Guy Ritchie: Ne žalim zbog filma s Madonnom

BRITANSKI redatelj Guy Ritchie rekao je kako ne žali što je snimio film "Swept away" s bivšom suprugom Madonnom.

Film je snimljen 2001. godine i razočarao je je i kritiku i publiku, a mnogi su ga proglasili uvjerljivo najgorim Guyevim filmom. Guy nije bio uzrujan zbog kritika jer misli da neke stvari u životu čovjek treba napraviti loše, kako bi shvatio što je dobro i što valja. "Taj je film rađen za manju publiku. Trebao je biti mali film, ali očito ne možete raditi male filmove s bivšima", rekao je Ritchie za Sunday Times. Romantična komedija s Madonnom u glavnoj ulozi bila je prava katastrofa, što se govorilo i za njegov "Revolver", snimjljen 2005., a za kojeg Guy kaže da mu je i dalje najdraži.

"Celebrity kultura je prevrtljiva, kritike me ne diraju"

"Ne opterećujem se previše kritikama. Celebrity kultura je takva, u jednom trenu si super, svi te vole i to što radiš je odlično. U drugom trenu te više nitko ne gleda, dosadan si i loše radiš. Tako to ide", rekao je Ritchie.

Upravo muse u kinima diljem svijeta prikazuje novi film, "Sherlock Holmes", u kojem glavne uloge tumače Robert Downey Jr. i Jude Law. Najdraža stvar vezana uz snimanje bila mu je veliki budžet. "Dobio sam 80 milijuna dolara. Lijepo je kad imate toliko novaca", zaključio je redatelj.

Izvor: Index

21.12.2009. · Ostavi komentar (5) · Isprintaj · #