ICON #52

Novo 52. digitalno izdanje fan club časopisa ICON je od sada dostupno za download na službenoj web stranici.

Download: http://www.megaupload.com/?d=W2N41IVF

Sadržaj:
- The Validator
- Celebration
- My Madonna Shrine
- Heather Gets Sticky & Sweet
- Fan Profusion


Pored mnogih fotografija nalazi se i Madonnino pismo upućeno fanovima. Na početku piše kako joj je drago što je posjetila tijekom turneje 'Sticky & Sweet' zemlje gdje prije nije nastupila. Jako joj nedostaje ekipa sa turneje, te njihovo druženje na probama i poslije koncerata. "Upravo sam završila scenarij za film za kojeg se nadam da će izaći iduće godine. Radni naziv je 'W.E'. Radi se o dvije ljubavne priče koje su međusobno povezane" - čini se da će iduća godina biti jako uzbudljiva.

Na snimanju spota 'Celebration'


"Jako mi je drago vidjeti rezultate mnogih projekata u Malawiji", te se zahvalila svima na sudjelovanju u donacijama za djecu Malawija. Dodala je kako ćemo u idućem izdanju ICON-a moći pročitati više o njenom nedavnom putovanju u Brazil.

"Na početku ovog mjeseca (studenog) sam radila s najdražim fotografom, Stevenom Kleinom. Snimili smo photoshoot za novu kampanju ženske kolekcije 'D&G'. Sa Stevenom je uvijek uzbudljivo raditi" - potvrdila je snimanje kampanje. Zahvalila se obožavateljima što je uz njihovu pomoć 'Celebration' broj jedan u mnogim zemljama. Na kraju je citirala pjesmu 'Sir Duke' od Stevie Wondera. "Music is a world within itself. It's a language we all understand. You can feel it all over."

26.11.2009. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #