Što fanovi misle o 'Celebration'...

Fanovi su poslali na email madonna_blog_hr@hotmail.com svoje recenzije pjesme 'Celebration'!

Rale
Nakon Hard Candya s kojim se višem približila rnb-u (album je inače super po mojoj ocjeni), Celebration je veliki come back njenom pravom zvuku. To je prava Madonna. Plesno i zarazno! Povratak na dance floor.
Ovo će biti još jedan od njenih velikih hitova i zbilja priželjkujem da njen slijedeći novi album slijedi (po stilu) ovaj single.


Robert
No more hesitation ....
Kad sam prvi puta čuo „Celebration“ i kada je sada uvijek iznova preslušavam, nema više oklijevanja! Pjesma jednostavno poziva na ples, skakanje, veselje i odlična je za podizanje raspoloženja i kad ste sami kod kuće... U pjesmi je vidljiv Oakenfoldov prepoznatljivi ritam koji me na početku pjesme malo podsjeća i na njegov odličan remix Hollywooda. U pjesmi mi se najviše sviđaju početak i dio u kojem Madonna recitira, tj. govori svom plesaču s kojim je najvjerojatnije provela noć, a sada zajedno plešu i opet se ludo zabavljaju... I taj dio je tipična Madonna, kao i tekst pjesme koji se nekako nadovezuje na pjesme Candy Shop, Beat goes on i Dance 2night (tema plesa i pozivanja na ples). Pjesma je odlična najava nadolazeće komplilacije, a vjerujem da će i spot biti prava „invitation to the dance tonight“. I jedva čekam da uz Celebration zaplešem na koncertu u Ljubljani! Uzivajte i slavite našu kraljicu!



Podijelite i vi svoja mišljenja o pjesmi 'Celebration' na madonna_blog_hr@hotmail.com Hvala!

04.08.2009. · Ostavi komentar (6) · Isprintaj · #