Madonnina druga uloga producentice!

Prema pisanju brazilskog dnevnog lista 'The Day', pjevač grupe Afroreggae, Anderson Sa je potvrdio da će se susresti s Madonnom, ali nije otkrio gdje će se susret točno desiti. "Točno je, Anderson će upoznati Madonnu u ponedjeljak, oko 16:30, ali ne smijemo vam dati više informacija. Susret će biti zatvoren za medije", izjavili su iz jedne nevladine organizacije.

Madonna je doznala za Andersona preko filma 'Favela Rising', koji je baziran na priči o kriminalu u siromašnim kvartovima diljem Brazila. Brazilski mediji su otkrili da će Madonna kroz putovanje u Brazilu skupiti materijala i u suradnji sa Channel 4 i BBC stvoriti dokumentarac o djeci koja su pobijedila siromaštvo glazbom i plesom. Madonna je oduševljena životnom pričom pjevača Andersona i ima veliku želju razgovarati s njim o njegovom novom projektu.

"Producirat će film o djeci u siromašnim krajevima, sa pjevačem Andersonom će imati ugodnu diskusiju o ovom projektu", izjavila je glasnogovornica nevladine organizacije koja je glavna odgovorna za pjevačev film 'Favela Rising'. Na medijsko pitanje da li će Madonna biti uključena u pisanju scenarija, odgovorili su da je rano govoriti o tome, jer projekt je tek na samom početku.

07.11.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #