O Madonni

Taylor: Madonna je jedna normalna osoba

Lice modne linije Material Girl, Taylor Momsen govori da je Madonna samo normalna osoba kada ju je upoznala za planiranje Material Girl kampanje. "Lola je bila sa mnom cijeli dan na snimanju, a Madonna je došla kasnije. Pozdravile smo se i ponašala se normalno. Ljudi to zaboravljaju, ona je jedna normalna osoba, pristojna i draga", kaže Taylor za BBC Radio 1.

"Lolu je ovo veoma zanimalo, stoga je to više njena linija. Stilizirala je set i ima samo 13 godina. Ona je mnogo zrelija za svoje godine."


Glasine oko suradnje s Guettom

Po tko zna koji put se pisalo po internetu o navodnoj pjesmi Davida Guette i Madonne, a glasine su završavale da se zapravo radi o remixu pjesme 'Revolver'. Ponovo se javljaju špekulacije o njihovoj navodnoj suradnji na novoj pjesmi.

Francuski producent i DJ David Guetta u razgovoru za Daily Star je otkrio da će se dogoditi suradnja sa Rihannom, te je ponovo izjavio da je bio zaluđen s Madonnom kada ju je prvi put upoznao. Daily Star dodaje da će David Guetta 2.10. objaviti re-izdanje svog albuma 'One Love' na kojemu će se naći i nova pjesma s Madonnom! Moguće je da je došlo do zabune, jer na deluxe verziji albuma 'One Love' već postoji remix 'Revolver'.

24.08.2010. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #