It's a celebration!

"Madonna. Simply saying the word aloud makes me feel powerful; even in voice-over. How I have worshipped her ever since I was a little girl. Sorry Angie Jolie, Catherine the Great ... Madonna is the most powerful woman to ever walk the face of the Earth."
Sue Sylvester, Glee


Na današnji datum 16.8.

Godine 1985., Madonna i američki glumac Sean Penn su uplovili u bračnu luku. Madonna je tada imala 27 godina, a razvod burne veze je uslijedio 1989. Osim svog 28. rođendana, Madonna je 16.8.1986. slavila svoj četvrti broj jedan singl - 'Papa Don't Preach' na Billboard Hot 100 i zadržao se dva tjedna na vrhu ljestvice. Album 'True Blue' je istog dana dospio na 1. mjesto gdje je proveo čak mjesec dana i postao Madonnin najprodavaniji studijski album.

Godine 2005. je imala malo mračniju proslavu rođendana. Bila je teško povrijeđena prilikom pada s konja na svom posjedu u Engleskoj. To je nije spriječilo da zablista u punom sjaju s njenin najuspješnijim albumom 'Confessions On A Dance Floor'.

*52 stvari koje niste znali o Madonni - flavorwire.com/52-things-you-didnt-know-about-madonna


Gdje će Madonna proslaviti rođendan?

Talijanski mediji tvrde da je Madonna doputovala sinoć u ljetno odredište Portofino kako bi proslavila 52. rođendan s obitelji i prijateljima. Pišu kako je odsjela u predsjedničkom apartmanu u hotelu Splendido. Na rođendanskoj proslavi su navodno pozvani Domenico Dolce i Stefano Gabbana pored ostalih zvijezda.


Što je Madonna nosila na rođendanskoj zabavi?

Madonna je 14.8. proslavila svoj rođendan u luksuznom klubu Shoreditch House kada je prilikom dolaska oduševila sve prisutne i svjetske medije svojim mladolikim izgledom.

Zasjala je u sivoj haljini Dolce & Gabbana, a pažnju je privukla torbica s križem od kreatora Jasona Salsteina iz njegove linije Our Lord and Saviour. Ova clutch torbica nosi naziv 'Olympus Teneo' i njena cijena je preko 3,000 američkih dolara. Na ruci je nosila mrežasti nakit od brazilske dizajnerice Ane Khouri.



Proslava rođendana kroz slike

Billboard povodom Madonninog rođendana je objavio jedan zanimljivi post u kojem slavni celebrity paparazzo Ron Galella opisuje Madonnine fotografije koje je snimao posljednjih 20 godina.

www.billboard.com/madonna-a-ron-galella-photo-celebration


Rođendanska pjesma za Madonnu

Obožavateljica Kelmadfan je osmislila pjesmicu za Madonnin rođendan.

Happy Birthday Madonna dear
Isn't it amazing? Another year!
You have so much on your plate
Making your movie, so don't be late
Enjoy your day with your kids and friends
We all know you'll party, it never ends
Don't ever tell her to stop, cuz she won't
Madonna can do whatever she wants, right?
And your fans love you at first sight!
Have a great birthday from me to you
My love for you is always True Blue

Zaplešite ponovo uz S&S na Madonnin rođendan!

HBO TV (Hrvatska, Srbija, Slovenija) sutra i prekosutra, 17.8. i 18.8. će emitirati snimak Madonninog koncerta Sticky & Sweet iz Buenos Airesa. Prisjetimo se još jednom ljepljivog i slatkog užitka od 2 sata vrhunskog performansa.

HBO 17.08 16:25
HBO 18.08 09:00

16.08.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #