Dva nova rasprodana koncerta!

Madonnin koncert u Abu Dhabiju 3. lipnja je rasprodan u samo sat vremena od puštanja ulaznica u prodaju! Preko 22,000 ulaznica je rasprodano za veliki spektakl u Yas Areni! "Madonna će po prvi put nastupiti u ovom regionu. Znali smo od prvog dana da će ulaznice biti rasprodane u kratkom roku. Reakcija fanova je zadivljujuća i sa ovakvom brzom rasprodajom, Madonnin koncert u Abu Dhabiju je postao najpopularniji koncertni događaj kojeg smo ikad imali", izjavili su iz organizacije Flash Entertainment.

Koncert u Turskoj, točnije u Istanbulu je rasprodan nakon dva dana od početka prodaje ulaznica! Čak 50,000 fanova će nakon 19 godina gledati Madonnin spektakularni show! Koncert će biti održan 7. lipnja u dvorani Turk Telekom Areni.

Kupite ulaznice za zagrebački koncert:

http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/madonna-zagreb-stadion-maksimir-301456/performance.html

http://kupikartu.ba/v2/karte/zona/970/1211

http://www.eventim.rs/rs/ulaznice/madonna-zagreb-stadion-maksimir-301456/performance.html

Investigo i Eventim.hr vas vode na Madonnin koncert u Zagrebu! Fanovi iz cijele Hrvatske i Bosne i Hercegovine imaju priliku putovati do Maksimira!

Kupovina ulaznice za koncert + ulaznice za prijevoz / samo ulaznica za prijevoz / rezervacija / informacije na:
http://www.svikoncerti.eu/koncerti/hrvatska/madonna.html

Kupovina ulaznice za prijevoz na:
http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/madonna-zagreb-prijevozi-varazdin-investigo-koncerti-328424/performance.html

NAPOMENA: Investigo vašu kupovinu vouchera (ulaznica) za prijevoz preko www.eventim.hr odmah uključuju i ona je rezervirana kod njih. Oni koji se odluče kupiti ulaznicu (voucher) za prijevoz preko Eventima, moraju telefonski potvrditi svoj dolazak u Investigo najkasnije pet dana prije dana polaska! To vam je objašnjeno na kupljenom Eventim voucheru.

27.02.2012. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #