Are You Ready For Anything?

Izašla je naslovnica britanskog časopisa 'Dazed & Confused' na kojoj je Madonna u novom sporty looku! Fotografiju je snimio Steven Klein, a to izdanje spomenutog časopisa izlazi u travnju.


Opis pjesama s novog albuma

Od sada možete pročitati opise pjesama s nadolazećeg albuma 'Hard Candy', otkriveni su detalji za 'She's Not Me', 'Voices' i 'Incredible'.

Candy Store - Ista verzija pjesme koja je procurila na internet prije nekoliko mjeseci, veliko razočarenje fanova.

4 Minutes - R'n'b pjesma s velikom energijom, zapravo je duet Madonne i Justina, kao što je prije rečeno.

Give It 2 Me - Funky, dance pjesma, a producent je Pharrell Williams kojeg se može čuti u pjesmi.

Heartbeat - Ima stil 80-ih, jako je zarazna. Po zvuku je slična pjesmi 'Future Lovers' ali mnogo bolja! Refren ima prepoznatljivi Madonnin pop stil.

Miles Away - Jedna od najboljih pjesama na albumu, ima predivnu melodiju. Jedan dio teksta ide: "When I'm gone, you realize I'm the best thing that's happened to you."

She's Not Me - Madonna pjeva u pjesmi svom partneru o drugoj djevojci koja se ne može mjeriti s Madonnom, Madonna mu kaže: "She can love you in the shower, but she doesn't have my name!" Iako pjesma ima par hip-hop, r'n'b ritmova, jako sliči pjesmama koje je producirao Mirwais (albumi 'Music, 'American Life').

Incredible - Najduža pjesma na albumu, traje oko 6 minuta. Pjesma ima raznih stiloba, razlikuje se od ostalih pjesama.

Beat Goes On - Poptuno drugačija verzija od one koja je procurila, ima više brzih ritmova. Kanye West repa na kraju pjesme.

Dance Tonight - Zabavna pjesma, duet Madonne i Justina. U refrenu pjevaju kako ne treba da budeš bogat, slavan i lijep da bi te razumjeli, dok u strofama i pripjevima govore o plesanju.

Spanish Lesson - Urbanog zvuka s prizvucima španjolse glazbe.

Devil - Fanovima poznata kao 'Even the Devil Wouldn't Recognize You', ne zvuči kao balada niti kao dance pjesma. U pjesmi se spominje sudbina, anđeli, zvijezde, pretvaranje i laži, a jedan dio teksta glasi - "Keep on comin' back for more". Kada bi uspoređivali s ostalim pjesmama, mogli bi smo reći da je slična pjesmi 'Isaac'.

Voices - Predivna pjesma sa sporijom melodijom, a producenti su Timbaland i Justin Timberlake. Pjesma 'Voices' ima odličan tekst, možda najbolji na albumu.

Radijska premijera prvog singla

Službeni naziv prvog singla je ipak '4 Minutes', a ne '4 Minutes To Save The World'. '4 Minutes' će premijerno biti pušten na radio stanice krajem ožujka!

M & JT

Madonna.com je potvrdila Madonnino prisustvovanje na 'Rock And Roll Hall Of Fame' kao i za njenog predstavljača, na toj ceremoniji, Justina Timberlakea.

Intervju za De Rode Loper

Belgijanski novinar pod nadimkom Ward je prekjučer intervjuirao Madonnu za belgijansku TV emisiju 'De Rode Loper'. Prema Wardovim riječima, album je veoma urbanog/hip-hop stila s plesnim ritmovima. Prema njegovim riječima, Madonna je prekinula intervju sa jednim njemačkim novinarom jer je postavljao glupa pitanja. Kada ju je Ward upitao da li će nastupati u Belgiji u sklopu svoje turneje, Madonna mu je odgovorila: "Belgijanci mogu doći u Njemačku!" Intervju će biti emitovan u travnju.

Los Angeles pics

- Lourdes i Rocco s tjelohraniteljem

29.02.2008. · Ostavi komentar (14) · Isprintaj · #

Spisak pjesama s albuma 'Hard Candy'!

Madonna je u posljednja dva dana uradila par intervjua u Los Angelesu radi promocije svog albuma 'Hard Candy' koji izlazi 29. travnja.

Za australijsku radio stanicu MIX Morning, Madonnu je intervjuirala Sonia Kruger koja je imala priliku preslušati Madonnin novi album, a intervju bi se trebao emitirati sutra. Sonia je za vrijeme intervjua Madonni poklonila muzičke instrumente Aboridžana. Na svom blogu je napisala kako joj se svidio album a također je otkrila jednu ekskluzivu!

"Svidio mi se album! Mnoge pjesme govore o ljubavnim vezama, postoji jedna pjesma koja je pravi dance hit! Obožavam prvi singl 4 Minutes'! Sve pjesme imaju fantastičnu energiju, svi u potencijalni singlovi! Singl '4 Minutes' će izaći sredinom ožujka, a album 29. travnja." - govori Sonia.

Sonia je na svom blogu objavila i tracklistu Madonninog albuma 'Hard Candy'!

1. Candy Store
2. 4 Minutes
3. Give it 2 Me
4. Heartbeat
5. Miles Away
6. She's Not Me
7. Incredible
8. Beat Goes On
9. Dance Tonight
10. Spanish Lesson
11. Devil
12. Voices



Madonna ne želi pričati o Britney Spears

Daphne Bunskoek je intervjuirala Madonnu za nizozemsku TV stanicu RTL 4, a intervju je trajao 15 minuta. Daphne je poslušala album i oduševljena je s pjesmama. Novinar koji je intervjuirao Madonnu prije Daphne, je izbačen iz prostorije zbog glupih pitanja. Daphne je održala s Madonnom jako ugodan intervju, a prije samog intervjua pričale su čak sat vremena. U intervjuu su ponajviše razgovarale o Madonninom novom albumu i njenom ugovoru s Live Nation. Rekla je kako je Madonna izgledala umorno a i zračila je ljepotom. Daphne je očarana s albumom, govori kako album ima prepoznatljivi Madonnin stil.

"Nakon što su svi završili s intervjuima, na redu sam bila ja! Upozorili su me da Madonnu ne ispitujem o Britney Spears, tako da sam morala prekrižiti par pitanja. Madonna je htjela da razgovaramo o novom albumu, a na pitanja koja nisu povezana s albumom, odgovorala je vrlo kratko. Kada sam joj rekla da će na završetku ugovora s Live Nationom imati 60 godina, ta je vijesti nije oduševila, po njoj se vidjelo da to nije htjela da čuje." Intervju će biti pušten sredinom travnja na nizomemskoj TV stanici RTL 4.

Remixi za prvi singl

Tom Holkenborg aka JunkieXL i Peter Rauhofer su jedni od kojih će uraditi remixe Madonninog prvog singla '4 Minutes (To Save The World)'. Ta dva remixa će se naći naravno na spomenutom singlu.

Nova Madonna za 'Elle'

Pouzdani izvor za Perezhilton.com je opisao Madonnin photoshoot za časopis 'Elle' kao sexy i živahan, sam photoshoot nije sličan niti jednom od njenih prijašnjih.

28.02.2008. · Ostavi komentar (9) · Isprintaj · #

4 Minutes/Four Minutes

Prema Madonninoj službenoj web stranici Madonna.com, novi singl ne nosi naziv '4 Minutes To Save The World', već 'Four Minutes', a fanovi su se već pobunili. Moguće je da se radi o običnoj greški, jer je Madonna.com objavila članak web portala EW.com. Warner Bros. i Madonna.com su potvrdili naziv albuma - 'Hard Candy' i izlazak - 29.04.!

Popularne američke radio stanice Z100 i Y100 su spomenuli da Madonna idućeg mjeseca izdaje singl '4 Minutes' i da je fenomenalan!

Slika iz spota?

Na internetu se pojavila slika za koju se tvrdi da je sa snimanja spota za Madonnin novi singl '4 Minutes To Save The World'.


Madonna na sudu

Kada je Madonna u ponedjeljak prisustvovala na sudu, jedan od prisutnih izvora je izjavio za New York Times da se žalila jednoj osobi kako je spavala samo tri sata zbog Oscar partya u nedjelju. Prije održavanja nepoznatog suđenja, Madonna je čavrljala sa prisutnima. "Pitala je da li može da legne na klupu. Šalila se s nama i rekla je da mrzi film 'Enchanted'. Kada je sud proglašavao imena za svjedoke, Madonna mi je došapnula - Reći ću im da sam nezaposlena majka!" - izjavio je jedan od prisutnih.

La Reid: "Mariah je veća diva od Madonne!"

La Reid, vlasnik izdavačke kuće Island koja izdaje albume r'n'b dive Mariah Carey, je nedavno dao intervju u kojem je pričao o Madonni.

Da li si oduvijek bio obožavatelj Mariah Carey?
- Obožavatelj sam od njenog prvog singla 'Vision Of Love' i mislim da je najbolja pjevačica ikada! Mariah Carey je najveća diva od svih "diva".

I od Madonne?
- Tko je Madonna? Nemam ništa protiv Madonne, ali ona ima osrednji talenat i promovirajući sebe je postala velika zvijezda. To se mora istaknuti, ali pravi ogromnu grešku što izdaje album kada i Mariah.

- Da li Mariah zna da Madonna izdaje album dva tjedna poslije njenog?
Mariah je upoznata s tim ali nije nervozna. Madonna nema hit singla, bar u SAD-u, u poslijednjih deset godina, tako da joj nije nikakva konkurencija.

27.02.2008. · Ostavi komentar (7) · Isprintaj · #

Naziv novog albuma - HARD CANDY!

Prema EW.com, Madonnin novi album će se zvati 'Hard Candy', po sličnom nazivu pjesme 'Candy Store'! Madonnina glasnogovornica Liz Rosenber je izjavila: "Madonna obožava slatkiše! Radi se o suprotnostima, čvrstini i simpatičnosti, ili kako se Madonna izrazila - Isprašit ću ti dupe, ali ćeš se zbog toga osjećati dobro!" Madonnin menadžerski tim je potvrdio naziv albuma! 'Hard Candy' izlazi 29. travnja, a singl '4 Minutes To Save The World' krajem ožujka. Madonna je radila na albumu s današnjim hitmejkerima Justin Timberlakeom, Pharrell Williamsom, Timbalandom i Danjom. Da li ste spremni za Madonnine slatkiše?


Justin Timberlake predstavlja Madonnu za Kuću Slavnih

Prema službenim informacijama 'Rock And Roll Hall Of Fame', Justin Timberlake će predstaviti ujedno i uvesti Madonnu u Kuću Slavnih! Ovu informaciju su također potvrdili MTV i časopis 'In Touch'. 'Rock And Roll Hall Of Fame' će se održati 10. ožujka, a ceremoniju će prenositi glazbeni program VH1.

Izgleda da je Madonna odabrala svog nasljednika, princa popa Justina Timberlakea, s kojim će, prema glasinama, nastupiti na ovoj dodjeli s pjesmom '4 Minutes To Save The World'. Iako su organizatori ovog događaja opovrgnuli te glasine, pouzdani izvori uporno tvrde da je informacija točna.


Give It To Me - download #2

Na ovim linkovima možete poslušati kratki klip Madonnine nove pjesme 'Give It To Me' u boljoj kvaliteti.

Give it to me
No one showed me how
Give it to me
Yeah
No one stops me now


DOWNLOAD:
- http://www.youtube.com/watch?v=fzceVDE6eSY
- http://www.zshare.net/audio/8128818e3c9fea/

Informacije o novom singlu

Izvori, koji su poslušali pjesmu '4 Minutes To Save The World', su podijelili s fanovima neke informacije. '4 Minutes To Save The World' neće imati premijeru u naredna četiri tjedna. Justin Timberlake pjeva jednak dio pjesme kao Madonna, a također ne postoji rap dio Timbalanda kao u većini njegovih pjesama. Izvori su oduševljeni pjesmom, a govore kako nisu ništa bolje čuli od Madonne u posljednjih nekoliko godina!

Prema američkom radiju 'XM', Madonnin novi singl '4 Minutes To Save The World' izlazi 1. travnja!

March 15th : Radio Release
March 20th : Digital Release + Video Release
April 1st : Physical Release
April 29th : Album Release

26.02.2008. · Ostavi komentar (10) · Isprintaj · #

Potvrđen izlazak Madonninog albuma!

Warner Bros, izdavačka kuća Madonninih albuma, je na facebook-u objavila informaciju da Madonnin album izlazi 28. travnja!

Madonna u sudnici

Madonna je jučer pozvana da prisustvuje nepoznatom svjedočenju, pošto nije bila potencijalni svjedok za svjedočenje, ubrzo je napustila 'Beverly Hills Courthouse'. Video pogledajte OVDJE.


Američke radio stanice spremne za Madonnin album

Voditelj američke radio stanice 'TX' je s oduševljenjem potvrdio izlazak Madonninog albuma, a također je rekao kako ga je preslušao i da je fenomenalan!

Oduševljena Justinovim albumom

U novom izdanju časopisa 'Rolling Stone', jedan od producenata Madonninih novih pjesama - Danja je dao izjavu o Madonninom albumu. "Kontaktirala je Timbalanda a kasnije i mene za suradnju, rekla je kako je oduševljena našim radom na Justinovom posljednjem albumu. Obožava taj album! Kada bi smo snimili neku medoliju, Madonna je odmah započinjala s pisanjem tekstova."

ASCAP o 4MTSTW

Na web stranici ASCAP-a (American Society of Composers, Authors and Publishers) su objavljene informacije o pjesmi '4 Minutes To Save The World'. Autori i producenti pjesme su Madonna, Timbaland, Nate Hills (Danja) i Justin Timberlake, a pjesma je snimama u Los Angelesu.

X17online - video

- Madonna s djecom izlazi iz Kabbalah Centra - LINK.

25.02.2008. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

Sexy fotografije za 'Vanity Fair'

Madonna je protekla dva dana provela snimajući fotografije za nadolazeće izdanje časopisa 'Vanity Fair'. Steven Meisel je zaslužan za fotografije, a kako mediji govore, photoshoot je veoma sexy.

Nelly Furtado o Madonni i njenom albumu

Popularnu pjevačicu Nelly Furtado na press konferenciji prije nastupa na Vina Del Mar Festivalu, su je upitali što misli o Madonninoj suradnji s Timbalandom, hitmejkerom koji joj je kreirao novi stil i producirao najveće hitove.

"Madonna je super! Upoznala sam je na humanitarnoj večeri UNICEF, koju je organizirala. Madonna je predivna osoba, jako kreativna, divim joj se. Madonna je poznata po tome što voli eksperimentirati, sviđaju joj se današnje pjesme tako da nema ništa čudno što je odabrala Timbalanda za producenta. Poslušala sam par njenih novih pjesama i fenomenalne su!"









Give It To Me - download!

Na ovim linkovima možete skinuti kratke klipove Madonnine nove pjesme 'Give It To Me' koji su jako slabog zvuka.

- http://www.mediafire.com/?00feew1gine
- http://www.mediafire.com/?xmac2emsb13

Madonna's Elle photoshoot

Madonna će sutra započeti snimanje fotografija za časopis 'Elle' u zapadnom dijelu Hollywooda.

Madonna s djecom u Kabbalah Centru

23.02. - Madonna s djecom je viđena kako izlazi iz Kabbalah Centra



22.02. - Madonna s djecom nakon boravka u Kabbalah Centru

24.02.2008. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #

Prisustvovati -da, nastupati - ne

Organizatori 'Rock & Roll Hall of Fame' su opovrgnuli priče kako će Madonna nastupati na ceremoniji, ali će prisustvovati tom glazbenom događaju. 'Rock & Roll Hall of Fame' će se održati 10. ožujka, a prenosit će VH1.

Spašavanje svijeta s Cadillacom

Na ebay-u se pojavio američki Cadilac iz 1986. koji je upotrijebljen za Madonnin novi spot '4 Minutes To Save The World'! Vlasnik ovog Cadilaca prodaje za dvije tisuće dolara, a mogao bi dostići višu cijenu zbog kraljice popa.


Nove informacije o 'World Peace One'

Prošle godine ste mogli pročitati na Madonna Blogu, kako će se organizirati veliki humanitarni koncert World Peace One gdje bi nastupale velike zvijezde.

Prema NME, 'World Peace One' će se održati 17. svibnja u SAD-u, Velikoj Britaniji, Portugalu, Brazilu, Indiji, Kolumbiji, Saudijskoj Arabiji, Turskoj, Poerto Ricu, Južnoafričkoj Republici i Beijingu. Velike zvijezde koje bi trebale nastupiti su Madonna, U2, Led Zeppelin a također i Justin Timberlake, Lionel Richie, Celine Dion, Velvet Revolver, Timbaland i ostali. Organizatori 'Woodstocka' i 'Live Eartha' čine sve kako bi se ovaj projekt realizovao.

Madonna na dodjeli Oscara u kreaciji Jeana Yua

Prema Style.com, Madonna će se pojaviti na dodjeli Oscara u kreaciji Jeana Yua. Kako piše navedeni web portal, Madonnina stilistica Arianne Phillips je odabrala ovu haljinu kada je birala odjeću za Madonnin photoshoot časopisa 'Vanity Fair'.

23.02.2008. · Ostavi komentar (26) · Isprintaj · #

Donje rublje za photoshoot

Prema X17online, Madonna će u novom photoshootu za časopis 'Vanity Fair' nositi sexy donje rublje! Čini se da fotograf Steven Meisel želi vratiti Madonnu u eru 'Erotica'.


Hepatitis A poklon za goste

24 Sata: Gosti, koji su bili na slavlju 30. rođendana Ashtona Kutchera, posjetit će doktora i testirati se na hepatitis, pišu američki mediji. Ubrzo nakon slavlja, Ashton i Demi Moore saznali su da je jedan od konobara u klubu Socialista, koji ih je posluživao, zaražen hepatitisom A, akutnom upalom jetre, koja se prenosi fekalno-oralnim putem. Gosti kluba, koje je konobar mogao zaraziti, su Madonna, Bruce Willis, Kate Hudson i Gwyneth Paltrow. Osim njih, u periodu dok je taj konobar radio klub su posjetili i Salma Hayek s mužem, Ivanka Trump, Roberto Cavalli, Lucy Liu i Liv Tyler.

Pre-Oscar party

Madonna je prisustvovala na partyu koji se održava prije dodjele Oscara, ali ovog puta nije organizirao časopis 'Vanity Fair'. 'Vanity Fair', koji tradicionalno organizira zabavu na koju dolaze najveće filmske zvijezde, odlučio je dati podršku scenaristima i prekinuti zabavu ove godine. Ove godine, zvijezde su se okupile u vili u Westide Hillsu oko 21 sat, dok je Madonna s Demi Moore i svojim menadžerom Guyem Osearyem došla u kasnim satima. Madonnin dolazak na party možete pogledati OVDJE.

22.02.2008. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Uskoro dva nova photoshoota!

Madonna ovih dana radi na dva velika photoshoota za poznate časopise - 'Elle' i 'Vanity Fair'. Madonna je danas uradila fotografije koje će krasiti stranice časopisa 'Elle'. Fotograf za ovaj photoshoot je Tim Munro, što je Madonni prvi put da s njim surađuje. Na veliko oduševljenje fanova, Madonna ponovo surađuje s Stevenom Meiselom nakon 12 godina, i on će biti zaslužan za fotografije koje će biti objavljene za 'Vanity Fair' časopis. Steven Meisel je u dugogodišnjoj suradnji s Madonnom uradio odlične photoshootove za kraljicu popa kao i fotografije za njenu knjigu 'Sex'.

Steven Meisel & Madonna 1991.


Madonna u Los Angelesu zbog novog albuma

Madonna je nedavno doputovala u Los Angeles zbog završnog pripremanja projekata za novi album. Sa svojim menadžerom Guyem Osearyem je pogledala prvi snimak spota za prvi singl '4 Minutes To Save The World'. Razgovarala je s režiserskim duom Jonas & Francois oko spota, i odlučila je promijeniti neke stvari jer želi da spot ispadne savršeno! Spot će imati premijeru krajem veljače ili početkom ožujka, ali Madonnin tim bi pomaknuo premijeru za kraj mjeseca ožujka.

Stručnjaci Madonnu zamijenili za Marilyn

Net.Hr: Madonninu sliku na kojoj stopira gola nedavno je 'otkrio' američki par i zaključio da je to Marilyn Monroe. S tim se složio i stručnjak, koji je sretan zbog otkrića fotku htio predstaviti svijetu.

Fotografiju koju je u svom domu pronašao američki bračni par verificirao je Chris Harris, stručnjak za Marilyn Monore. Zaključili su da slika na kojoj zvijezda stopira gola datira iz 1962. godine. Prije same pres-konferencije, na kojoj je slika trebala biti predstavljena, fotografija je pokazana novinarima. Oni su, pak, odmah ustanovili da je to Madonnina fotografija iz 1992. godine objavljena u njezinoj autobiografiji Seks. Harris, kojega je angažirao bračni par, ipak je odlučio nastaviti s presicom kako bi se suočio s vlastitom sramotom. "Imate pravo, to je Madonna. Ako postoji trenutak sramote, onda je to sad", prokomentirao je. "I tko dobiva u ovom slučaju? Madonna, naravno. Stvarno izgleda kao Marilyn", zaključio je.

21.02.2008. · Ostavi komentar (3) · Isprintaj · #

Danja o Madonninom novom albumu

Danja, jedan od producenata s Madonninog novog albuma, je za Rhapsody govorio o suradnji s kraljicom popa i o njezinom novom materijalu.

- Da li još uvijek radiš s Madonnom?
Danja: Završio sam, Timbaland i ja smo uradili četiri ili pet pjesama zajedno. On je također uradio još tri pjesme s novim producentom Hannon Laneom. Pharrell Williams je uradio ostatak albuma, čini se kako je album s producentima Virginie, ponosan sam na to. Iako nas troje nismo radili zajedno u studiju, sama stvar raditi s madonnom je bilo nejvjeroatzno iskustvo.

- Kakva se atmosfera odvijala?
Danja: Madonna je cool osoba, ima crni humor kojeg ne mogu objasniti. Kada kaže nešto ludo, zvuči kao da je prešla sve granice, ali nije, takav je njezin humor. Bila je otvorena prema nama, uživali smo raditi s njom u studiju. Prvi put je najteže ako ne znaš osobu s kojom radiš, moraš probiti led, ali nakon prvog susreta, sve bude uredu.


Radijska premijera singla

Prema francuskoj radio stanici NRJ, Madonnin prvi singl '4 Minutes To Save The World' će imati radijsku premijeru u zadnjem tjednu u ožujku.

Madonnina djeca na meti paparazza

Madonnina kćerka Lourdes s tjelohraniteljem je viđena jučer kako odlazi u restoran Pinkberry, gdje ih je čekala dadilja. Tjelohranitelj je došao kasnije s njenim mlađim bratom Roccom. Čini se da je Madonna dosadila paparazzima, a nije im i zanimljiva, sve što snime je iz teretane u teretanu.
















20.02.2008. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

Madonna opovrgnula priče o proslavi rođendana

Madonna je u intervjuu demantirala glasine o rođendanskoj zabavi u Central Parku.

SPIEGEL: Navršavaš 50 godina u kolovozu ove godine, kako ćeš proslaviti rođendan?
Madonna: Sigurno ću organizirati rođendanski party.

SPIEGEL: Postoje glasine da ćeš napraviti veliko slavlje?
Madonna: Navikla sam da radim velike zabave.

SPIEGEL: Radi se o koncertu u Central Parku, govore kako ćeš tamo proslaviti svoj 50. rođendan?
Madonna: To je besmislica kojoj ne bi ste trebali vjerovati.

SPIEGEL: Da li si ikada tražila na internetu što se piše o tebi?
Madonna: Nisam luda, koristim internet kao riječnik.

SPIEGEL: Što si zadnje tražila?
Madonna: O piscu Rudyard Kiplingu. Htjela sam znati da li je bio nacista. U njegovim prvim knjigama postoje znakovi kukastog križa. Pronašla sam da je provodio dosta vremena u Indiji, i da je kukasti križ, swastika u toj zemlji simbol sreće.

Madonnini menadžeri potvrdili njen nastup u Crnoj Gori

Prema crnogorskim medijima, Madonnin menadžerski tim je potvrdio Madonnin dolazak u Crnu Goru. Sigurno se radi o običnim tračevima, prisjetimo se Madonninog odgovora na press konferencije na pitanje dolaska u tu zemlju.

Večernji List: Madonnin menadžerski tim potvrdio je danas da će pop-kraljica nastupiti u Crnoj Gori. Njen koncert na budvanskoj plaži Jaz uvršten je u svjetsku turneju, koja se organizira u povodu Madonnina 50. rođendana i 25. obljetnice rada na glazbenoj sceni, prenosi agencija Tanjug. Madonna će nastupiti na istom mjestu na kojem su prošle godine svirali legendarni Rolling Stonesi. Koncert će biti održan krajem kolovoza ili početkom rujna, a sve će to crnogorske organizatore stajati 5.5 milijuna dolara.

Blažo Radoman, predstavnik Turističke zajednice Crne Gore, rekao je da će Madonnin nastup njegovoj zemlji priskrbiti veliku promidžbu: "Koliki je to uspjeh pokazuje golemo zanimanje ljudi iz susjednih zemalja koji već zovu i pitaju za datum i cijenu ulaznica za Madonnin koncert. Još ne mogu reći cijenu, ali uvjeravam vas da će ulaznice stajati manje od onih za Stonese", rekao je Radoman.

Troškove održavanja koncerta snosit će općina Budva i suorganizatori, a očekuje se dolazak više od 100.000 ljudi. Madonna će u Budvi, zajedno sa suprugom Guyem Ritchijem i njihovo troje djece, boraviti najmanje tri dana. Prije Madonne i obitelji, u Budvi će doputovati njen producentski tim i oko dvije stotine članova ekipe angažirane na postavljanju pozornice na plaži Jaz. Nastup u Budvi bit će prvi Madonnin dolazak u neku od zemalja jugoistočne Europe.

Lourdes - nova meta paparazza

Lourdes je jučer s prijateljicom u prisustvu tjelohranitelja posjetila kozmetički salon u Los Angelesu. Nakon izlaska iz salona, paparazzi su pratili svake njihove korake. Također na ovom klipu možete pogledati kako su Madonnini sinovi Rocco i David viđeni u trgovini igračaka.






19.02.2008. · Ostavi komentar (10) · Isprintaj · #

Family Affair

- Madonna je u nedjelju s djecom doputovala u Los Angeles, 17.02.




- Madonna i njezin menadžer Guy Oseary su u nedjelju otišli na večeru u društvu s Pierce Brosnanom i Nicollette Sheridan, 17.02.


- Lourdes s prijateljicom u kozmetičkom salonu, 18.02.


- Rocco i njegovi prijatelji u trgovini igračaka, 18.02.



Madonna na 'Rock And Roll Hall Of Fame'!

Madonna će sigurno prisustvovati ceremoniji 'Rock And Roll Hall Of Fame' 10. ožujka u njujorškom hotelu Waldorf Astoria.

Sunsilk plakati

Širom SAD-a su postavljeni promotivni plakati za kampanju Sunsilk koju reklamiraju Madonna, Shakira i Marilyn Monroe.




Dio teksta prvog singla

Jedan od izvora je objavio jedan dio teksta Madonninog novog singla '4 Minutes To Save The World'. Nije sigurno da li je tekst ispravan.

Madonna: No waiting
Justin Timberlake: We only got four minutes to save the world
Madonna: No hesitating
Justin Timberlake: Grab a boy, grab a girl

18.02.2008. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

Novi album - pravi klasik!

Danja, jedan od producenata s Madonninog novog albuma, je za EW.com otkrio detalje oko Madonninog novog albuma. Kako Danja govori, konačni naziv Madonninog albuma se još bira, a album je opisao kao urbani s brzim pjesmama. "To što je album urbanog ritma ne znači da je Madonna odbacila svoje pop prizvuke. Na albumu ima razne glazbe, album je pravi klasik!"







Nastup na 'Rock And Roll Hall Of Fame 2008'?

Trećeg ožujka će se održati velika svečanost 'Rock And Roll Hall Of Fame 2008', poznatija kao Kuća Slavnih u kojoj će ući ove godine Madonna, Leonard Cohen, John Mellencamp i The Ventures. Svake godine se biraju umjetnici koji su u zadnjih 25 godina izdali svoj prvi snimak.

Postoje glasine kako će Madonna nastupati na 'Rock And Roll Hall Of Fame 2008' s novim singlom '4 Minutes To Save The World' i još dva klasika. U izvedbi '4 Minutes To Save The World' će joj se pridružiti Justin Timberlake i Timbaland, a nastupit će također s pjesmom 'Holiday' ili 'Everybody'. Probe za nastup će se održati 25. i 26. veljače. Ova informacija nije službeno potvrđena!

Drugi festival za Madonnu

Organizatori filmskog festivala 'Toronto International Film Festival' se nadaju da će se Madonna odazvati njihovom pozivu i prisustvovati tom festivalu u rujnu sa svojim filmom 'Filth And Wisdom'.

Berlinale photo

- Madonna ispred svoje fotografije tijekom održavanja berlinskog filmskog festivala

17.02.2008. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Rolling Stone opisuje nove pjesme

Časopis Rolling Stone je objavio detalje o pet pjesama s Madonninog novog albuma - '4 Minutes To Save The World', 'Candy Store', 'Miles Away', 'Give It To Me' i 'Heartbeat'! Također jedan od producenata pjesama - Danja je komentirao rad s Madonnom. Rolling Stone je također otkrio neke dijelove tekstova pjesama!

Novi album je izbjegao disco dance zvuk albuma 'Confessions On A Dance Floor', a približio se urbanom, funky zvuku u suradnjama s Timbalandom, Pharrellom Williamsom i Justinom Timberlakeom. Mladi producent Danja, koji je poznat po suradnji s Britney Spears, je radio na pjesmama s Madonnom u Londonu, izjavio je: "Madonna je htjela brzi, dance, klupski zvuk s hip-hop prizvucima. Ostajala bi do kasnih sati s Timbalandom i Justinom u studiju. Sjela bi u svoju stolicu u kutu i smišljala glazbu s nama."

4 MINUTES TO SAVE THE WORLD
- Dance/r'n'b pjesma puna jakih glasnih beatova, a Madonna i Justin Timberlake pjevaju strofe kao i refren. Justin Timberlake u nekim dijelovima zvuči kao Michael Jackson. '4 Minutes To Save The World' završava nakon Madonninih riječi "tick tock tick tock tick tock", a onda slijedi Timbalandov dio "Only got 4 minutes", glazba se zaustavlja, "...to save the world!" Madonna u pjesmi pjeva "Road to heaven is paved with good intentions", dok joj Justin Timberlake govori "We’ve only got four minutes to save the world". Spot je jako avanturistički, a režirao ga je francuski duo Jonas & Francois. Madonna i Justin Timberlake u spotu spašavaju svijet unatoč svim preprekama.

CANDY STORE
- 'Candy Store' započinje s velikim beatom i Madonninom pozivnicom "Come on in to my store, I got candy galore", u pjesmi se prepoznaje stil Pharrella Williamsa. Strofe su siromašnog zvuka, ali najinteresantiji dio je koji započinje "I’ll be your one stop (one stop) candy shop...".

MILES AWAY
- Pjesma s najboljim tekstom od ovih pjesama je sigurno 'Miles Away', koja je Madonni najdraža, a podsjeća na pjesme s Justinovog albuma 'FutureSex/LoveSounds'. Jedan od producenata pjesama Danja je izjavio: "Smislili smo ovu pjesmu a Madonna i Justin su zajedno uradili tekst i glazbu." 'Miles Away' počinje s zvukom akustične gitare koji prelazi u drhtavi beat. Uspoređujući ostale pjesme, 'Miles Away' je najemotivnija. Madonna u pjesmi pjeva - "You always seem to have the biggest heart when we’re 6,000 miles apart", “I guess we’re at our best when we’re miles away”.

GIVE IT TO ME
- Za ovu pjesmu se može reći da ima slične prizvuke kao pjesme s posljednjeg albuma ali je urbanog stila. 'Give It To Me' podsjeća na pjesme albuma 'Blackout' do Britney Spears. Pjesma je agresivnog tempa, klupska s house i remixanim beatovima. Pjesma završava nakon snažnog brzog prekida kada Madonna kaže "Get stupid!" s prizvucima ksilofona dok se beat pretvara u ludi ritam kada kaže “Give it to me, no one’s gonna stop me now!" Jedan dio teksta je: “When the lights go down and there’s no one left I can go on and on.

HEARTBEAT
- 'Heartbeat' je spremna za plesne podije, pjesma je s hip-hop beatom i prizvucima 80ih! 'Heartbeat' počinje s Madonninim pjevanjem "Can’t you see when I dance I feel free / Which makes me feel like the only one the light shines on". U pjesmi postoji pauza u kojoj Madonna kaže "See my booty get down", što podsjeća na pjesmu 'Promiscuous' od Nelly Furtado. Nakon pauze ritam pjesme se pretvara u klupske prizvuke sve do kraja pjesme.

Madonna već priprema drugi film!

Madonna je otkrila za Variety kako već radi na drugom filmu! Njen režiserski debi 'Filth And Wisdom' će prvo izaći kao download u SAD i Velikoj Britaniji pa tek onda u kino dvoranama širom svijeta. Madonna je nedavno završila dokumentarac 'I Am Because We Are' s Nathanom Rissmanom, koji govori o siromaštvu u Malawiji.

Iako je završila snimanje albuma, za Madonnu nema odmora, jer već piše skriptu za drugi film! "Režirat ću film prema istinitoj priči, govori o dvojici povijesnih likova i srednjoškolki koja je opsjednuta njihovom pričom. Film prikazuje obožavanje slavnih ličnosti."

Jamie King koreograf za prvi singl

Jamie King, koreograf i režiser Madonninih turneja, je dao intervju za Le Journal u kojem je pričao o suradnji s Madonnom, Spice Girls, Celine Dion i ostalima. Iz intervjua saznajemo da je Jamie King koreograf Madonninog spota za prvi singl '4 Minutes To Save The World'. "Doputovao sam u London zbog snimanja Madonninog spota. Madonna i Justin Timberlake u spotu plešu istu koreografiju, spot je odličan i uskoro će biti prikazan!" - govori Jamie.

16.02.2008. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #

'Filth And Wisdom' - početak novog Madonninog putovanja

Madonna je prije premijere filma 'Filth And Wisdom' na Berlinaleu dala intervju kojeg su prikazivale njemačke TV stanice. U intervjuu je Madonna govorila o glazbi u filmu, glumcima...

Na pitanje voditeljice što je htjela prikazati preko uloga u filmu, Madonna je odgovorila: "Moj cilj je bio istražiti paradoks života. Da pokažem da ne možeš suditi drugima, i ne možeš ih osuđivati zbog izbora koje naprave, jer ne znaš kako će na kraju završiti. Iz tame dolazi svijetlo, ne možeš doseći nivo te svijetlosti dok ne prođeš taj period tame. Mislim da uloge u filmu odlaze na takvo putovanje, svi žele uraditi jednu stvar ali urade ono što nisu htjeli. Svaki lik nađe nekoga na neočekivan način, koji ga inspirira, savjetuje i pomaže mu u putovanju. Mislim da se to dešava u našem životu. Kada sam odrastala, okruživali su me ljudi koje nisam poznavala ali su me savjetovali da ostvarim svoje snove, da je to ono što trebam uraditi, iako neki nisu direktno to rekli ali na neki način su pokazali znak podrške. Mislim da svatko ima svoje anđele u životu, a ponekad čudno izgledaju, ponekad izgledaju kao vragovi ali te podržavaju u onome što trebaš da uradiš. Mislim da veći dio priče govori o tome."



Glumci u filmu predstavljaju Madonnina razna iskustva koja je imala u životu. "Profesor Flynn zapravo predstavlja mog učitelja baleta, koji je utjecao na moj život kada sam odrastala, voljela sam ga mnogo. On mi je zaista promijenio moj život, umro je od AIDS-a, oslijepio je prije nego što je umro. Tako da je on bio inspiracija za ulogu profesora Flynna, zvako se također Flynn. Plesačica Holly, koja ne može dobiti posao, je zapravo ja, to je priča mog života, i nakon što sam vidjela da ima toliko plesača u New Yorku, znala sam sigurno da neću uspijeti, bila sam u nekoj depresiji govoreći sebi što dalje da radim."

Madonna je izabrala baš Berlin jer misli da se Berlin i 'Filth And Wisdom' savršeno uklapaju. "Cannes Film Festival je glamurozan, ali Berlin je cooler! Mislim da Cannes Film Festival nije pravo mjesto za 'Filth And Wisdom'. Berlin je jedan od mojih najdražih gradova." Na pitanje, pošto će ove godine proslaviti svoj 50. rođendan, da li s ovim filmom zaokružuje sve što je htjela uraditi, Madonna je odgovorila: "Nije riječ o tome, to je više aspekt mog rada. Imam još uraditi mnogo toga, to je početak novog putovanja!"

Madonna je za kraj rekla kako nije sigurna oko datuma izlaska filma i da ga namjerava izdati na iTunes! Na ovim video klipovima pogledajte ostatak intervjua.

°Intervju 'Filth And Wisdom' - prvi dio


°Intervju 'Filth And Wisdom' - drugi dio


Madonna još nesigurna u odabiru naziva albuma

Na premijeri filma 'Filth And Wisdom', Madonna je održala par kratkih intervjua. Jedno od pitanja je bilo da li je odabrala naziv za novi album, na što je Madonna rekla: "Nisam još sigurna oko odabira...". Novi album trenutno nosi naziv 'Give It To Me' po istoimenoj pjesmi s albuma.

Guy savjetuje, kritičari pljuju

U intervjuu za Spiegel.tv, Madonna je otkrila kako joj je Guy Ritchie dao savjet da je pouzdanje najvažnije u svijetu režisera. "Uzbuđena sam što sam po prvi put dio festivala, uopće nisam znala da će film imati premijeru u Berlinu. Čak kad sam ga snimala, nisam znala gdje će biti prikazan, ni da li će se ljudima svidjeti. Svom suprugu sam rekla samo da mi da bilo koji savjet savjet ili makar rečenicu o režiranju, jer nikako nisam znala kako upravljati svim time. Rekao mi je da je pouzdanje najvažnije za taj posao, bio je to dobar savjet!"

Večernji List: Jedan od najgorih komentara jest da je najbogatija pjevačica na svijetu od loše glumice postala očajna redateljica. Dok na glazbenim ljestvicama suvereno vlada već puna tri desetljeća, a i drugi poslovni pothvati poput izleta u dizajnerske vode u suradnji s H&M-om, do uspješne karijere spisateljice za djecu... toliko željenu uspješnu filmsku karijeru nikada nije ostvarila.

Kritičar Screen Internationala Jonathan Romney napisao je da "Filth And Wisdom" nije toliko loš kao "Shangai Surprise" ili "Swept Away", ali da će ga gledatelji, baš kao i ta ostvarenja, brzo zaboraviti. Ipak, proglasio ga je "nimalo boljim ili lošijim od prosječnoga niskobudžetnog britanskog filma". Madonni se zamjera i to što, usprkos činjenici da već nekoliko godina živi u Velikoj Britaniji, tu zemlju i njen način života tek površno poznaje."Filth and Wisdom" premijerno je prikazan na Berlinskom filmskom festivalu u srijedu, a većina se kritičara složila da "jadan do prosječan" film spašava eventualno njegova veselost. Peter Bradshaw je, međutim, nemilosrdan u svojoj kritici i piše da je Madonna napravila "tako nevjerojatno loš film da su gledatelji nakon projekcije teturali u stanju šoka". "Ono što je u filmu dobro jest veselost i, naravno, glazba", složili su se kritičari.

Antiobožavateljica Valentinova

Madonna je za vrijeme boravka na berlinskom film festivalu dala izjavu za Associated Press kako nije ljubiteljica dana zaljubljenih. "Ignoriram Valentinovo, mislim da je to na neki način budalasto. Ljudi bi mi trebali darovati cvijeće svaki dan!" [LINK]

Crnogorski mediji potvrdili Madonnin dolazak u Budvi

Crnogorski mediji navode kako je dnevni list 'Vijesti' dobio potvrdu da je ugovor postignut i da će Madonna ove godine nastupiti u sklopu svoje turneje na plaži Jaz u Budvi. Prema 'Večernjem Listu', ključnu ulogu u pregovorima imao je Svetozar Marović, potpredsjednik Demokratske parije socijalista i nekadašnji predsjednik državne zajednice Srbije i Crne Gore. On je, zahvaljujući svojim vezama, uspio uvjeriti Madonnin menadžerski tim da prihvati ponudu iz Budve. Koncert bi trebao biti održan krajem kolovoza ili u prvom tjednu rujna.

Netočna informacija u svemu tome je da su naveli kako će se turneja zvati 'Madonna At 50', što nije točno, a vidjet ćemo da li će se čuti glas o Madonninom dolasku nakon njene izjave na press konferenciji.

15.02.2008. · Ostavi komentar (3) · Isprintaj · #

Obožavatelji izviždali Madonnu na premijeri

Madonna je sinoć prisustvovala premijeri svog režiserskog debija 'Filth And Wisdom' na berlinskom film festivalu 'Berlinale'. Okružena obožavateljima i fotoreporterima, Madonna je na crvenom tepihu nosila crni kaput, a kasnije je zablistala u predivnom outfitu. "Veoma sam nervozna večeras, drago mi je što sam dio ovog festivala. Htjela sam uraditi nešto novo i zanimljivo, a to je svakako bilo režiranje filma. Želim nastaviti raditi kao režiser!" - govori Madonna. Iako je na fotografiranju za medije potpisivala mnoge autograme, Madonna je na premijeri potpisala samo 3 autograma, a obožavatelji koji su držali cijelo vrijeme njene slike i fotoaparate su ostali bez mahanja i njenog potpisa. Nakon što se prošetala crvenim tepihom, obožavatelji su je izviždali što mozete pogledati na ovom klipu - http://www.youtube.com/watch?v=ihSloNuDs34.



Na pitanje jednog novinara da li je konkurencija svom suprugu režiseru odgovorila je: "Ne, dao mi je veliku podršku!" Što se tiče kritika, i nisu baš sjajne. Mnogi govore kako se Madonna izvrsno snašla u ulozi režisera ali da je film srednja žalost. Neki od njih govore kako bi radije voljeli da se Madonna drži pjevanja, a kvaliteta filma je prosječna. Madonna u vezi toga je izjavila: "Ne želim znati sto kritičari misle o mom filmu osim što mi kaže moj menadžer."

Prije prikazivanja filma, Madonna je održala govor: "Prije 25 godina kada sam snimila svoju prvu ploču, kada sam prvi put čula svoju pjesmu na radiju, ljudi su me pitali kako se osjećam, što želim reći svojoj publici, rekla sam im da je moja mantra da se snovi ostvaruju. Evo me sada nakon 25 godina, sa svojim novim filmom i sve što mogu reći da se snovi ostvaruju."





Madonna ismijala Crnu Goru na press konferenciji

Večeras na Madonna Blogu možete pročitati nainteresantnija pitanja koja su postavljena Madonni tijekom održavanja press konferencije za njezin film 'Filth And Wisdom'.

Voditelj press konferencije je predstavio ekipu 'Filth And Wisdom' - Madonna, Eugene Hutz, Vicky McClure, Holly Weston. Voditelj koji je sjedio do njih je postavio Madonni nekoliko pitanja.

- Kako to da si od kratkometražnog filma napravila film od 81 minutu?
Madonna: "To je tako ispalo jer sam se naprosto zaljubila u uloge ovih glumaca i tako sam odlučila produžiti 20-minutni film. Počeli smo raditi nove scene, nove priče, nove uloge, tako da nije više kratki film!"

- Eugene, kako si se priključio glumačkoj ekipi 'Filth And Wisdom'?
Madonna: "Proganjam ga kao luda obožavateljica!"
Eugene Hutz: "Dobivao sam dosta dosadnih ponuda za film, ali s Madonnom mi se činilo da će biti zanimljivo, sto je i bilo. Mislim da je zabavno glumiti sebe u filmu, ali Madonna mi je dala zadatak da pored sebe glumim još par uloga, i to mi je bilo zanimljivo!"

Nakon par minuta, novinari su postavljali pitanja, naravno najčešće Madonni. Madonna je često zaboravljala pitanja govoreći: "Koje je bilo prvo pitanje?"

- Da li nam možeš objasniti naziv filma?
Madonna: "Naziv filma veoma je važan. U filmu se radi o dvije stvari; o suprotnostima života i borbi sa njima. 'Zloba i Mudrost' su često suprotnosti, zvuče kao potpuno različite stvari, ali nisu toliko daleko. Ono što sam htjela reći ovim filmom je da možete naučiti i naći ravnomjeran odnos snaga na oba mjesta."

- Da li te je Eugene učio pričati ruski?
Madonna: "Učio me je kako psovati na ruskom."

- Možeš nam nešto reći o glazbi u filmu?
Madonna: "Većina pjesmama su od benda Gogol Bordello. Zaljubila sam se u svaki album koji mi je Eugene dao, najviše sam bila oduševljena albumom koji je snimio njegov ujak. Ta glazba je jako inspirirajuća i odlično se uklapa u film. Također sam uzela pjesme od Britney Spears, Pharrella Williamsa i Ludacrisa, od ljudi koje poznajem i koji bi mi dozvolili da koristim njihove pjesme a da im puno ne plaćam!"

- Kako je bilo raditi na snimanju sa glumcima?
Madonna: "Volim surađivati s drugima, svidjelo mi se režisiranje, obožavam raditi s glumcima i moj najdraži dio svega toga su bile probe i kada čuješ kako glumci izgovaraju tvoje riječi. Postoji u tome magija, uživala sam u tome. Raditi s glumcima mi nije predstavljao nikakav problem."

- Što te je privuklo ciganskom stilu?
Madonna: "Mislim da potajno želim biti ciganka. Sviđa mi se ideja putovanja okolo praveći dobru glazbu i živeći život bez opterećenja."

- Možeš li potvrditi glasine da ćeš održati koncert u Crnoj Gori u sklopu svoje turneje?
Nakon tog pitanja svi novinari su prsnuli u smijeh, a Madonna je odgovorila: "Ne znam, Eugene smijem li potvrditi? On je moj novi menadžer! Svakako! (Slijedio je ogromni smijeh novinara) Da li tamo postoji Starbucks? Ne? Oh... Da li imate kave? Možeš li mi je donijeti prije nego što tamo dođem? Ok..." Onda se i Madonna nasmijala. (LINK)

- Uskoro ćeš napuniti 50 godina, a izgledaš kao da imaš 20, što te čini da izgledaš tako mlado?
Madonna: "To govoriš jer si daleko od mene... ali hvala ti!"

°Madonna na press konferenciji - prvi dio


°Madonna na press konferenciji - drugi dio


°Madonna na press konferenciji - treći dio


°Madonna na press konferenciji - četvrti dio


'Filth And Wisdom' klipovi

Na ovim linkovima možete pogledati klipove sa premijere 'Filth And Wisdom'.

Madonna na red carpetu
http://www.youtube.com/watch?v=NnUAxjOj1_U
http://www.youtube.com/watch?v=vZkvV6Uu9nY

Madonnin govor prije prikazivanja filma
http://www.youtube.com/watch?v=7IbSE6fsYB8
http://www.youtube.com/watch?v=1ysDloA79YU

ITM izvještaj
http://www.youtube.com/watch?v=Oq3Bc5qh9Nw

RBB izvještaj
http://www.youtube.com/watch?v=ihSloNuDs34

ZDF/RTL izvještaj
http://www.zdf.de/ZDFmediathek/content/

Spiegel de izvještaj
http://www.spiegel.de/video/video-26997.html

Reuters izvještaj
http://cosmos.bcst.yahoo.com/up/player/

The Guardian
http://www.guardian.co.uk/film/video/2008/feb/14/

14.02.2008. · Ostavi komentar (7) · Isprintaj · #

'Filth And Wisdom' u Berlinu!



Madonnna je sinoć doputovala u Berlin privatnim avionom zbog današnje premijere filma 'Filth And Wisdom' na berlinskom film festivalu 'Berlinale'. Premijera Madonninog režiserskog debija 'Filth And Wisdom' će se održati u 21:30.





U 16:50 je počelo fotografiranje za medije gdje je Madonna pozirala sa glumačkom ekipom 'Filth And Wisdom' pred 550 fotografa i novinara. Nakon pola sata, počela je press konferencija u hotelu Grand Hyatt Hotel gdje su Madonna, Eugene Hutz, Vicky McClure i Holly Weston predstavili film 'Filth And Wisdom' i odgovarali na pitanja novinara.





Na press konferenciji su je upitali da li je istina da će izdati 'Filth And Wisdom' na internet, što je i potvrdila! "Ovakav način promocije filma još istražujemo, mislim da je to poprilično zanimljivo, jer je to neuobičajni način predstavljanja filma i ja volim raditi stvari na taj način." Na Berlinaleu se i ostvario Madonnin san! "Moj san je bio prisustvovati filmskom festivalu kao režiser. Naučila sam dosta toga snimajući ovaj film. Kad sam završila film, shvatila sam da je pun različitih aspekata mene, a ovo iskustvo smatram istovremeno umjetničkim i terapijskim."





Jedan od novinara se našalio oko pjesme 'Erotica': "Da li bi vam bilo neobično kad bi ste ponovo snimili pjesmu 'Erotica', sada kada ste udati i imate djecu?", na što mu je Madonna odgovorila: "Znači, ako ste u braku i imate djecu, u vašem životu nema više erotike? Da li ste vi oženjeni?" Također su je upitali o glazbi u filmu, Madonna je rekla: "Uzela sam pjesme od osoba koje poznajem, od Gogol Bordella i Britney Spears. Britney je bila oduševljena što sam koristila njene pjesme za film." Madonna je otkrila medijima da će dokumentarac 'I Am Because We Are' o državi Malawi doživjeti premijeru na Cannes Film Festivalu kao i na Tribeca Film Festivalu! Također je rekla kako još film nema izdavača za taj film. "Snimit ću još dosta albuma kao i filmova!" - otkrila je na kraju Madonna.

Na ovim video klipovima možete pogledati par scena iz filma 'Filth And Wisdom'.


13.02.2008. · Ostavi komentar (11) · Isprintaj · #

Detalji oko novih pjesama

Pouzdani izvori su objavili detalje oko novih pjesama s Madonninog nadolazećeg albuma. Pjesme kao 'Candy Store' i 'The Beat Goes On' se nalaze na albumu ali zvuče potpuno drugačije od verzija koje su procurile prošle godine. 'The Beat Goes On' od prve verzije se razlikuje po tome što je još brža i ima zarazni rap dio Kanyea Westa, izvor ju je opisao kao klasična dance pjesma. U pjesmi 'The Beat Goes On' se nije samo glazba promijenila, nego i cijeli tekst pjesme osim refrena i pripjeva. 'The Beat Goes On' je fenomenalna pjesma, zasigurno jedna od najboljih pjesama na albumu.

Madonnin novi singl '4 Minutes To Save The World' će sigurno imati radijsku premijeru u mjesecu ožujku, remixi tog prvog singla su producirani i snimljeni. Spot će imati premijeru krajem veljače ili početkom ožujka a ulogu režisera su dobili francuski duo Jonas & Francois, a ne Jonas Akerlund. Spot je sniman u Londonu s velikim budžetom. Što se tiče nastupa, ulogu Stuarta Pricea za odgovornog direktora zvuka će preuzeti Kevin Antunes ili Pharrell Williams.

Britanski DJ-evi će dobiti remixe pjesme '4 Minutes To Save The World' za nekoliko tjedana kada će se i puštati po radio stanicama.

Come into M's store

Music Guardian je opisao tri pjesme s Madonninog novog albuma a riječ je o '4 Minutes to Save the World', 'Candy Shop' i 'Give It To Me'. '4 Minutes to Save the World' je pjesma jakog ritma, čuju se trube, otkucaji sata uz Justinov zanimljiv vokal. 'Candy Shop' ima prepoznatljivi beat Pharrella Williamsa, a jedan dio teksta glasi "Come into my store, I've got candy galore", a Madonna Blog je prošle godine objavio cijeli tekst pjesme. 'Give It To Me' je više dance pop pjesma nego r'n'b. Music Guardian je objavio da album izlazi 28. travnja i da nije nikakav novi zvuk za Madonnu.

12.02.2008. · Ostavi komentar (5) · Isprintaj · #

Madonna osvojila Grammy!

Madonna je sinoć osvojila Grammy za DVD izdanje 'The Confessions Tour' u kategoriji za najbolji video zapis 'Best Long Form Music Video'. Ovo je već drugi Madonnin Grammy iz te kategorije, prvi je osvojila 1991. zahvaljujući turneji Blond Ambition, a ukupno ima njih sedam.

1992. - 'Best Long Form Music Video': Blond Ambition World Tour 1990 - Live
1999. - 'Best Pop Album': Ray Of Light
1999. - 'Best Short Form Music Video': Ray Of Light
1999. - 'Best Dance Recording': Ray Of Light
2000. - 'Best Original Song From A Motion Picture': Beautiful Stranger
2007. - 'Best Electronic/Dance Album': Confessions On A Dance Floor
2008. - 'Best Long Form Music Video': The Confessions Tour


Datumi izlaska Madonninog albuma

Britanski časopis The Observer je objavio datume izlaska Madonninog novog albuma! Album trenutno nosi naziv 'Give It To Me'. Kako The Observer objavljuje, Madonnin album sigurno izlazi 29.04. u SAD-u, 28.04. za britansko tržište i 25.04. za ostale zemlje Europe. Također ga je opisao kao mix albuma 'Blackout' od Britney Spears i 'Loose' od Nelly Furtado.

Gwyneth: "Madonna je najdarežljivija osoba"

Gwyneth Paltrow, Madonnina najbolja prijateljica, je za Access Hollywood, na Madonninoj i Guccijevoj nedavnoj zabavi, izjavila kako je Madonna najdarežljivija osoba koju poznaje.

"Madonna je uvijek bila posvećena pomaganju drugima. Ona je najdarežljivija osoba na svijetu i uvijek razmišlja kako može pomoći. Jako se zbližila sa zemljom Malawi, očigledno jer joj je sin iz te zemlje i provodi dosta vremena u pomaganju ostalima, jako je bilo lijepo podržati je te večeri."

11.02.2008. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #

She should be so lucky

Dita Von Teese je sigurno zadovoljna otišla kući sa humanitarne večere 'A Night to Benefit Raising Malawi and UNICEF' jer je platila najveću svotu 600,000 dolara na aukciji da bi se družila s Madonnom na njenoj idućoj turneji što uključuje sate aerobika i plesa s njom i Gwyneth Paltrow.
























Madonna na novom albumu pjeva na španjolskom!

Madonna je snimila jednu pjesmu za novi album koja je inspirirana španjolskom glazbom, a u pjesmi Madonna govori riječi kao te quiero (volim te), callarte (ušuti), besame (poljubi me) i mnoge druge. Pjesma je bogata španjolskim ritmom gitara, a producent pjesme je Pharrell Williams. Naziv pjesme trenutno nije poznat.

Rasprodane karte za Madonnin film!

Na službenoj web stranici Berlinskog film festivala su rasprodane karte u sekundi za gledanje Madonninog filma 'Filth And Wisdom' na spomenutom festivalu! Fanovi će moći kupiti karte na prodajnim mjestima.

Boy George bi se ispričao Madonni

Boy George je nedavno dao intervju za The Guardian, na pitanje kojoj osobi bi se želio ispričati i zašto, odgovorio je: "Rekao sam mnogo loših i zlih stvari o Madonni, ali samo zato jer me je pozvala na svoju rođendansku zabavu i pokušala poniziti osiguravši da ne mogu ući."

10.02.2008. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #

Justin Timberlake o novom Madonninom albumu

Američki pjevač Justin Timberlake je nedavno dao intervju za Hollywood Daily People u kojemu je pored ostalog pričao u suradnji s Madonnom za njezin novi album.

Hollywood Daily People: Radio si sa Timbalandom na Madonninom novom albumu. Koji je bio vaš zadatak?
Justin Timberlake: Naš posao je bio promijenjiti njezin zvuk. Ja sam bio zaslužan u produciranju njenog glasa eksperimentirajući s raznim ritmovima. Kada se ona bavi s ritmovima, ispadne baš ono pravo. Htio sam u njezin stil ubaciti prizvuke r'n'b-a, a moj izazov je bio da pišem tekstove pjesama koji bi odgovarali Madonni. Uvijek sam se pitao kako mogu napravi zvuk koji će biti idealan za Madonnu... Veliki sam obožavatelj njenog prvog albuma, njena pjesma 'Holiday' mi je davala dosta inspiracije. Zaslužan sam za jednu cool house pjesmu 'Miles Away' za kojom će svi poludjeti, a Madonna odlučni zvuči u toj pjesmi.

Hollywood Daily People: Da li je to znači "nova r'n'b Madonna"?
Justin Timberlake: To je r'n'b/pop/dance album, ali je ipak Madonna! U pjesmama zvuči kao tinejdžerka, začudim se kako ima 49 godina!

Hollywood Daily People: Kako je prihvatila tvoje ideje?
Justin Timberlake: Govorio sam joj da treba raditi stvari koje do sada nije radila, nekada sam i ja donosio konačne odluke oko pjesama.

Hollywood Daily People: Jesi li učio Madonnu u nekim stvarima oko produciranja?
Justin Timberlake: Ne, to smo radili Timbaland i ja.


Madonnina humanitarna večer bolja od Oscara

Mnogi američki i britanski mediji su proglasili humanitarnu večer boljom od dodjele Oscar. Tolika energija, pozitivnost, humanost, ljubavi, Madonnina i Guccijeva večer je zaista zaslužila svaki detalj pažnje.

Alicia Keys, Demi Moore, Chris Rock su potaknuti Madonninim humanitarnim programom i očarani njezinoj humanosti. Alicia Keys je izjavila: "Samo moraš svaki dan po malo učiniti dobroga da bi došlo do promjene." "Moramo se pobrinuti za ovu djecu kao da su naša." - govori Demmi Moore, a izjava Cris Rocka je glasila: "Kada te Madonna pozove, moraš se pojaviti."

I Am Because We Are - web stranica

Napokon je aktivna web stranica Madonninog dokumentarca 'I Am Because We Are' na kojoj možete pogledati sve informacije u vezi filma.

I AM BECAUSE WE ARE

Drugi klip remixanog prvog singla

Potvrđeno je od strane pouzdanih izvora da klip koji je procurio na internet je zapravo remix kojeg je napravio obožavatelj. Danas je izašao još jedan remixani klip pjesme '4 Minutes To Save The World' koji traje 36 sekundi.

DOWNLOAD LINKOVI:
- http://www.mediafire.com/?3xwn3dfy9zb
- http://www.sendspace.com/file/wm3yxv
- http://www.zshare.net/audio/7351765d907423/
- http://www.yousendit.com/transfer.php
-http://www.sendspace.com/file/xt982p

Madonna:
I want somebody to speed up for me
Then take it down slow
There's enough room for both

Justin:
Well, I can handle that
You just gotta tell me where it's at
Are you ready to go
Are you ready to go

Madonna & Justin:
If you want it
You already got it
If you've thought it
It better be what you want
If you feel it
It must be real just
Say the word and
I will give you what you want

09.02.2008. · Ostavi komentar (7) · Isprintaj · #

Koje savjete daje mama Madonna?

Prije početka održavanja humanitarne večere 'A Night To Benefit Raising Malawi And Unicef', Madonna je dala intervju za Assocciated Press. Izjavila je: "Ovo je za mene bila kombinacija dvogodišnjeg putovanja, otkrića i duhovnog razvoja. Moj dugoročni cilj je da ako možemo pomoći Malawiju, možemo i mnogim drugim zemljama diljem svijeta." Voditeljica se našalila i upitala je: "Pošto postoji još mnogo djece diljem svijeta bez roditelja, ne bi li ste ih sve posvojili?", Madonna je odgovorila: "Ne baš sve, ali još nekoliko njih, da."

Zatim se voditeljica obratila Madonninoj kćerki Lourdes, pa ju je upitala da li je ponosna na svoju majku, Što je potvrdila. "Mislim da je uradila jako dobar posao, zato što je pod stresom!", na što je Madonna prsnula u smijeh. Također ju je upitala koji joj je najbolji savjet dala mama Madonna, Lourdes je odgovorila: "Hmmm...", a Madonna je upala u razgovor rekavši: "Koja je najvažnija stvar koju ti govorim?" Lourdes se malo zamislila, a Madonna je rekla: "Ispeci pa reci je jedna od njih!" Lourdes nije dala konkretan odgovor, rekavši: "Još uvijek razmišljam..."

Madonna opovrgnula glasine oko spota

Voditeljica Access Style-a je intervjuirala Madonnu pa ju je upitala u vezi posvajanja i spota s Justinom Timberlakeom i Timbalandom. http://video.accesshollywood.com/player/?id=215290

Access Party: Hoćete li posvojiti još djece?
Madonna: Nadam se!
Access Party: Da li je istina da Justin Timberlake i Timbaland u tvom novom spotu glume tvoje robove?
Madonna: O moj bože! Ne, nema šanse, samo plešemo zajedno!

Klip remixa prvog singla

Izašao je klip od 17 sekundi Madonninog prvog singla za kojeg se smatra da je remix pjesme a ne orginalna verzija.

'4 Minutes To Save The World': DOWNLOAD LINK

Madonna: Come on boy, I've been waiting for somebody to pick up my stroll (tick tock tick tock tick tock)
Justin: Well, don't waste time, give me a sign, tell me how you wanna roll
Timbaland: Break down, come on


New York Pics

- Madonna je viđena kako dolazi na rođendansku zabavu Ashtona Kutchera koji je slavio svoj 30. rođendna, 07.02.


- Nakon završetka koncerta Joea Henrya, 'Lincoln Center's American Songbook', 07.02.

08.02.2008. · Ostavi komentar (5) · Isprintaj · #

Tisuće zvijezda, tisuće srca

Sinoć se u dvorani Ujedinjenih Naroda održala humanitarna večera 'A Night To Benefit Raising Malawi And Unicef' u cilju sakupljanja sredstava za siromašnu i bolesnu djecu u afričkoj zemlji Malawi. U suradnji Madonne i modne kuće Gucci, sakupljeno je 3,7 milijuna dolara.

Domaćin večeri je bio popularni komičar Chris Rock, a red carpet je ugostio poznate zvijezde kao Amy Adams, Jennifer Lopez i Marc Anthony, Sean Avery, Penn Badgley, Camilla Belle, Orlando Bloom, Christopher Burge, Helena Christensen, Sean Combs, Tom Cruise i Katie Holmes, Eric Dane i Rebecca Gayheart, Becki Newton i Chris Diamantopoulos, Barry Diller i Diane von Furstenberg, Nelly Furtado, Keri Hilson, Ellen Pompeo i Chris Ivery, Billy i Katie Lee Joel, Donna Karan, Miranda Kerr, Heidi Klum, Zoe Kravitz, Lenny Kravitz, Ali Larter, Blake Lively, Lindsay Lohan, Justin Long, Dylan McDermott, Rosie O’Donnell, Ashley Olsen, Alex i Cynthia Rodriguez, Gwen Stefani i Gavin Rossdale, L’Wren Scott, Jerry i Jessica Seinfeld, Brooke Shields, Molly Sims, Martha Stewart, Donald i Melania Trump, Ivanka Trump, Pharrell Williams, Debra Messing i Daniel Zelman, Cassie i ostali. Cijena večere koju su zvijezde plaćale se kretala od 2,500 do 10,000 dolara. Održana je i aukcija na kojoj se vodila bitka između najskupljeg dobitka - sat treninga s Madonnom i sat plesa s njom i Gwyneth Paltrow čak od 600,000 dolara.

Madonna's Night To Benefit Raising Malawi: http://www.youtube.com/watch?v=v-tVXArVWQ4



Madonna se na zabavi pojavila sa kćerkom Lourdes u kreacij Frida Giannini. Tom prilikom je izjavila: "Želim ljudima približiti organizaciju 'Raising Malawi'. Želim priznanje kao dobrotvornu organizaciju. Želim inspirirati ljude, ali ne želim da mi samo napišu ček već da poklone i svoje srce." Voditeljica 'The Insider-a' je upitala Madonnu na red carpetu kako se osjeća, na što je Madonna odgovorila: "Jako sam nervozna večeras, jer mi ovo mnogo znači, a također biti ovdje u zgradi UN-a zajedno sa njima je velika privilegija i čast za mene. " Sutra će te moći pročitati intervju s Lourdes!







Pored mnogih uzvanica, na zabavi se našla i Gwyneth Paltrow, holivudska glumica i madonnina dugogodišnja prijateljica. "Madonna mi je već dugo bliska prijateljica i jednom me prilikom za vrijeme večere upitala da li bi željela učestvovati u ovom projektu. Ona je već uradila dosta toga dobroga."





Tom Cruise je oduševljen s Madonninim humanitarnim radom izjavši: "Divim se onome što radi, i divim se što UNICEF radi. Njezini asistenti su me kontaktirali, znam Madonnu već dugi niz godina, jako je poštujem." Njegova supruga Katie hHolmes je rekla kako je sretna što se velik broj velikih srca skupio te noći. Madonnina prijateljica Rosie O'Donnell je dirnuta ovim Madonninim gestom. "Vrijedi prisustvovati ovom događaju i Madonna mi je jako dobra prijateljica. Podržavamo se svo vrijeme, što mnogo znači za obje nas. Prijateljice smo i prijateljice pozivaju jedne druge. Večeras ne nosim Gucci, Gucci ne pravi moju veličinu. Ne kupujem u Gucciju, previše je skupo! "







Rihanna, Alicia Keys, Timbaland i Nelly Furtado su nastupili sa svojim hitovima. Rihanna je otpjevala 'Don't Stop The Music' i 'Umbrella', Alicia Keys 'No One', Timbaland 'The Way I Are' i 'Give It To Me' s Nelly Furtado. "Madonnina sam velika obožavateljica. Madonna je nevjerojatna!" - izjavila je Rihanna.

Rihanna - 'Don't Stop The Music': http://www.youtube.com/watch?v=46y2Rx2nSnI

Timbaland - 'The Way I Are': http://www.youtube.com/watch?v=_iD0jNPFEOo

Alicia Keys - 'No One': http://www.youtube.com/watch?v=-LnflrFNHcE







Prije održavanja govora na bini, Madonna je rekla prisutnima: "Mislim da nikad u životu nisam bila ovako nervozna...bilo bi mi lakše da nastupam na stadionu pred 80,000 ljudi nego da prisustvujem ovdje i držim govor." Nakon te izjave, jedan od obožavatelja je vrisnuo: "We love you!", a Madonna mu se zahvalila. Nakon što se zahvalila UNICEFU, Gucciju i svim prisutnima, Madonna je izjavila: "Mi ovdje nismo večeras slučajno, i nešto je poetično u tome da zapravo nismo u Americi, nego na dijelu zemlje koji pripada svijetu."





Glumac Djimon Hounsou je također zadivljen Madonninim sinoćnjim činom: "Osjećaj na ovoj večeri te čini da se osjećaš kao kralj i sretan sam što je Madonna organizirala ovakav događaj." Drew Barrymore je rekla kako treba više ovakvih događaja: "Kada je riječ o globalnom problemu, promjenama u životima, o tome se treba više govoriti u svijetu."

Na ovom linku možete pogledati video klipove sa ovog humanitarnog programa - http://dogmatic.com/MNR/GucciMadonna/.

- Madonnin govor: http://www.youtube.com/watch?v=XyZr5BGzYAw
- Associated Press: LINK
- Exclusiv: http://www.youtube.com/watch?v=3iGeYzRRNIM

07.02.2008. · Ostavi komentar (6) · Isprintaj · #

Velika večer uskoro počinje...

Večeras će se održati humanitarna večer pod nazivom 'A NIGHT TO BENEFIT RAISING MALAWI AND UNICEF' koju priređuju Madonna i modna kuća Gucci. Tim humanitarnim programom će pokušati skupiti najmanje 2 milijuna dolara za siročad u afričkoj državi Malawiji. Povodom tog humanitarnog događaja, na njujorškoj petoj aveniji će se otvoriti najveći Gucci prodajni centar čiji će cijeli prihod donirati za djecu Malawija.

Madonna je za tu večer odabrala predivnu haljinu koju potpisuje Frida Giannini. Na toj humanitarnom programu nastupit će Rihanna, Alicia Keys i Timbaland, a rtakođer su pozvane ostale poznate zvijezde: Amy Adams, Jennifer Lopez i Marc Anthony, Sean Avery, Penn Badgley, Camilla Belle, Orlando Bloom, Christopher Burge, Helena Christensen, Sean Combs, Tom Cruise i Katie Holmes, Eric Dane i Rebecca Gayheart, Becki Newton i Chris Diamantopoulos, Barry Diller i Diane von Furstenberg, Nelly Furtado, Keri Hilson, Ellen Pompeo i Chris Ivery, Billy i Katie Lee Joel, Donna Karan, Miranda Kerr, Heidi Klum, Zoe Kravitz, Lenny Kravitz, Ali Larter, Blake Lively, Lindsay Lohan, Justin Long, Dylan McDermott, Rosie O’Donnell, Ashley Olsen, Alex i Cynthia Rodriguez, Gwen Stefani i Gavin Rossdale, L’Wren Scott, Jerry i Jessica Seinfeld, Brooke Shields, Molly Sims, Martha Stewart, Uma Thurman, Donald i Melania Trump, Ivanka Trump, Pharrell Williams, Debra Messing i Daniel Zelman, Cassie.

EXTRA TV će sutra prikazati intervju s Madonnom koji će biti snimljen te večeri.

Ova humanitarna večer bi trebala početi za koji sat, tako da vas ujutru očekuje cjelokupni izvještaj i fotografije.

06.02.2008. · Ostavi komentar (3) · Isprintaj · #

ICON o izlasku Madonninog albuma

Madonnin fan klub ICON je na svojoj službenoj stranici objavio kako će Madonnin novi album izaći na proljeće. Nikakve druge informacije nema od strane Madonnine službene stranice.

Promotivna turneja za novi album

Nedavno je izašla vijest o datumu izlaska Madonninog novog albuma - 29.04. Prema pouzdanim izvorima, album za talijansko tržište izlazi 25.04. Madonna će uraditi promotivnu turneju za novi album, namjerava održati koncerte u New Yorku, Parizu i Londonu.

Madonnin look u novom spotu

Kako jedni izvori navode, Madonna u spotu '4 Minutes To Save The World' izgleda mladoliko a nosi ležernu haljinu, okrugle naučnice i ekstenzije na kosi. Dok drugi izvor izjavljuje: "Postoji scena sa ogledalima u kojoj su Madonna i Justin. Madonna s čičkavom plavom kosom izgleda predivno, također nosi majicu bez rukava, a Justinov opasan look je totalno sexy."

New York pics

Madonna je jučer posjetila trgovinu Reebook u New Yorku.

05.02.2008. · Ostavi komentar (3) · Isprintaj · #

Par Ritchie želi obnoviti bračne zaruke?

24 sata: Madonna (49) i Guy Ritchie (39) misle da svijetu trebaju pokazati kako su još zaljubljeni nakon što se poslije posvojenja Davida Bande počelo govoriti o bračnim trzavicama. Odlučili su u sedmoj godini braka obnoviti zavjete i to na privatnoj ceremoniji u svom domu. Madonnina kći Lourdes (11) i Gwyneth Paltrow održat će prigodne kratke govore.
- To će za njih biti jako emocionalno iskustvo i žele ga podijeliti sa svojim najbližima. Žele svima dati do znanja da su u braku na 'duge staze' - otkrio je bliski prijatelj para.







Konačni broj pjesama na albumu

Na Madonninom novom albumu koji trenutno ima naziv 'Give It To Me' će se naći 12 pjesama koje su producirali popularni producenti Timbaland, Justin Timberlake, Danja, Pharrell Williams.

Nekoliko naziva pjesama je potvrđeno od strane pouzdanih izvora.

1. Candyshop
2. 4 Minutes To Save The World (feat. Justin Timberlake, Timbaland)
3. Give It To Me
4. The Beat Goes On (feat. Kanye West)
5. Miles Away
6. The Devil Wouldn't Recognize You
7. She's Not Me
8. Feel It In My Heartbeat
9. Dance Tonight (feat. Justin Timberlake)
10. La La
11. Ring My Bell
12. Across The Sky *moguće je da će biti izbačena iz konačne liste
12.*

Radnja filma 'Filth And Wisdom'

Na internetu možete pročitati radnju Madonninog filma 'Filth And Wisdom' koji će imati svjetsku premijeru na Berlinskom filmskom festivalu 13.02. Na ovom linku možete pročitati cjelokupan tekst http://www.berlinale.de/en/programm/berlinale_programm/datenblatt.php?film_id=20084503, kojeg nisam htio prevoditi iz razloga što ga želim prvo pogledati, a download filma će te sigurno moći naći na Madonna Blog Hr.

Filth And Wisdom
Great Britain, 2008
Lenght: 81 min
Format: 35 mm, 1:1:85
Colour



Cast
A. K. - Eugene Hutz
Holly - Holly Weston
Juliette - Vicky McClure
Professor Flynn - Richard E. Grant
Harry Beechman - Stephen Graham
Sardeep - Inder Manocha
Sardeeps Frau - Shobu Kapoor
Businessman - Elliot Levey
Francine - Francesca Kingdon
Chloe - Clare Wilkie
Businessman's wife - Hannah Walters
DJ - Ade
Lorcan O’Neill - Guy Henry
Nunzio - Nunzio Palmara


Written by Madonna and Dan Cadan
Cinematography by Tim Maurice-Jones
Camera operator: Peter Wignall
Edited by Simon Hayes
Choreographies: Stephanie Roos, Tiffany Olson
Production design: Gideon Ponte
Art Director Max Bellhouse
Costumes by B
Make up: Sinden Dean
First assistant director: Tony Fernandes
Casting: Dan Hubbard
Production director:. Sue Hiller
Unit Production manager: Gavin Milligan
Produced by Nicola Doring
Executive Producer: Madonna
Associate Producer: Angela Becker
Co-Production: HSI London


Longoria: "Nikada neću biti Madonna!"

Američka glumica Eva Longoria Parker je prisustvovala londonskom koncertu Spice Girls te je izjavila za 'The Sun' kako je prije zavoljela glazbu nego glumu. "Obožavam pjevati, kada sam bila mlađa glazba mi se više sviđala od glume. Koliko dugo pjevala, nikada neću biti Madonna!"

04.02.2008. · Ostavi komentar (3) · Isprintaj · #

Staromodni auto u Madonninom spotu

Madonna.Blog je nedavno objavio kako će u Madonninom novom spotu '4 Minutes To Save The World' biti upotrijebljen staromodni auto, što se danas ispostavilo da nije glasina!

"Madonna u spotu '4 Minutes To Save The World' nosi crne kožne čizme, crne hlače, top ispod kojeg je korzet, a Justin je ostao pri svom prepoznatljivom stilu, a viđen je kako nosi dugi kaput. Madonna i Justin plešu odličnu koreografiju za spot, a Madonna u njemu izgleda predivno. Na snimanju spota, Madonna se žalila na neke stvari i bila je bezobrazna prema režiseru Jonasu Akerlundu. Spot se odvija na raznim mjestima kao što je supermarket, poslovni ured, dnevna soba, također postoji jedna scena kako japanski plesači plešu na staromodnim autima. Ova radnja spota nije službeno potvrđena."

Britanska pjevačica Imogen Heap je na svom blogu objavila klip u kojem je pored ostalog pričala kako se njezin auto našao u Madonninom novom spotu. "Moj prijatelj Kevin radi sa raznim promotorima za snimanje reklama, spotova... Tako da je ponudio Madonninom timu moj auto za snimanje njenog spota!" - rekla je s oduševljenjem Imogen.

Na ovom LINKU možete pogledati o kojem je autu riječ.

Informacije oko press konferencije za film

Jedna od press konferencija Berlinskog film festivala će se održati istog dana kad je i svjetska premijera Madonninog filma 'Filth And Wisdom'. Medijsko uključenje počinje u 15:30, fotografiranje zvijezda počinje u 16:50, a press konferencija u 17:00 u hotelu Hotel Hyatt. Madonna će sigurno prisustvovati na 'Berlinaleu'.

Turneja ove godine?

Najveća koncertna agencija u Kini, 'Emma Ticketmaster' je objavila na svojoj web stranici kako će Madonna održati koncert u Kini u sklopu svoje turneje ove godine i da će oni biti zaslužni za prodaju karata u Kini.

Madonna u Velikoj Jabuci

Madonna je sinoć viđena na zračnoj luci Heathrow kako odlazi u New York.

03.02.2008. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #

Justin i Timbaland - Madonnini robovi

Kao što već znate, snimanje Madonninog spota za novi singl '4 Minutes To Save The World' je u završnoj fazi. Mirror je objavio informacije vezane za spot, ali ništa od toga nije službeno potvrđeno!

Spot se snima već tri dana, na tajnoj lokaciji u Londonu, iako je naporno s obzirom da traje i čitavu noć. Madonnin styling uključuje crni kostim od lateksa, koji je posebno za nju kreirao dvojac Dolce & Gabbana. U spotu Madonna glumi dominu, a njene robove Justin Timberlake i Timbaland.

Nema sumnje da će njeno troje djece biti iznenađeno kada vide mamu kako kažnjava dvojicu muškaraca u cilju da spasi svijet. Jedan od izvora je izjavio za 'Mirror': "Najzanimljivija scena spota je njihovo pojavljivanje u noćnom klubu. Timbaland i Madonna se u jednoj mračnoj sobi pogledaju i oboje nestanu. Također u spotu postoji scena kako Madonna izaziva Justina na ples."




Pravi režiser spota je...?

Prema MTV-u, režiser spota za Madonnin novi singl '4 Minutes To Save The World' je francuski duo Jonas & Francois, a ne Jonas Akerlund kao što je prije rečeno. Mnogi mediji navode kako je Jonas Akerlund režiser spota, što je moguće jer radnja spota '4 Minutes To Save The World', koju možete pročitati u ovom postu, najviše sliči njegovom radu, dok su Jonas & Francois poznati po animacijama kao u spotovima 'D.A.N.C.E.' od Justice i 'Good Life' od Kanye Westa.

Madonnin album u prodaji krajem travnja!

MTV je objavio na svojoj službenoj stranici izlazak Madonninog novog albuma - 29. travnja, što je potvrđeno od strane njene glasnogovornice.

Datum izlaska albuma se može promijeniti.

02.02.2008. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #

'Happy Birthday' pjesmica za Justina

Madonna je jučer priredila iznenađenje za Justina Timberlakea za vrijeme snimanja spota '4 Minutes To Save The World', prenosi MTV. Pošto mu je jučer bio 27. rođendan, Madonna je na snimanju spota donijela rođendansku tortu i šampanjac te mu otpjevala rođendansku pjesmu.

Novi naziv pjesme/odabran drugi singl

Otkriven je novi naziv pjesme sa Madonninog novog albuma, a radi se o dance pjesmi 'Ring My Bell'! Pjesma 'Give It To Me', koju je producirao Pharrell Williams, je odabrana za drugi singl.

1. Candyshop
2. 4 Minutes To Save The World (feat. Justin Timberlake, Timbaland)
3. Give It To Me
4. The Beat Goes On (feat. Kanye West)
5. Miles Away
6. The Devil Wouldn't Recognize You
7. She's Not Me
8. Feel It In My Heartbeat
9. Dance Tonight (feat. Justin Timberlake)
10. La La
11. Across The Sky
12. Ring My Bell
13. ?

Izvori otkrili radnju spota (?)

Na web stranici Popjustice su otkriveni detalji spota '4 Minutes To Save The World', ali upamtite da se može raditi o običnoj glasini.

Madonna u spotu '4 Minutes To Save The World' nosi crne kožne čizme, crne hlače, top ispod kojeg je korzet, a Justin je ostao pri svom prepoznatljivom stilu, a viđen je kako nosi dugi kaput. Madonna i Justin plešu odličnu koreografiju za spot, a Madonna u njemu izgleda predivno. Na snimanju spota, Madonna se žalila na neke stvari i bila je bezobrazna prema režiseru Jonasu Akerlundu. Spot se odvija na raznim mjestima kao što je supermarket, poslovni ured, dnevna soba, također postoji jedna scena kako japanski plesači plešu na staromodnim autima. Ova radnja spota nije službeno potvrđena.

New scans

- Skenirani članak iz časopisa 'Grazia' koji govori koliko Madonna tjedno potroši novca

01.02.2008. · Ostavi komentar (6) · Isprintaj · #