Ako imate problem sa poklonom od Live Pass...

Kad ste platili Icon live pass prilikom procesa kupovine bilo koje ulaznice, imate pristup službenom forumu i dobijete poklon od tri stvari po vašem izboru.
Nakon što ste kupili ulaznicu u pretprodaji, dobili ste pored mnogih emailova i email koji glasi "Icon Live Pass Gift..." sa uputstvima kako možete izabrati svoj poklon.

Jedan strani obožavatelj je nazvao Fanfire i dobio je odgovor da kod za dobivanje poklona nije još u funkciji, te da će vam za 24 do 28 sati sve funkcionirati kako treba i najvjerojatnije će te ponovo dobiti mail sa uputstvima za poklon.

Možete sami provjeriti, kada kliknete na vrhu My Icon Account, ako vas čeka poklon, dolje u kutku vam mora pisati REDEEM My Live Pass Gift. U slučaju da vam samo piše, kao i meni, Renew Your Pass Now, onda morate pričekati da se sistem oporavi, te će se zatim pojaviti Redeem.


Da još jednom ponovimo gradivo...

Da bi pristupili pretprodaji ulaznica za zagrebački koncert 11.6. otiđite na web stranicu madonna.com i pored tog datuma kliknite na Get Your Icon Live Pass (presale tickets ili vip packages). Kad se učlanite u fan klub (kliknite na subscribe) i platite Icon live pass (upgrade your account, 17 eura), dobit će te kod kojeg morate zapisati, vratite se na madonna.com i gore na vrhu kliknite "Already have a pass...". Zatim pored zagrebačkog datuma kliknite Buy Now, te će vas usmjeriti na www.eventim.hr gdje morate upisati dobiveni kod. Nakon toga birate kategoriju ulaznice i završavate kupovinu...

U slučaju da zaboravite svoj kod, idite na My Icon Account ili gornju opciju TOURS.

Fan pit (golden circle) je odmah ispred pozornice i postoje tri vrste ulaznica:
Fan pit 990 kn
Earyl Enter Fan pit 1.500 kn (ulazak prije svih)
Vip package 2 golden circle 1.790 kn (ulazak prije svih, pokloni, party)

Primjetio sam da su Adria i Eventim pogrešno napisali cijene na svojim web stranicama za Early entry i Hot ticket. Kad uđete u sistem kupovine na www.eventim.hr prikazat će vam se točne cijene za ove kategorije ulaznica, Early entry košta 1500, a Hot ticket 1260 kn.

Dostupne su naredne ulaznice...

Vip loža 1790kn
Fan pit - 990kn
Zapad dolje - 590kn
Zapad gore i istok - 530kn
Teren - 490kn
Sjever dolje - 350kn
Sjever gore - 230kn

EARLY ENTRY 1500 kn – ulaznicu za Fan Pit (Gold Circle) i propusnicu za raniji ulazak na stadion od ostalih

HOT SEAT 1260 kn – najbolje mjesto na tribini za gledanje koncerta, ekskluzivni poklon i laminirana propusnica turneje za uspomenu

VIP PACKAGE (VIP LOŽA) 1 - 2790 kn
- rezervirano mjesto u loži
- raniji ulaz na stadion (15 min ranije)
- osigurani parking
- poklon
- slobodan ulaz na VIP party prije koncerta
- pristup ekskluzivnom štandu za prodaju
- VIP party propusnica

VIP PACKAGE (VIP GOLDEN CIRCLE) 2 - 1790 kn
- mjesto u Fan Pitu (Gold Circle)
- raniji ulazak na stadion (15 min ranije)
- poklon
- slobodan ulaz na VIP party prije koncerta
- pristup ekskluzivnom štandu za prodaju
- VIP party propusnica

14.02.2012. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #