve sto zelim reci. Kad vas prozovem, istupit cete, stavit cu vam klobuk na glavu i biti cete razvrstani u domove. Hermiona Granger!
Drzi se - rekla sam Hermioni. Hocu. Hvala. Stavila joj je klobuk na glavu. Nakon nekoliko minuta razmisljanja smjestio ju je u Gryffindor. Draco Malfoy. Ja sam ga samo osinula ostrim pogledom i nastavila gledati u jednog profesora. Prof. nije ni stavila potpuno klobuk na njegovu glavu, on je vec rekao Slytherin. Ronald Weasly. On je uplasenim pogledom pogledao prema Harryu i meni. Sjeo je. Klobuk je poceo govoriti - Posto su sva tvoja braca u Gryffindoru, onda je tvoj dom Gryffindor. Harry Potter. Dumbledore se odjednom naglo dignuo. Pa je sjeo. Tesko te je smjestiti - govorio je. U tebi je puno hrabrosti neka onda bude Gryffindor. - Maggy. Meni je srce jako lupalo. Klobuk je otvorio oci. Svi su u mene gledali. Pa cak je i Draco bio znatizeljan. Onaj profesor u kojeg sam gledala se nagnuo. Dumbbledore me je samo gledao. Ja sam sjela.....


Nesto o sebi

Na prvoj sam godini. Moja mama se bavi pjevanem ( u prici ) Oca imam, ali neznam tko je. Kasnije sam saznala da se zove....... ( i to cete kasnije saznati. ) Mama nije cesto kod kuce jer ima probe,, pa sam sama kod kuce. Isla sam prije pisma u bezjacku skolu. I to je to.

Bye,byewave

27.07.2007. u 20:01 | 0 Komentara | Print | # | ^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  srpanj, 2007 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Komentari da/ne?

Opis bloga

Ovaj blog je posvecen samo obozavateljima Harrya Pottera

Linkovi

Blog.hr
Forum.hr
[URL= http://www.Crni andjel. blog.hr] Blog.hr[ /URL]
[URL=http://www.Hogwarts-skola za carobnjake i vjestice. blog.hr] Blog.hr[ /URL]
[URL=http://www.Irma Delecour.blog.hr] Blog.hr [ /URL]
[URL=http://www.Snape twins. blog.hr] Blog.hr [ /URL]
[URL=http://www.Slytherin team. blog.hr] Blog.hr [ /URL]
[URL=http://www.Amanda Harison.blog.hr] Blog.hr [ /URL]

Nešto o meni

mahMoje pravo ime je Ramona. Imam 13 i pol godina. Sad ću 14. Idem u 8 razred. To je sve zasad