Madonna redateljica modne kampanje!

Prema pisanju britanskog izdanja magazina ELLE, Madonna je tajanstvena redateljica jesensko zimske kampanje za modnu kuću Miu Miu. Promotivni video kampanje je dostupan već nekoliko mjeseci, ali nitko nije otkrivao tko se zapravo krije iza njega. Lica kampanje su modeli Lindsey Wixson, Siri Tollerřd, Ginta Lapina i Daphne Groeneveld.

Madonna je došla na snimanje kampanje Miu Miu kako bi pozdravila fotografe Mert Atlasa i Marcusa Pigotta i pozvala na večeru. Međutim, izrazila je želju da bi voljela režirati promotivni video, a naravno, nitko je nije mogao odbiti.

Dvadesetogodišnja Latvijka, Ginta Lapina je u razgovoru za magazin Love otkrila detalje sa snimanja: "Bila je ludnica! Snimali smo za Miu Miu i skoro završili, ali Madonna se pojavila! Trebala je ići na večeru sa Mert i Marcusom, ali smo tada još uvijek snimali, pa je odlučila da nas posjeti u studiju. Upoznali su me s njom kada smo završili zadnju sliku. Trebali smo snimiti video, a Madonna je rekla da ona želi biti redateljica. Dozvolili su joj da to uradi ali su rekli da joj neće platiti, na što se ona nasmijala. Upalila je svoj iPod i učila nas pokretima. Snimili smo video za dva sata. To je jedan od mojih najuzbudljivijih trenutaka u životu!"

U videu svira pjesma - Generations Of Love (Dj Filix Remix) - Phunk Investigation Vs. Boy George

Video: http://www.youtube.com/watch?v=AeNifDtFRvA


24.08.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #