80,000 srca poželjelo Madonni sretan rođendan!

Madonna je jučer održala koncert u Varšavi na aerodromu Bemowo te s 80,000 obožavatelja proslavila svoj tada nadolazeći rođendan. Protest katoličkih udruga je bila velika vijest u Poljskoj. Pripadnici tih organizacija nisu imali hrabrosti doći ispred održavanja koncerta ili su pak bili preokupirani proslavom Velike Gospe. Čak postoje informacije da je došlo par učesnika protesta, te su se ubrzo pokupili kući.



Pored koncerta u Pragu i ovaj je koncert imao veliki problem oko ulaza. Na jedan jako uzak ulaz su se gurali fanovi, bio je kaos, tko će prije ući...Madonna je održala probe za koncert - 'Holiday', 'Miles Away', 'Ray Of Light', a fanovi su mogli prisustvovati probi samo s daljine. Kada su ušli u Golden Circle imali su sve usluge, barove, zahode i nervoza je nestala.



Show je započeo 21:30h. Madonna nije skidala osmijeh s lica! Najbolju reakciju publike su dobili nastupi poput 'Give It 2 Me', 'Like A Prayer', 'Ray Of Light' a pogotovo 'You Must Love Me'! Mogu reći zasigurno da će nastup 'You Must Love Me' u Poljskoj biti urezan vječno u Madonninom srcu i srcu Poljaka!

Prije no što je započela pjevati 'You Must Love Me', publika je počela pjevati u jedan glas happy birthday to you podignuvši papirnata bijela srca! Jako predivan prizor! Madonna je pokušavala doći do riječi, ali bezuspješno, fanovi su i dalje nastavili pjevati i uzvikivati njeno ime. Čak su otpjevali par stihova rođendanske pjesmice na poljskom jeziku 'Sto Lat'! U jednom trenutku se našalila "ovo je zadnji put kada ću vas zamoliti da budete tiši", kako bi se zahvalila na njihovom toplom dočeku. Obratila se publici: "Vidim ovdje veliki natpis 'You changed my life'... Želim nešto reći, pošto mi je rođendan, na taj dan trebaš se prisjetiti na čemu si zahvalan... Svaki put kada održim koncert, svaki put kada pogledam u vaše oči, svaki put kada pogledam vaš osmijeh, pomislim 'you change my life'! Hvala bogu što sam ovdje s vama večeras, volim raditi ovaj posao..." Nakon te izjave potekle su par suza, dodala je: "Ovo je najbolji rođendanski poklon ikada!"

Fanovi otpjevali happy birthday: http://www.youtube.com/watch?v=v4mVcGFpwBU



16.08.2009. · Ostavi komentar (5) · Isprintaj · #