Sretan rođendan Rocco!

Madonna je u utorak održala koncert u Danskoj, točnije u glavnom gradu Copenhagenu pred 46,000 obožavatelja. Koncert je bio pun emocija pogotovo s Madonnine strane... Na koncertu je prisustvovalo mnogo poznatih danskim ličnosti poput pjevača, TV voditelja, političara i sl.

Photobucket

Show je započeo oko 21:30, popraćen s velikim uzvicima i nažalost, tehničkim problemima te lošim ozvučenjem. Uvijek nasmijana Madonna uživala je u nastupu iako je imala poteškoća s mikrofonom za 'Human Nature'. "Žele da me ugase", našalila se tijekom problema s mikrofonom. Mikrofon nije radio ni na početku 'Vogue' ali performans je završen profesionalno.

Tijekom koncerta je vladala poprilično hladna reakcija publike. 'Into The Groove' je pomalo oživljavao uspavanu publiku. 'Holiday' je zasigurno sve prisutne digao na noge, pogotovo dio Michaela Jacksona. Vrhunac večeri je 'You Must Love', kada je Madonna otpjevala svom sinu Roccu pjesmicu sretan rođendan. "Rocco je ovdje večeras, predivno si dijete, volim te puno", te se obratila publici, "želite li da mu otpjevamo pjesmu za njegov rođendan?"

Candy Shop profesionalna snimka: http://www.youtube.com/watch?v=EYg7A6kgZcM

Beat Goes On profesionalna snimka:http://www.youtube.com/watch?v=9pB7ZyvSZCo

Happy birthday Rocco: http://www.youtube.com/watch?v=R5UwFRDtMgQ

Photobucket

13.08.2009. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #