O Madonni

Sofia Vergara: Madonna izgleda kao nakaza!

Kolumbijska glumica Sofia Vergara napada sve ženske poznate zvijezde zbog njihovih estetskih operacija da bi izgledale mlađe. Za magazin Esquire govori: "U Los Angelesu je ludnica! Sada sve žene izgledaju jednako! Ta stvar s obrazima. Poput Madonne. Što misle koga zavaravaju? To ih ne činim mlađima, završe izgledajući kao nakaza."




Adam Lambert o svojoj inspiraciji

Američki pjevač Adam Lambert je u intervjuu za lenalamoray.com spomenuo Madonnu u svojim odgovorima, te po tko zna koji put naglasio koje savjete mu je dala kraljica popa.

Stao je na Madonninu stranu u pitanju da su mlađi pjevači više uključeni u cijelu produkciju turneje, nego pojedine velike zvijezde poput Madonne čije turneje radi netko drugi, a ne ona osobno. "Moja kreativna direktorica je radila s Madonnom na nekoliko njenih posljednjih turneja i moram priznati da se ne slažem s tim, jer mislim da je ona u potpunosti uključena u svaki dijelić produkcije. To sam čuo iz prve ruke od kreativne direktorice i njenog gitariste, s kojim i ja surađujem." Dodao je da sa Madonninim savjetima gradi svoju karijeru.

Inspiracije za njegovu turneju Glam Nation Tour su Madonna i Michael Jackson. "Uvijek sam obožavao turneje pop zvijezda, Madonne i Michaela Jacksona. Sa glazbom kreiraju vizuelnu priču i temu i za mene je to jako bitno."


Green Pink Caviar i za druge

Pjevačica M.I.A je za potrebe najave svog novog singla 'XXXO' iskoristila video 'Green Pink Caviar' od umjetnice Marilyn Minter, isti onaj koji je korišten na prošlogodišnjoj turneji 'Sticky & Sweet' za nastup 'Candy Shop'.


12.08.2010. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #