:: Detaljni opis snimaka iza scene

Jedan obožavatelj je dobio promotivni DVD 'Sticky & Sweet' na kojem je mogao pogledati cijeli koncert ujedno i ekskluzivne snimke iza scene tijekom turneje.

Na DVD-u se ne nalaze tri nove pjesme sa set liste od prošle godine, samo se spominju u videu 'Behind the scenes'. Madonnine psovke na pozornici nisu cenzurirane. Odjavna špica se ne prikazuje preko nastupa 'Give It 2 Me', kao što smo imali priliku vidjeti do sada! 'Give It 2 Me' je prikazan u cjelosti, a odjavna špica se pojavljuje nakon 'Game Over', crne podloge za zvukom iz publike.

Glavni izbornik prikazuje Madonnu kako odlazi na pozornicu i sjeda na tron. Izbor pjesama je jednostavan, prikazuje se mikrofon, mogu se vidjeti i plesači na probama koji izvode 'Into The Groove' u nepoznatom remixu, ubrzani prikaz 'She's Not Me' sa nekoliko scena sa proba, a na izboru za zadnju pjesmu se prikaže Madonna unutar cilindričnog ekrana prije 'Like A Prayer'.

- Snimke iza scene predstavlja Semtex Films uz naslov 'Svi ovdje mogu stvoriti magiju (Everybody here is capable of magic', što podsjeća na 'I'm Going To Tell You a Secret'.

- Prvi grad koji je prikazan jeste Săo Paulo.

- Nakon toga Madonna govori o odlasku na turneju, prikazuju se kratki isječci Pariza, Italije i Atene. Madonna zatim odlazi u hotel u Pariz gdje je održala probe za pariški koncert, dok 'Voices' svira u pozadini.

- Na veliko iznenađenje tu je i scena gdje Madonna pjeva pjesmu 'Cook & Fuck'! Radi se o zabavnoj pjesmi koju je Madonna napisala 2000. Melodija te pjesme je jednom puštena tijekom njenog gostovanja na 'David Letterman Show'.

- Plesačica Emilie Capel se moli prije koncerta.

- Madonna nakon prvog koncerta govori: "O moj bože, bilo je nevjerojatno!"

- Madonna na audiciji za plesače, ponaša se kao kučka.

- Plesač Jason Young govori o njegovom odlasku u Italiju, dok u drugom isječku fanovi ulaze u stadion.

- Na putu prema stadionu u Italiji, Madonna govori kako će dokazi da je ovisnica o adrenalinu, a ubrzano se prikazuje njezin auto.

- Gitarista Monte priča o prvom koncertu u Americi. / 'She's Not Me' na akustici, a zatim probe za 'She's Not Me'.

- Madonna pjeva 'I Kisssed A Girl' na acapelli.

- Madonna se zabavlja sa plesačima.

- Pharrell u backstageu pokazuje svoje čarape. / Probe za njujorški koncert s Pharrellom.

- Klavijaturista Ric'key govori o svom najdražem koncetu u San Diegu, kada je Barack Obama pobijedio na izborima. Madonna govori kako će zaplakati i smijati se. Plakat će kada bude govorila o njegovoj pobjedi. / Pojedini snimci se prikazuju o njenom obraćanju fanovima kako je jako sretna.

- Los Angeles. / Probe sa Justin Timberlakeom. / Madonna pokazuje Justinu kostim za nastup '4 Minutes'. Oboje plešu u njegovom ormaru.

- Madonna odlazi sa pozornice, kao što smo mogli vidjeti na youtube-u.

- Madonna priča o koreografiji za 'Into The Groove'.

- Kostimograf Tony Villenueva govori kako Madonna radi probe.

- Madonna govori o izvođenju novih pjesama. "Moram nešto novo uraditi kako bi bilo uzbudljivo za mene!"

- Jamire King priča o koncertu.

- Madonna priča kako joj se ne sviđaju konvencionalni koreografi.

- Madonna leži na podu i smije se, dok se netko šali s njom pokušavajući je podići.

- Probe za Miami. / Timbaland na pozornici.

- Jason Young na treningu.

- Madonna se moli i zahvaljuje Pharrellu i Timbalandu što su s njom tu večer na koncertu. / Madonna započinje show. "Započnimo show, motherfuckers!"

- Snimak koncerta. / Timbaland na pozornici za '4 Minutes'.

- Backstage za meksički koncert. / Tonska proba za koncert u Santiagu.

- Probe za 'Don't Cry For Me Argnetina' za koncert u Buenos Airesu. / Siše klauna te oponašava fanove tijekom kraja pjesme.

- Nakon toga se prikazuje 'Rio De Janeiro' - "moj prvi koncert u Brazilu nakon 15 godina!". / Ludi fanovi prate njezin auto. / Madonna se uplašila zbog kiše. / Crno-bijeli snimak koncerta, ljudi pokušavaju osušiti pozornicu, plesači drže kišobrane za Madonnu.

- Tonska proba za koncert u Sao Paulu. / Svatko od ekipe preskače konopac. / Tony Villenueva govori o posljednjem koncertu.

- Cijela ekipa se slika za zajedničku sliku.

- Molitva za zadnji koncert. / Svi fanovi se zahvaljuju Madonni i pričaju o iskustvu sa turneje. / Madonna govori: "Vidjeli ste me u najboljem i najgorem trenutku i još uvijek me volite." Lourdes stoji kraj nje tijekom molitve. Madonna se zahvaljuje plesačima i kaže im: "Nadam se da neće padati kiša!"

- Madonna o završetku turneje. / Govori kako je brazilska publika divlja i strastvena.

- After-party sa Paul Oakenfoldom.

- Odjavna špica, Madonna pleše!

13.03.2010. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #