:: Vera Farminga za Wallis Simpson?

Poznato vam je da će Madonna režirati film 'W.E', autobiografsku dramu o aferi kralja Edwarda VIII. i Wallis Simpson zbog koje je britanski kralj abdicirao jer se nije želio odreći ženidbe s Amerikankom Wallis. Poslije abdikacije dobio je titulu vojvode od Windsora. Edwardov odnos s članovima njegove obitelji naglo se pogoršao nakon sklapanja braka s Wallis, a pogotovo odnos s majkom. Kraljevska obitelj nije nikada prihvatila Wallis, a pogotovo loš odnos je imala s kraljicom Elizabeth. Vojvotkinju od Windsora su osuđivali zbog podržavanja nacizma i posjete Njemačkoj i Adolfu Hitleru pred sami početak Drugog svjetskog rata.

Prema filmskom portalu Variety, Vera Farmiga, glumica u hit filmu 'Up In The Air', će najvjerojatnije dobiti ulogu za vojvotkinju, ali još uvijek nije poznato tko će igrati kralja Edwarda.

Madonna piše scenarij s Alexom Keshishianom, redateljem dokumentarca 'Truth Or Dare'.

Nekadašnji izvršni producent Miramax-a, Colin Vaines i David Parfitt će producirati film. Agencija CAA (Creative Artists Agency) je zaslužna za prodaju filma na američkom području, dok je IM Global za internacionalno.

14.02.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #