srijeda, 16.03.2005.

Izem ti telekom...

mordor
Evo mene nakon nekog vremena. Nije me bilo jer je telefon me zezao do juce a sam racun za telefon sam bio platio... Bah ako nista drugo iskoristio sam vreme pa opet odgledao sve tri produzene verzije Gospodara Prstenova (sta cu fanatik sam jos odavno i pre prvog originalnog filma :) ) Da dragi moji postoji i prethodna verzija Gospodara Prstenova, animirana koja je uradjena samo do pola. Bilo je predvidjeno da se uradi u dva dela ali drugi deo nikada nije nastao. Dok je sada nastala prava planetarna pomama. Izdaju se produzene verzije na 4 DVD-a (koje su super i vrede para) imaju action figure (koje su cisto sranje i ne nisam bas toliko lud) a o PC i ostalim igrama da i ne govorimo. Jos samo fali WC papir sa slikama likova iz "Gospodara" i ja misim da bi sve bilo kompletno. I moram priznati da bez obzira na par gluposti u filmu, on je fenomenalno uradjen (da cujete Rohimire kada krenu u juris ceo stan se trese) imam srece pa imam druga za komsiju ispod kome to ne smeta (ili mu smeta ali nece da mi kaze nista) mada ja kada gledam filmove ja volim da pojacam do maxa a s obzirom da imam 5.1 sistem to nije nimalo tiho.
Imam srecu pa ne gledam pornice jer mislim da bi do podruma propo ako bih pojacao tako neki film. Fazon je sto su meni ti xxx filmovi toliki smor da od njih zaspim
Stavise ne jednom mi se desilo da prilegnem u kujni posle vecere (koja ume biti jakooooo kasno) da mi se "slegne hrana" i ako nema nista prebacim na spice. Nakon dve minute spavam... a TV upaljen, komp upaljen i samo mogu da se nadam da ne skidam nista sa neta i da je na TV-u aktivan sleep mode.
Mada ako zelim dobar film (samo da se zna mislim na normalne filmove) to moram sam da odradim tj. uzmem neki od DVD-a ili Divx-a i lepo "boli me uvo za sve" (ako mi secanje dobro radi to je pevala Tajci na evroviziji davnooooo) Mada taj sund sou nisam gledao sto godina...
Jednostavno sam alergica na takve likove koji se sada pojavljuju tamo, likovi koji predstavljaju SCG ove a i prosle godine su sramota jer to NISU PEVACI nego zive kopije pokvarenih gramofona od pre Hrista. Mislim likovi koji se pojavljuju na "Pinku" i ostalim sklj televizijama su razocarenje i sramota i za muziku i za televiziju. TV program je sranje jedina svetla tacka po meni je serija CSI na prvom ali moram priznati da se desi da i neki kanali nekada, ALI SAMO NEKADA izbace dobar film. A od Kasandri, Konsuela, Marisol i slicnih serija mi polako rastu rogovi. Mozda cu kada mi izrastu dovoljno veliki otici do telefonske kompanije jurnuti i barem im napraviti rupu u zgradi mada ko zna mozda uspem da je i srusim. Posle cu reci da sam mislio da je zgrada od TV Pinka i sigurno ima da me puste ;)

P.S. izvinjenje osobi sa slike u proslom postu posto nisam pitao za dozvolu za sliku ali me je slika odusevila tako da sada pitam za dozvolu :)

<< Arhiva >>