Velika nagradna igra za Slovence

Slovenski web portal 24ur priprema veliku nagradnu igru za samo obožavatelje iz Slovenije! Pomalo sebično od slovenskih medija prema hrvatskim fanovima, jer im koncert organizira Hrvatska.

http://24ur.com/ekskluziv/

Nagrade su:
- ulaznice
- 1 vip ulaznica
- modni makeover za koncert
- prijevoz na mjesto koncerta u luksuznom automobilu
- fotografija s originalnim autogramom Madonne


http://24ur.com/ekskluziv/

Nagradna igra počinje od 5. kolovoza do 17. kolovoza do 12h. Organizatori će objaviti imena pobjednika na portalu 24ur.com u utorak 18. kolovoza. Pobjednici će biti obaviješteni putem emaila. Nagradna igra je omogućena u suradnji s organizacijom Lupa Promotion.

Organizacija nagradne igre je u rukama uredništva 24ur.com. Pravila nagradne igre su točno definirani i postoje uvjeti za sve zainteresirane. Sudionici ove nagradne igre mogu biti samo osobe sa stalnim prebivalištem u Sloveniji s uredno popunjenom prijavnicom koja se nalazi na web stranici 24ur.com. Nagradnoj igri ne mogu pristupiti djelatnici koji su zaslužni u organiziranju ove nagradne igre kao i članovi njihove uže obitelji. Ovakav tip nagradne igre je dostupan samo odraslima (sigurno je riječ o starijim iznad 18).

Kviz (piše 'Začni s kvizom') je postavljen sa strane web stranice 24ur.com. Fanovi trebaju odgovoriti točno na sva pitanja te unijeti svoje osobne podatke. Organizatori će nakon roka nagradne igre izvući 5 pobjednika koji će dobiti po dvije ulaznice, a jedan pobjednik će samo osvojiti glavnu nagradu - VIP ulaznicu, modni makeover za koncert, prijevoz u luksuznom automobilu do koncerta i originalni autogram Madonne!

Pobjednik glavne nagrade je dužan potpisati izjavu kojom je suglasan sa svim pravilima nagradne igre. Potpisivanje izjave je uslov primanja nagrade. Ako se pobjednik nije pridržavao pravilnika, organizatori će zadržati nagradu kod sebe. Za dodatne informacije kontaktirajte 24ur.com ili pop-tv.si.

http://24ur.com/ekskluziv/

Sve informacije o ulaznicama, VIP paketima i prodajnim mjestima na www.eventim.si, www.madonna-ljubljana.com i www.madonna.com

06.08.2009. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #