Madonna zapalila Super Bowl u kostimima Givenchy

Madonna je sinoć dala sve od sebe pa i više. Impresivna scenografija sa trupom plesača i znakoviti kostimi koji govore da je u svijetu popa samo jedna kraljica, potpuno su raspametili okupljenu gomilu, koja nije prestala pljeskati i izvikivati njezino ime tijekom cijelog show-a.

Prva pojava bila je rezervirana za zlatni plašt inspiriran Kleopatrom sa podstavom u leopard printu. Glavu je ukrasila sa upečatljivim djelom Philipa Treacya, također inspiriranim Egiptom.
Nakon što je odbacila plašt, na red je došla gladijatorska verzija crne mini haljine s tipičnim Givenchy vezovima i detaljima u boji zlata. Look je zaokružila s dugim kožnim rukavicama i visokim crnim čizmama sa zlatnim kopčama.


Za izvođenje mega-hita "Like a Prayer" preodjenula se u svjetlucavu maksi haljinu/kaput, koja krojem podsjeća na svećenićku odoru.

Da su kostimi bili pun pogodak zna i Riccardo Tisci, koji je ovom suradnjom Givenchy-u osigurao reklamu kakovu ne bi mogli platiti niti u najluđim snovima: "Prateći suradnju koju smo prije tri godine ostvarili na njezinoj posljednjoj turneji, mogu reći da sam počašćen što sam sudjelovao u još jednom povijesnom događaju " - izjavio je Tisci te nadodao: "Ljudi tvrde da u svemu postoji granica, ali kada je u pitanju Madonna, granice se brišu. Presretan sam što se vratila na glazbenu scenu i dala nevjerojatan miks performansa, glazbe i mode."

Izvor: Fashion.hr

06.02.2012. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #