Započelo snimanje spota!

Iako je Justinu danas 27. rođendan, za Madonnu je to bio radni dan, a morao je biti i za njega. Madonna, Timbaland i Justin Timberlake su danas nastavili snimanje spota '4 Minutes To Save The World' u Londonu! Snimanje spota je započelo jučer, a treći dan snimanja je dogovoren za subotu. U spotu će biti dosta akcije i raznih efekata. Madonna u spotu će nositi nakit Dolce & Gabbana.

Pouzdani izvori govore kako će singl izaći u ožujku, jer će tvorci današnjih hitova Timbaland i Justin biti prezauzeti u narednih par mjeseci. Prema web stranici Popjustice, jedna od radnji spota će se održati u supermarketu.

- Justin Timberlake i Timbaland u Londonu


Rolling Stones' Readers' Best Eighties Movie Themes

Časopis Rolling Stone je objavio listu najboljih naslovnih pjesama filmova iz 80-ih. Madonnin hit 'Into The Groove' iz filma 'Desperately Seeking Susan' je zauzeo 12. mjesto.

1. Simple Minds -- "Don't You Forget About Me " from The Breakfast Club
2. Prince -- "Purple Rain" from Purple Rain
3. Survivor -- "Eye of the Tiger" from Rocky III
4. Berlin -- "Take My Breath Away" from Top Gun
5. Joe Esposito -- "You're The Best Around" from The Karate Kid
6. Bill Medley & Jennifer Warnes -- "I've Had the Time of My Life" from Dirty Dancing
7. Lindsey Buckingham -- "Holiday Road" from National Lampoon's Vacation
8. Peter Gabriel -- "In Your Eyes" from Say Anything
9. Yello -- "Oh Yeah" from Ferris Bueller's Day Off
10. Kenny Loggins -- "Danger Zone" from Top Gun
11. Oingo Boingo -- "Weird Science" from Weird Science

12. Madonna -- "Into the Groove" from Desperately Seeking Susan
13. Duran Duran -- "A View to a Kill" from A View to Kill
14. Phil Collins — "In the Air Tonight" from Risky Business
15. Kenny Loggins — "Footloose" from Footloose
16. Red Rider — "Lunatic Fringe" from Vision Quest
17. Glenn Frey — "The Heat Is On" from Beverly Hills Cop
18. James Brown — "Living In America" from Rocky IV
19. John Parr — "St. Elmo's Fire (Man in Motion)" from St. Elmo's Fire
20. Michael Sembello — "Maniac" from Flashdance
21. Ray Parker Jr. — "Ghostbusters" from Ghostbusters
22. Michael McDonald — "Sweet Freedom" from Running Scared
23. OMD — "If You Leave" from Pretty in Pink
24. Frank Stallone — "Far From Over" from Stayin' Alive
25. Starship — "We Built this City" from Mannequin 2



10 milijuna dolara za Madonnu u Sunsilku

Prema E! Online, Sunsilk je platio Madonni 10 milijuna dolara za dozvolu da upotrijebe njene snimke za promotivnu reklamu. Reklama Sunsilk-a nazvana 'Life Can't Wait' prikazuje Madonnu, Shakiru i Marilyn Monroe a u pozadini se čuju njihove pjesme. E! Online navodi kako je Shakira manje plaćena od Madonne, dali su joj čak 2.5 milijuna dolara.

Madonnina glasnogovornica Liz Rosenberg nije imala komentara za ovu informaciju: "Nisam vidjela reklamu niti sam dobila informaciju oko plaćanja za reklamni spot."



Novi ICON!

Web stranica Madonninog fan kluba IconMadonna.com je od jučer u potpuno novom izdanju. Od sada na IconMadonna.com možete pogledati razne informacije, vijesti, galeriju slika, video klipove i mnogo drugih stvari, što je mnogo bolje od prijašnje verzije.

Novi IconMadonna.com je građen od strane izdavačke kuće Live Nation, s kojom je Madonna ušla u pregovore prošle godine. IconMadonna.com će od 4. veljače pokrenuti nagradu igru za članove fan kluba, 10 najsretnijih će dobiti po jedan Madonnin potpisani studijski album! Na naslovnoj stranici možete pogledati Madonninu poruku svim Icon-erima.

31.01.2008. · Ostavi komentar (7) · Isprintaj · #

Madonna najbogatija umjetnica 2007.

Forbes je objavio listu najbogatijih umjetnica protekle godine. Madonna je još jednom potvrdila svoj status najbogatije umjetnice. Iako 2007. nije bila aktivna u svom poslu, zaradila je 72 milijuna.

1. Madonna - $72 million
2. Barbra Streisand - $60 million
3. Celine Dion - $45 million
4. Shakira - $38 million
5. Beyoncé - $27 million
6. Gwen Stefani - $26 million
7. Christina Aguilera - $20 million
8. Faith Hill - $19 million
9. Dixie Chicks - $18 million
10. Mariah Carey - $13 million
11. Hilary Duff - $12 million
12. Avril Lavigne - $12 million
13. Martina McBride - $12 million
14. Britney Spears - $8 million
15. Carrie Underwood - $7 million
16. Nelly Furtado - $7 million
17. Fergie - $6 million
18. Jennifer Lopez - $6 million
19. Sheryl Crow - $6 million
20. Norah Jones - $5.5 million



I Timbo je stigao...

Timbaland je danas doputovao u London zbog snimanja spota s Madonnom i Justinom Timberlakeom za pjesmu '4 Minutes To Save The World'.

Madonna u reklamama za 'Nike'?

Kako piše britanski tabloid The Sun, Madonnin suprug Guy će režirati kratke reklamne filmove za 'Nike', a također su naveli da je moguće da će Madonna biti u njima. Jedan od izvora je izjavio: "Nike je kontaktirao Guya da režira par reklamnih spotova koji bi reklamirali nove proizvode, a moguće je da Madonna nađe svoju ulogu u reklamama."

Madonnina poruka Berlinskom film festivalu

Dieter Kosslick, glavni organizator Berlinskog filmskog festivala, je za jednu njemačku TV stanicu otkrio kako mu je Madonna poslala poruku kako želi da njezin film bude dio tog festivala.

"Naravno da Madonnu osobno ne poznajem ali mi je poslala poruku - 'Dragi Dieter, ako ti se svidio moj film 'Filth And Wisdom', voljela bih da bude prikazan u Berlinu. S ljubavlju, Madonna'. Kada sam je dobio, bio sam više nego sretan." - govori Dieter.

30.01.2008. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

'Filth And Wisdom' ipak dugometražni film

Službena stranica Berlinskog filmskog festivala 'Berlinale' je objavila datume prikazivanja filmova. Iz tih informacija saznajemo da 'Filth And Wisdom' uopće nije kratkometražni film, traje čak 81 minutu.

Panorama Special
Filth And Wisdom
Great Britain, 2008, 81 min
Director: Madonna
Starring: Eugene Hutz, Holly Weston, Vicky McClure, Richard E. Grant, Stephen Graham, Inder Manocha, Shobu Kapoor
Section: Panorama Special

Screenings at the festival
Wed Feb 13 21:30 Zoo Palast 1
Thu Feb 14 10:30 CinemaxX 7
Fri Feb 15 14:00 International
Sat Feb 16 21:30 Zoo Palast 1
Sun Feb 17 14:30 Cubix 9
Do 14.02. 10:30 CinemaxX 7
Fr 15.02. 14:00 International
Sa 16.02. 21:30 Zoo Palast 1
So 17.02. 14:30 Cubix 9



Počinju pripreme za snimanje spota...

Justin Timberlake je ovih dana stigao u London sa svojom djevojkom Jessicom Biel zbog snimanja spota s Madonnom za pjesmu '4 Minutes To Save The World'.

Mika oduševljen Madonninim koncertima

Britanski pjevač Mika ponovo je za časopis 'Out' opovrgnuo glasine oko suradnje s Madonnom za njezin novi album. "Nisam surađivao sa Madonnom, da me je pitala za suradnju, apsolutno je ne bih odbio. Mnoge me žene fasciniraju ali Madonna je tu prva." Također je oduševljen Madonninim koncertima: "Na Madonninim koncertima se ludo zabavlja. Ne izgledaju kao nastupi Led Zeppelina, ali ipak daju pravi vizualni ugođaj."








Uskoro novi Icon!

Madonnin fan klub 'ICON' će od sutra imati raznih noviteta na svojoj web stranici.


London pics

- 28.01. - Madonna se vraća kući iz teretane
Nakon "misterioznih" ožiljaka po licu, na redu su čudni povezi oko skočnog zgloba.

29.01.2008. · Ostavi komentar (6) · Isprintaj · #

Datum izlaska singla (?)

Prema jednim izvorima, Madonnin prvi singl '4 Minutes To Save The World' će izaći 13. ožujka, a jedan dio spota će se snimati u londonskom supermarketu. Ništa od ovoga nije službeno potvrđeno.

"'Filth And Wisdom' izgleda kao rad Emira Kusturice"

Madonna, Rolling Stones, Scarlett Johansson i Penelope Cruz će imati premijere svojih filmova na Berlinskom film festivalu poznatiji kao 'Berlinale', a čiji će film postići veći uspjeh, to ćemo još vidjeti.

Direktor festivala 'Berlinale' Dieter Kosslick je u jednom intervjuu izjavio kako željno iščekuje pogledati filmove ovih zvijezda a za Madonnin film 'Filth And Wisdom' kaže: "Madonna će sa svojim redateljskim debijem 'Filth And Wisdom', u kojem glume britanski glumci i romski bend će izgledati kao da su izašli sa seta filma Emira Kusturice."

Premijera filma 'Filth And Wisdom' će se održati 13. veljače u festivalskom programu Panorama.



Najzahtjevnije vježbe za održavanje linije

Kako piše Daily Mail, Madonna će uraditi apsolutno sve kako bi zadržala svoj mladenački izgled. Izvor za Daily Mail je izjavio kako je Madonna postala paranoična što se približava svom 50. rođendanu. "Mislim da Madonna pretjeruje s vježbanjem, trebate biti s njom i vidjeti koliko tjedno ode u teretanu. Naravno da zna da će svakako ostariti, ali je uporna i želi zadržati mladolik izgled. Kada je na plaži izbjegava sunce tako što se pokrije od glave do pete." - govori izvor.

27.01.2008. · Ostavi komentar (5) · Isprintaj · #

Kuća za vježbanje

24 Sata: Pop kraljica Madonna postala je prava ovisnica o vježbanju. Budući da vježba nekoliko sati na dan, odlučila je da ne želi gubiti vrijeme na putovanje do teretane. Madonna koja trenutačno živi u Londonu sa suprugom i djecom kupila je kuću odmah pokraj njihove. Platila ju je 60 milijuna kuna. Novu kuću namjerava urediti i koristiti samo za vježbanje.

Nijemci pripremaju zabavu za Madonnu

Madonna će sigurno prisustvovati premijeri filma 'Filth And Wisdom' na Berlinskom film festivalu 'Berlinale'. Madonna će se pojaviti s Eugenom Huztom koji igra glavnu ulogu, a što se tiče ostalih glumaca iz filma, za sada je potvrđen dolazak glumice Holly Weston.

Konačno se zna datum premijere filma! 13. veljače Madonna s Nijemcima će pogledati svoj debitanski film 'Filth And Wisdom' u festivalskom programu Panorama koji je izvan konkurencije. Njemački klub 'Bangaluu Club' će pripremiti party odmah nakon premijere filma 'Filth And Wisdom', također očekuju dolazak kraljice popa. "Veoma smo ponosni što ćemo održati party 'Directors Tribute to the Queen of POP' odmah nakon filma." - rekao je vlasnik kluba Isan Oral.

London pics

25.01. - Madonna s plesačicom se vraća iz teretane



24.01. - Nakon vježbanja u teretani

25.01.2008. · Ostavi komentar (3) · Isprintaj · #

[Madonna Blog Fan Reports]
Choreographer's Confessions


Madonnin obožavatelj Esad je upoznao koreografa za Madonnin film 'Filth And Wisdom' u jednom londonskom klubu. Razgovarao je s njim oko filma i podijelio je informacije s Madonna Blog.

Riječ je o 46-ogodišnjem učitelju baleta iz Londona, a Madonnine asistentice su ga kontaktirale i zatražile njegovu snimku. Nakon što je Madonna pogledala snimku, bila je oduševljena njegovim talentom. U filmu glumi samog sebe, a što se tiče ostalih glumaca, ne sviđa mu se glumica koja glumi Madonnu jer uopće ne zna plesati. Rekao je da je oduševljen Madonnom zbog toga što poštuje tuđe mišljenje i nije umišljena, već je uvijek spremna na savjet i pitanja, te da predivno izgleda. Prema njegovim riječima, ako 'Filth And Wisdom' postigne zapažen uspjeh, Madonna će snimiti i dugometražnu verziju filma, ali sve ovisi kako će film proći.

Informacije, priče u vezi Madonne šaljite na miranm0001@yahoo.com.



Justin s Madonnom na svoj rođendan

Justin Timberlake je vodio telefonski razgovor s Ellen u njenoj emisiji Ellen Degeners Show. Ellen ga je upitala da li će otputovati u London, na što je Justin odgovorio: "Oh da, bit ću tamo idućeg tjedna za svoj rođendan." Justin je također potvrdio da će snimiti spot s Madonnom idućeg tjedna! "To će sigurno biti odličan spot, jedva čekam da ga vidim kao što jedva čekam da vidim tebe!" - odgovorila mu je Ellen.

24.01.2008. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #

Modrice ili operacijski zahvat

Prije nekoliko tjedana, izašle su slike Madonne s čudnim ožiljcima ispod očiju. Mediji su govorili da se radi o jednom zahvatu, što su i obožavatelji pomislili ali ipak se radi o povredi. Prema Extra TV, "misteriozni" ožiljci su uzrok Madonninog pada na vrata od frižidera u svom domu, jer kako kažu takav zahvat ne ostaje toliko dugo na licu. Moguće je da je istina jer na ovim slikama možete vidjeti modrice na Madonninom licu.



'4 Minutes To Save The World' = 'The Way I Are'

Oni koji su čuli Madonnin nadolazeći novi singl '4 Minutes To Save The World' kažu da zvuči kao Timbalandov hit 'The Way I Are'. '4 minutes To Save The World' ima fenomenalan zvuk koji je sasvim nešto novo za Madonnu i to je jedina pjesma s albuma u kojoj se prepozna Timbalandov stil.

Prve slike iz 'Filth And Wisdom'

Web portal Berlinskog filmskog festivala 'Berlinale' je objavio listu od 15 filmova koji će biti pušteni u programu festivala nazvanom Panorama, koji je van takmičarskog dijela.

"Filth And Wisdom, Great Britain
by Madonna
with Eugene Hutz, Holly Weston, Vicky McClure, Richard E. Grant, Stephen Graham, Inder Manocha, Shobu Kapoor
PANORAMA SPECIAL
"

Na Berlinale.de se nalaze i dvije fotografije iz Madonninog filma 'Filth And Wisdom'. Na slikama je Eugene Hutz koji je dobio glavnu ulogu u filmu. Madonnina stilistica je potvrdila za WWD.com da će Madonna prisustvovati na Berlinskom film festivalu.



London Pics

23.01. - Madonna odlazi u teretanu, London


- Madonna s asistenticom i plesačicom se vraća iz teretane, London


21.01. - Madonna izlazi iz hotela Claridge, London

23.01.2008. · Ostavi komentar (5) · Isprintaj · #

Life can't wait

Na ovom LINKU možete pogledati reklamu za Sunsilk kojeg reklamiraju Madonna, Shakira i Marilyn Monroe.


Tekst pjesme - 4 minutes To Save The World!

Izašao je tekst Madonninog prvog singla '4 minutes To Save The World' sa novog albuma koji izlazi u travnju. '4 minutes To Save The World' je duet s Justinom Timberlakeom i Timbalandom.

Timbaland:
I'm outta time
I've only got 4 minutes
4, 4 minutes
(repeat 6 times)

Timbaland: Who it is
Justin Timberlake: Ma-donna
Madonna: Come on boy
I'm waiting of somebody to pick me up and go

Justin Timberlake: Come on girl
Don't stop
It really hurts
Tell me how you wanna roll

Madonna:
Your body
Speed it up for me and take on control
There's enough room for both

Justin Timberlake:
Hey girl
I can get with that
You gotta sit, I'm sat
Are we ready to go?
Are you ready to go?

Bridge:
If you want it
You already got it
If you've got it
It better be what you want
If you feel it
It must be real
Just say the word and
Imma give you what you want

Chorus:
Madonna: Don't wait
Justin Timberlake: You've only got 4 minutes to save the world
Madonna: You got to change
Justin Timberlake: That's what I got you girl
Madonna: Don't wait
Justin Timberlake: We only got 4 minutes to save the world
Madonna: You got to change
Justin Timberlake: We only got four minutes

Timbaland: Who it is
Justin Timberlake: Ma-Ma-Ma-donna
Timbaland: Who it is
Justin Timberlake: Ma-donna

You gotta care about
Tick - tock - tick - tock - tick - tock

That's right
Check it out
Who it is
Ma-donna

Madonna: Hey boy
Now what
You are not that bad anticipating to get what I want
(And I ain't gonna stop)

Justin Timberlake: Hey Girl
I'm whatcha want
I'm alone and waiting to make you my own
(I will make you my own)

Madonna: Everybody
Come and go
I hope you stay for a while
I know that smile

Justin Timberlake: Hey girl
I'm ok with that
You and me
that's what
I am ready to go
Are you ready to go?

Bridge:
If you want it
You already got it
If you've got it
It better be what you want
If you feel it
It must be real
Just say the word and
Imma give you what you want

Chorus:
Madonna: Don't wait
Justin Timberlake: You've only got 4 minutes to save the world
Madonna: You got to change
Justin Timberlake: That's what I got you girl
Madonna: Don't wait
Justin Timberlake: We only got 4 minutes to save the world
Madonna: You got to change
Justin Timberlake: We only got four minutes

Timbaland: Tick - tock - tick - tock - tick - tock
Justin Timberlake: Ma-donna (that’s who it is)
Timbaland:,Tick - tock - tick - tock - tick - tock

Bridge:
If you want it
You already got it
If you've got it
It better be what you want
If you feel it
It must be real
Just say the word and
Imma give you what you want

Chorus:
Madonna: Don't wait
Justin Timberlake: You've only got 4 minutes to save the world
Madonna: You got to change
Justin Timberlake: That's what I got you girl
Madonna: Don't wait
Justin Timberlake: We only got 4 minutes to save the world
Madonna: You got to change
Justin Timberlake: We only got four minutes

Timbaland: Tick - tock - tick - tock - tick - tock
Justin Timberlake: Ma-donna (that’s who it is)
Timbaland: Tick - tock - tick - tock - tick - tock

Imidž za novi album

Madonnina nova stilistica je otkrila za WWD.com kakav će Madonna imati imidž za novi album. "Madonna će ovog puta imati ozbiljniji imidž, osvježavajući, nema više disco kraljice." Također je navela da će ovih dana raditi na Madonninom imidžu za snimanje spota '4 Minutes To Save The World'.

London pics

- Madonna je viđena kako izlazi iz hotela Claridges, 21.01.

22.01.2008. · Ostavi komentar (6) · Isprintaj · #

Promotivna slika za Sunsilk

Kao što znate s ovog bloga, vlasnici Sunsilk-a rade reklamu za svoju tvrku u kojoj će se prikazivati Madonna, Shakira i Marilyn Monroe.

Danas je izašla Madonnina reklamna slika za Sunsilk koja će biti upotrijebljena za promotivne plakate u New Yorku i Los Angelesu. Također su urađene promotivne slike i za Shakiru i Marilyn Monroe, a reklama će biti puštena tijekom održavanja Super Bowla.


Britanci željno iščekuju Madonnin album

Na britanskoj radio stanici Radio 1 su potvrdili izlazak Madonninog albuma u travnju ove godine. Kako piše The Guardian, lanac muzičkih trgovina HMV tvrdi kako će novi albumi Madonne, U2 i Coldplaya oduševiti publiku te kako su ta tri albuma najiščekivanija u Velikoj Britaniji.

Glasajte za nominaciju

I ove godine možete glasati za svoje izvođače u kategorijama Dance Music Awards-a na ovom LINKU. Iako Madonna protekle godine nije bila aktivna, za Madonnu glasajte u 40. kategoriji 'Lifetime Contribution to Development of Dance Music', ako Madonna bude imala najviše glasova mogla bi i osvojiti tu nagradu.

Nastup u Manili?

Prema filipinskim medijima, Madonna bi mogla nastupati u Manili u sklopu svoje svjetske turneje.

21.01.2008. · Ostavi komentar (5) · Isprintaj · #

Keep The Trance - download

Izašla je cijela neobjavljena pjesma 'Keep The Trance' koja je producirana za vrijeme snimanja albuma 'Confessions On A Dance Floor'. Za tekst su zaslužni Madonna, Mirwais Ahmadzai i Stuart Price, a producirali su je Madonna i Mirwais Ahmadzai. Neki dijelovi teksta su preuzeti za pjesmu 'Hey You' koja je izašla prošle godine.

- http://rapidshare.com/files/84911602/keep_the_trance.mp3.html
- http://www.mediafire.com/?ey1j3dbj2jw
- http://www.zshare.net/audio/6662107d66f55c/

Hey you
Don't give up
Either good or bad
There is still a trance around you
Keep the trance

Hey you
Be yourself
Don't be shy
Here's the reason why
You've got to keep the trance
Keep the trance

Keeping it together
You'll make it alright
Come on check it out
And we can keep it tonight

Keeping it together
You'll make it alright
Come on check it out
And we can keep it tonight
Keep The Trance

Young girl, young boy
Open up your heart
That is what you're born for
If you wanna change the world
You gotta keep the trance
Keep the trance

Hey you
Remember this
None of this is real
Including how you feel
That's why you keep the trance
Keep the trance

Keep!
Keep!
Keep!

Keeping it together
You'll make it alright
Come on check it out
And we can keep it tonight

Keeping it together
You'll make it alright
Come on check it out
And we can keep it tonight
Keep The Trance.

Yeah

Hey you
love yourself
If you never can love anybody else
You can keep the trance
Yeah
Keep the trance
Yeah

Come on!
Come on!

Young boy, young girl
Now open up your heart
This is what you're born for
If you wanna change the world
You gotta keep the trance
Keep the trance

Come on!

Keeping it together
You'll make it alright
Come on check it out
And we can keep it tonight

Keeping it together
You'll make it alright
Come on check it out
And we can keep it tonight
Keep The Trance.

Come on!
Come on!
Come on!

Keeping it together
You'll make it alright
Come on check it out
And we can keep it tonight

Keeping it together
You'll make it alright
Come on check it out
And we can keep it tonight


Cha cha i salsa za Ritchiejeve

Sandip Soparrkar, poznati koreograf iz svijeta Bollywooda je otkrio za Daily Mail kako je za vrijeme boravka u Indiji, par Ritchie učio plesati neke plesne korake. Kako piše Daily Mail, Madonna i Guy su se interesirali za sate plesa, ali su i razgovarali o posvajanju.

"Došli su u moj studio sa svojom djecom na sat cha cha i salse. Madonna je bolje plesala od Guya, ali nije ni on bio loš. Razgovarali smo i o posvajanju i koliko je u Indiji djece kojima je potreban dom. Znali su da sam posvojio dijete, što je neobično za jednog samca u Indiji." - govori Soparrkar.

19.01.2008. · Ostavi komentar (7) · Isprintaj · #

Novosti oko albuma

Madonnin novi album pod trenutačnim nazivom 'Give It To Me' sigurno izlazi u travnju, kao što je prije Madonna rekla na preslušavanju albuma u New Yorku. Trenutno odabrani datum izlaska albuma za europsko tržište je 11. travnja, a za američko tržište 15. travnja, ali Madonnina izdavačka kuća Warner Bros. smatra da je idealno izdavanje albuma krajem travnja.

Prvi singl '4 Minutes To Save The World' će izaći u ožujku. Izdavačka kuća Warner Bros. će ubrzo kontaktirati svjetske medije da se dogovore oko velike promocije Madonninog albuma.

Datumi izlaska albuma i singla se mogu promijeniti.

Madonna - Most Elegant Woman

'Hello' časopis je objavio rezultate ankete 'Most Elegant Woman', a pobjednica je tko drugi nego Madonna.

"The queen of pop's finely toned body helps her carry off the freshest styles. At evening dos the dancefloor diva pours herself into timelessly elegant, figure-hugging dresses. Her daytime look is more cutting edge, featuring funky t-shirts and skinny jeans, plus that staple of the true fashionista – oversize sunnies."

1. Madonna
2. Christina Aguilera
3. Sarah Michelle Gellar
4. Princess Mary
5. Nicole Kidman
6. Queen Rania
7. Liv Tyler
8. Princess Mathilde
9. Natalie Imbruglia
10. Marie Chantal of Greece
11. Lady Gabriella Windsor
12. Countess of Wessex



DVD snimak nastupa

Izašao je DVD snimak nastupa 'The Beast Within' sa 'Re-Invention' turneje.

RIT from MOL on Vimeo

18.01.2008. · Ostavi komentar (6) · Isprintaj · #

Re-Invention izlazi na blu ray-u?

Na službenom forumu web stranice formata blu ray-a, takozvanog nasljednika DVD-a, je izašla vijest kako će sredinom travnja snimak Madonnine turneje 'Re-Invention' izaći u tom formatu. Kao i do sada, izdavač ovog izdanja će biti Warner Bros., ovaj put u suradnji s Paramountom. DVD koncertne turneje 'Re-Invention' nikada nije izašao, nadajmo se da će turneja ugledati svjetlo dana na blu ray-u.

Na forumu je objavljen i omot tog izdanja, slika se slabo vidi, a riječ je o photshootu iz 2004.


Madonna na koncertu Spice Girls

Madonna je jučer s obitelji uživala u londonskoj areni 'The O2 Arena' na koncertu grupe Spice Girls koje su nastupale u sklopu svoje turneje 'The Return Of The Spice Girls'. To nije bio prvi put da Madonna dolazi na njihove koncerte, a kako Spajsice pišu na svojoj web stranici, velika im je čast nastupati pred najvećim pop ikonama.










Novi album bez Gogol Bordella

Pouzdani izvori su potvrdili da Madonna i Gogol Bordello neće snimati pjesme za njen novi album, niti će barem za sada bilo što snimiti sa tim bendom. Također ne postoje planovi da zajedno nastupe na Madonninoj turneji koja bi se mogla održati ove godine.

Madonna je s Gogol Bordellom nastupala na humanitarnom koncertu 'Live Earth' prošle godine, a članovi spomenutog benda su se okušali i kao glumci u njenom filmu 'Filth And Wisdom'.

Best Picture & Song 2007.

Završeno je finalno glasanje najbolje slike i pjesme koje su izabrane tijekom 12 mjeseci u prošloj godini, a anketa je trajala deset dana. Nisam ubrzo htio objaviti rezultate jer se vodila "bitka" za najbolju sliku između par slika. Prema vašim glasovima, najbolja slika je 'Equestrian Bitch' s 15 vaših od ukupnih 80 glasova. Za najbolju pjesmu ste odabrali Madonnin posljednji singl 'Jump' s čak 21 glas od ukupnih 119.

JUMP (2006.) [http://it.youtube.com/watch?v=KwDjijmCm7U]
'Jump', dance pjesma koja je izašla kao poslijednji singl s albuma 'Confessions on a Dance Floor' 2005. Pjesmu su producirali Madonna, njezin zet Joe Henry i producent albuma Stuart Price. Iako je singl 'Jump' trebao izaći kao treći singl, ipak je izašao krajem 2006. godine. Singl pored remixa je sadržavao i neobjavljenu pjesmu 'History'. 'Jump' je postao Madonnin 37. #1 na Billboardovoj top listi dance singlova. U Velikoj Britaniji je debitirao na #59 i odskočio u top 10 na #9 i postao Madonnin 59. UK top 10 hit. U Danskoj je zauzeo #7, Italiji #1, Španjolskoj #3, Kanadi #7, Euro Top 20 #8, World Chart #11... Iako je spot sniman u Tokyu, singl tamo nije izašao. Režiser spota je Jonas Akerlund, koji je prije surađivao s Madonnom na 'American Life' spotu. Madonna u spotu nosi kratku plavu periku i outfit djevojke Mello iz japanskog crtanog filma Death Note. Madonna izvodi akrobacije i borilačke poteze dok parkour izvođači skaču po zgradama i zidinama Tokya. Na ulicama Tokya su se pokazivali natpisi 'Madonna' i 'Jump' na japanskom jeziku. Također postoji remix verzije spota 'Jump' koji je izašao u ožujku 2007. godine. Zbog promoviranja live albuma 'The Confessions Tour', kao spot za pjesmu 'Jump' je korišten nastup sa Confessions turneje. Sve tri verzije spota je režirao Jonas Akerlund. Madonna je 'Jump' izvela na svojoj poslijednjoj turneji 'Confessions', tijekom te izvedbe je izvodila akrobacije zajedno s izvođačima opasnog sporta parkour. 'Jump' je osvojio nagradu za najbolji dance spot na Dance Music Awards 2007.


- EQUESTRIAN BITCH, 2006., fotograf Steven Klein


*This Day In History: 'Sorry' cover

17.01.2008. · Ostavi komentar (6) · Isprintaj · #

Mika ipak ne surađuje s Madge

Prošle godine su kružile priče da Madonna priprema duet s Mikom za svoj novi album, izgleda da su to bile samo glasine. Britanski pjevač Mika je nedavno dao intervju za časopis Boyz u kojem je razgovarao o svojim planovima, a također je opovrgnuo priče da je surađivao s Madonnom za njezin novi album.

Boyz: Pričalo se kako si surađivao s Madonnom?

Mika: "Stvarno ne znam kako su se stvorile te glasine. Takve priče kruže već mjesecima i svaki put ih demantiram. Bio sam u emisiji Graham Nortona, i postavio mi je prvo pitanje u vezi Madonne! Razočaran je bio kada sam mu rekao da su to obični tračevi, izgledalo je kao da je to pitanje jedini razlog zbog kojeg me pozvao u svoj show."


The one and only..."Madonna"!

Britanska televizija BBC ima novu emisiju 'The One And Only' u kojoj takmičari oponašaju svoje idole, a pobjednik će napraviti veliki show u Las Vegasu. Show vodi Graham Norton a prikazuje se subotom uveče.

31-ogodišnja Evelyne Brink je imitatorica Madonne, njena velika obožavateljica koja je rođena u Njemačkoj. Evelyne Brink je nastupala kao Madonna u klubovima po Engleskoj i oduševljavala prisutne, a najdraže su joj pjesme 'Secret' i 'Erotica'.

Na ovim linkovima možete pogledati kako Evelyne nastupa kao Madonna:
- http://www.youtube.com/watch?v=io5ofuN6Jlo
- http://www.youtube.com/watch?v=tgaH1Ug2Co8

16.01.2008. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #

Madonna za koncert u Budvi traži pet milijuna $

Bosansko hercegovački časopis 'Dnevni Avaz' je objavio članak u kojem govori da je moguć dolazak Madonne u Budvi za vrijeme njene koncertne turneje.

Dnevni Avaz: Cijeli region jučer je obišla vijest o mogućem koncertu pop dive Madonne u Budvi na plaži Jaz, gdje su prošle godine nastupali Rolling Stonesi. Navodi se da su gradske vlasti Budve kontaktirale Madonnin menadžment, koji je tražio pet milijuna dolara, što je duplo više od budvanskog honorara grupe Rolling Stones. U slučaju da novac bude osiguran, Madonna bi u Crnoj Gori gostovala na ljeto i to bi ujedno bio prvi koncert ove zvijezde na Balkanu.



Kako su Raka Marić i njegova tvrtka 'Music Stars Production' prošle godine Rolling Stonese doveli u Budvu i Beograd, mnogi su pretpostavili da upravo ovaj sarajevski menadžer stoji i iza pregovora za Madonnin koncert. "S tim projetkom moja tvrtka i ja nemamo veze. Uostalom, koliko znam, Madonna ove godine uopće neće ići na turneju. Pa, vidjet ćemo. - rekao je jučer Marić. Razgovarali smo i s odgovornim ljudima u općini Budva, a menadžer ove institucije Aleksandar Tičić rekao nam je da su pregovori s Madonninim timom u toku i da je glavni kamen spoticanja iznos honorara od pet milijuna dolara. "Mi smo spremni platiti polovinu tog iznosa, a da li će Madonnin menadžment to prihvatiti, znat će se u veljači. Ako dođe do dogovora, tada bi počeli i organizacione pripreme" - kaže Tičić. Općina Budva nema ta sredstva i novac bi jedino mogao biti osiguran uz pomoć bogatih sponzora, koji su i vlasnici nekretnina na tom dijelu Crnogorskog primorja.

The Confessions Tour #3

DVD izdanje 'The Confessions Tour' je treći najprodavaniji glazbeni DVD 2007. u Italiji. Ispred Madonne su Vasco Rossi i Tokio Hotel.

Madonna u reklami za Super Bowl?

Prema The Wall Street Journal-u, Madonna, Shakira i Marilyn Monroe će promovirati reklamu za Sunsilk, jednog od sponzora Super Bowla.

Reklama pod nazivom 'Life Can't Wait' će trajati 30 sekundi, a nakon završetka Super Bowla, reklama će se puštati u 14 zemalja svijeta. Reklama će uključivati Madonninu pjesmu 'Ray Of Light', Shakirinu 'Whenever, Wherever' i od Marilyn Monroe 'I Want To Be Loved By You', a slogan reklame glasi "Some girls can't wait to make life happen. Their hair tells their story." Reklama će biti puštena 2. veljače, dva dana prije sportskog događaja Super Bowl.

15.01.2008. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #

Koncept spota?

Prema jednim glasinama, Madonnin prvi singl '4 Minutes To Save The World' će biti pušten na radio stanice sredinom siječnja kada će se snimiti i spot. Radnja spota se odvija u klubu gdje plešu Madonna i plesači. Timbaland i Justin Timberlake su DJ-evi do kojih Madonna želi doći. Pred kraj spota, Madonna i Justin se susretnu i zajedno otplešu jednu koreografiju. Spot će imati premijeru početkom veljače, a album izlazi u ožujku. Ovo su samo glasine!

Indijska glazba u novim pjesmama

Kako piše The Times Of India, Madonna koja je ostala inspirirana indijskom kulturom nakon obilaska te zemlje, želi ubaciti u svoje nove pjesme prizvuke indijske glazbe. Također su naveli da je izlazak albuma dogovoren za travanj ili svibanj.

Sony sponzor Madonnine turneje

Prema izvorima, Sony će promovirati Madonninu veliku svjetsku turneju krajem ove godine! Sony će za turneju osigurati cijelu tehničku opremu uključujući ekrane, ozvučenje, rasvjeta kao i posebno dizajnirana dva bluetooth mikrofona koja su gotovo nevidljiva. Sony će također prodavati posebno DVD izdanje koje uključuje multimedijalnu knjigu turneje i snimak s koncerta. Ništa od ovoga nije službeno potvrđeno.

14.01.2008. · Ostavi komentar (8) · Isprintaj · #

Dvije američke dive nastupaju na Super Bowl-u?

Kako pišu mediji, dvije pjevačke dive Madonna i Paula Abdul će nastupati uživo 3. veljače na Super Bowlu, najvećem američkom sportskom događaju. Prema američkoj TV stanici Fox, Tom Petty će biti voditelj showa, a također će i nastupati velike zvijezde. Jedni izvori govore kako će Paula Abdul izvesti pjesmu koju priprema sa mladim pjevačem Randyem Jacksonom, a Madonna svoj novi singl '4 Minutes To Save The World' kojeg pjeva u duetu s Justinom Timberlakeom i Timbalandom.

1999., Madonna je trebala izvesti svoj hit 'American Pie' na Super Bowl-u, ali zbog mnogobrojnih obaveza nije bila u mogućnosti. Madonna se tada javno ispričala: "Žao mi je što se neću moći pridružiti ovim odličnim izvođačima. Ispričavam se NFL-u, ABC-u kao i svim mojim fanovima. Nadam se da ću u budućnosti surađivati s NFL-om."

Mailer pisao Madonni

T-Portal: U bogatoj korespondenciji Normana Mailera, koja je posthumno izašla u javnost, pronađena su i pisma koja je slavni pisac uputio pop kraljici Madonni

Mailer, koji je umro u 84. godini života u studenome 2007. godine, živio je odviše javno da bi njegova ostavština izazvala veća iznenađenja. No, pronađena pisma otkrivaju intrigantne detalje o njegovoj osobnosti za koju se uvriježilo mišljenje da je bila eksplozivna. Mailer se dopisivao s oko 3.500 osoba, a ti odnosi su bili temeljeni na flertu i na prijateljstvo, prenosi Times Online.

"Hvala vam što ste bili toliko hrabri", napisala mu je Madonna 1994. godine, kada mu je pismeno zahvalila što je objavio o njoj pozitivan novinski članak. Pismo je potpisala s 'Love, Madonna'. Mailer je Madonni koketno odgovorio: "Zaslužuješ svaku dobru riječ koju sam rekao o tebi. Živjela! Odano, Norman."

13.01.2008. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #

Madonna odgovara na optužbe Fox News-a

Nedavno je Fox News objavio ozbiljnu optužbu protiv Madonne, Kabbalah Centra, udruge 'Spirituality For Kids' i humanitarne zaklade 'Raising Malawi'. Naime, bez ikakvog dokaza tvrde da se Madonna okoristila udrugama UNICEF i modne kuće Gucci da bi prikupila novac za Kabbalah Centar i obitelj Michaela Berga, uglednog člana te sekte. Na ove optužbe Madonnina glasnogovornica Liz Rosenberg je odgovorila: "Sve ove optužbe su uvredljive, netočne, neprimjerene i zlobne. Nije tajna da su organizaciju Raising Malawi osnovali Madonna i Michael Berg, ali je ta organizacija potpuno odvojena od kabbale."

Također su postojale optužbe da Madonna podučava siročad u Malawiju o kabbali. "Madonna nije davala nikakve religijske lekcije djeci Malawija. Ovo je strašno jer je ona uložila svu svoju ljubav i novac da bi spasila tamošnju djecu i pružila im hranu, zdravstenu njegu i školovanje." - govori Liz. Gucci se oglasnio da su optužbe također netočne.


Glasine oko novog albuma

Na jednom Madonninom forumu su objavljeni datumi izlaska albuma i premijerno puštanje prvog singla '4 Minutes To Save The World'.

12.12.2007. - Timbaland je pustio klip pjesme '4 Minutes To Save The World' na nastupu u Jingle Ball-u
28.01. - 30.01. - Madonna će snimiti spot u Londonu za svoj prvi singl s Justinom Timberlakeom i Timbalandom
02.02. - Izdavačka kuća Warner Bros. će pustiti prvi singl kada će i radio stanice
14.02. - Svjetska premijera spota '4 Minutes To Save The World'
03.03. - Izlazak Madonninog albuma pod nazivom 'Give It To Me'
04.03. - Izlazak albuma za američko tržište

2007 Year End Hot Searches

AOL.com je objavio listu najtraženijih zvijezda na tražilici AOL-a u 2007. godini. Madonna je zauzela 4. mjesto, interesantno je da su na listi sve ženske osobe.

1 - Britney Spears
2 - Martha Stewart
3 - Anna Nicole Smith
4 - Madonna
5 - Antonella Barba
6 - Paris Hilton
7 - Vanessa Hudgens
8 - Beyonce
9 - Oprah
10 - Jessica Alba

Most Anticipated Album

ABC je proglasio Madonnin album najisčekivanijim albumom u 2008. godini.

Madonna zasigurno ima još dosta toga pokazati, više nego od drugih pop pjevačica zajedno. Na ovom albumu je radila sa popularnim producentima kao što su Justin Timberlake, Pharrell, nije htjela ništa govoriti o tome a sigurno možemo očekivati ono najbolje.

12.01.2008. · Ostavi komentar (8) · Isprintaj · #

Madonna, Beyonce i Reese najbolje odjevene u 2007.

Index.Hr: Modni kritičar, Mr. Blackwell i ove je godine objavio listu najbolje odjevenih osoba u prošloj godini, no taj se popis ipak ne smatra relevantnim kao onaj u kojem poznate proziva zbog neukusa. Prema slavnom kritičaru, u 2007. godini najbolje su se odijevale Reese Whiterspoon, Beyonce i Madonna, koja je nakon 20 godina po prvi put zaradila Blackwellovu pohvalu.

Poznati modni kritičar godišnju listu sastavlja već 48 godina, a početkom devedesetih godina njegov je popis poznatih ocijenjen kao "najrelevantnija modna kritika na svijetu". Mr. Blackwell je 35 godina vodio vlastiti modni brand, a dizajnirao je za najpoznatije filmske i pjevačke zvijezde 60-ih godina prošlog stoljeća.



Obitelj Ritchie napustila Indiju?

Prema jednim izvorima, Madonna s obitelji je otputovala iz Indije nakon 10-odnevnog boravka u Indiji.

Eugene Hutz & Madonna na premijeri 'Filth And Wisdom'

Madonna i Eugene Hutz će prisustvovati na svjetskoj premijeri filma 'Filth And Wisdom' na Berlinskom film festivalu 'Berline'. Eugene Hutz ima glavnu ulogu u spomenutom filmu također je nastupao s Madonnom na humanitarnom koncertu 'Live Earth'.











Donatella: Madonna je simbol moderne žene


Donatella Versace, poznata modna dizajnerica i Madonnina bliska prijateljica, je nedavno izjavila kako je Madonna istinski simbol moderne žene. "Riječ ikona je previše korištena, ali vjerujem da kod Madonne ima pravo značenje jer je ona zaista prava ikona. Postala je simbol moderne žene - ima samopouzdanja, dinamična je i neprestano se mijenja. 2005. smo tražili zanosnu plavušu za modnu liniju, znala sam da je Madonna idealna da prezentuje Versace." - govori Donatella.











*This Day In History: 'The Virgin Tour: Live'

11.01.2008. · Ostavi komentar (8) · Isprintaj · #

Dosta vode za obitelj Ritchie

Prema časopisu In Touch, obitelj Ritchie mjesečno potroši 10,000 američkih dolara na posvećenu Kabbalah vodu. "Madonna pije mnogo vode, to je jedna od njenih fitnes tajni." - izjavio je izvor blizak Madonni.

Otkriven misteriozni Mr. Kiss

Indijski mediji su razglabali priče oko čovjeka kojeg je Madonna poljubila nakon obilaska grada Mumbaia govoreći kako je jedan od njenih tjelohranitelja. Misteriozni čovjek je zapravo instruktor pilatesa i Madonnin bliski prijatelj. James D’silva je jedan od najpoznatijih britanskih instruktora pilatesa koji je Madonni davao sate yoge i platesa nakon njenog pada s konja 2005. Ubrzo su se njih dvoje sprijateljili i zajedno provode vrijeme u Londonu, a Madonna ga naziva 'genijem pilatesa'.


Snoop Dogg želi surađivati s Madonnom

Popularni reper Snoop Dogg je otkrio za MTV da bi volio raditi s velikim zvijezdama kao što su Madonna, Bono i Mick Jagger. "Htio bih raditi s Madonnom, Bonom ili Mick Jaggerom. Na novom albumu želim prikazati publici neviđenu stranu svoje glazbe, surađivati s onim ljudima koji su u glazbenom smislu veći od mene." - govori Snoop.

10.01.2008. · Ostavi komentar (5) · Isprintaj · #

Drugi dan u Mumbaiu

Madonna je danas u indijskom gradu Mumbaiu sa suprugom posjetila vjerske objekte. Prvo je posjetila sinagogu Keneseth Eliyahoo staru 124 godine koja se nalazi u južnom dijelu Mumbaia. Nakon ručka u restoranu Moshe, par Ritchie je obišao crkvu Afghan Church koju je podigao britanski narod 1883. Ubrzo su posjetili i poznatu džamiju Haji Ali.

Madonna je na posebnim večerama upoznala poznate indijske ličnosti kao što su Queenie i Raja Dhody, Deveika i Suresh Bhojwani, Bandana Tiwari, Ravi Krishnan, Pria Kataria Puri, Sanjay Dutt, bolivudske zvijezde Suniel Shetty i John Abraham te druge. Poznata dizajnerica nakita Queenie Dhody je otkrila medijima da je Madonna za večerom bila jako draga i opuštena, što ju je iznenadilo. "Za takvu veliku zvijezdu, Madonna se ponašala sasvim normalno, što me je na neki način i šokiralo. Sigurno mogu reći da je cool osoba i da sa 49 godina izgleda mnogo mlađe." - govori Queenie. Prema indijskim medijima, Madonna će se vratiti u Mumbai za vrijeme svoje turneje gdje će i nastupati!




Novo na Madonna.Blog-u

Glasanja će biti i ove godine, neće se puno razlikovati od prošlog, ali uskoro ćete vidjeti o čemu se radi. Kao što vidite sa strane, 'This Day In History' će se mijenjati svaki dan ukoliko se tog datuma nešto dešavalo u vezi s Madonnom. 'Jeste Li Znali' pokušat će vam približiti Madonnu, otkrit neke zanimljive informacije iz Madonninog života. Također su dodane informacije u 'Novi Album' kao i 'Madonna Blog'.

Za najbolju naslovnicu 2007. je izabrana 'Vanity Fair 1' s osam vaših glasova. Ne zaboravite sa strane glasati za najbolju sliku i pjesmu koje su izabrane za 2007.

09.01.2008. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

Madonna posjetila siromašnu četvrt Mumbaia

Madonna je danas doputovala u indijski grad Mumbai, gdje je direktno sa zračne luke obišla siromašnu četvrt koja ironično gleda u moderne nebodere bogatog dijela grada. U tom dijelu se zadržala oko 30 minuta, a prodavačice su joj poklonile ogrlice. Posjetila je jednu ribarevu kolibu u četvrti Cuffe Parade, navodno u društvu ženske nepoznate osobe.

Madonna i njen suprug su posjetili dom astralijskog pisca i autora najprodavanije novele 'Shantaram' ali i ujedno i bivšeg zatvorenika Gregory David Roberts. Prema njegovoj noveli će se snimiti film pod palicom Mire Nair, a glavnu ulogu će zaigrati Johnny Depp. Roberts boravi u Mumbaiu od 1980., a danas pomaže stanovnicima tog grada pružanjem besplatnih zdravstvenih usluga, a također i podučava.

Madonna je odsjela u hotelu Taj at Gateway gdje je rezevrirala cijeli 5. kat. Također je posjetila vegeterijanski restoran u hotelu Saurabh gdje je probala tamošnje specijalitete. Smatra se da će se u Mumbaiu zadržati dva dana.






Madonna u trećem dijelu Arthura

Kao što znate sa ovog bloga, Madonna će dati glas princezi Seleniji u drugom nastavku filma 'Arthur And The Minimoys' pod nazivom 'Arthur and the Vengeance of Malthazar' koji izlazi tek iduće godine. Madonna će se također priključiti ekipi u trećem nastavku 'Arthur and the War of Two Worlds' a na filmskom platnu se očekuje u 2010.

Rezultati glasanja

Prema vašim glasovima, najbolji Madonnin photoshoot u 2007. je photoshoot za modnu liniju 'M By Madonna'. Sa strane bloga možete glasati za najbolju sliku i pjesmu koje su izabrane u 2007. godini.

Freek / Vanity Fair 1 / Gala


Ottar / D David / Vanity Fair 2

08.01.2008. · Ostavi komentar (6) · Isprintaj · #

Madonna se molila u indijskim hramovima

Izgleda da Madonna želi upoznati svaki povijesni dio, religiju i ljepotu Indije. Madonna je danas s obitelji doputovala u indijski grad Udaipur gdje je posjetila mnoge hramove. Madonna je odsjela u luksuznom hotelu Hoterl Oberoi Udaivilas koji je ocjenjen kao jedan od najboljih hotela u svijetu. Očekuje se da će Madonna ostati u Udaipuru barem još jedan dan.



Nakon što se obitelj Ritchie smjestila u hotel, otputovali su u hram Eklingji. "U hram je došla u podne sa svojim suprugom. Molila se u hramu, mislim da je prava religiozna osoba. Bila je oduševljena ljepotom hrama Eklingjia." - izjavio je jedan od prisutnih. U jednom od najpoznatijih hramova u Nathdwari je hram Srinathji u kojem se obitelj Ritchie pomolila. Obitelj Ritchie je također posjetila hram Krishna iz 12. vijeka.

Nakon posjete hramovima, prije nego što se vratila u Udaipur, Madonna je još jednom izmolila molitvu u hramu Eklingji koji je posvećen bogu Shivi. "Madonna zaista uživa u Rajasthanu, izgleda da ne želi propustiti ni jedno mjesto u toj indijskoj državi." - izjavio je jedan izvor. Izvor je također naveo kako je Madonna oduševljena indijskom narodnom glazbom. "Narodna glazba i ples Rajasthana je fascinirao Madonnu. Svidjela joj se pjesma 'Nimbura Nimbura' i mislim da će je obraditi u englesku verziju."



Najprodavaniji DVD-ovi 2007.

DVD Confessions turneje 'The Confessions Tour' se nalazi na 9. mjestu najprodavanijih DVD-ova u SAD-u.

1. Garth Brooks - Greatest Hits
2. Beyonce - B-Day Anthology Video Album
3. Creed - Greatest Hits
4. Eagles - Farewell 1 Tour- Live From Melbourne
5. Celtic Woman - A New Journey- Live From Slane Castle
6. Andrea Bocceli - Under the Desert Sky
7. James Taylor - One Man Band
8. Rob Zombie - Past, Present & Future

9. Madonna - The Confessions Tour
10. Il Divo - Live at the Greek Theater

Glamorous, glamorous

Madonna će za novi album u spotovima i na turnejama nositi kreacije D&G, Gucci, Versace i D-Squared. Postoje glasine koje govore da će Madonnin album izaći idućeg mjeseca!

Madonna priprema izložbu fotografija

Prema jednim izvorima, Madonna planira organizirati izložbu fotografija svog putovanja u afričkoj zemlji Malawiji. Izložba bi se trebala održati u travnju u Los Angelesu kada bi se se premijerno prikazao Madonnin dokumentarac 'I Am Because We Are'. Fotografije će se moći kupiti a svi prihodi će biti donirani Madonninoj zakladi Raising Malawi.

Madonnin najbolji photoshoot 2007.

- 'M By Madonna', fotograf Steven Klein


- 'Brillia Mare Ariake', fotograf Steven Klein


- 'Vanity Fair - Africa', Madonna/Djimon Hounsou - Madonna/Maya Angelou, fotografkinja Annie Leibovitz


Naj naslovnica 2007.

Glasajte za vašu najdražu naslovnicu 2007.!

Freek / Vanity Fair 1 / Gala


Ottar / D David / Vanity Fair 2


Vote or Die

U protekloj godini ste mogli glasati za sliku i pjesmu mjeseca, sada je red da odlučite koja je najbolja slika i pjesma za koje ste glasali tijekom 12 mjeseci. Na anketama možete glasati za više odgovora.




07.01.2008. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #

Putovanje po Indiji se nastavlja

Obitelj Ritchie je jučer posjetila povjesne znamenitosti u gradu Jodhpuru.



Madonna je sinoć s obitelji otputovala iz Jodhpura u Udaipur. Nakon razgledavanja grada, sutra će će otputovat u Mumbai, još nije poznato gdje će dalje odsjest.


Najisčekivaniji album u 2008.

Entertainment Weekly je objavio rezultate ankete 'Čiji album najviše isčekujemo?', i naravno Madonna se našla na samom vrhu sa 37%. Iza nje su Jantet Jackson 21%, U2 17%, Coldplay 13% i No Doubt 12%. Također Daily Telegraph, Rolling Stone i Extra Tv su proglasili Madonnin album najisčekivanijim u 2008. godini.

Dvije nove knjige 'English Roses'

Nakon izdane četiri knjige 'English Roses' slijedi još 8 knjiga koje će izaći u 2008. godini. 'Big Sister Blues', peta knjiga, će izaći 29. svibnja, a 'Being Binah' 17. srpnja od izdavačke kuće Puffin. Kao za sve knjige, za ilustraciju je zaslužan Jeffrey Fulvimari, a knjige se već mogu naručiti preko Amazona za 9.99 američkih dolara.


Madonnin najbolji photoshoot 2007.

- 'M By Madonna', fotograf Steven Klein


- 'Brillia Mare Ariake', fotograf Steven Klein


- 'Vanity Fair - Africa', Madonna/Djimon Hounsou - Madonna/Maya Angelou, fotografkinja Annie Leibovitz


Naj naslovnica 2007.

Glasajte za vašu najdražu naslovnicu 2007.!

Freek / Vanity Fair 1 / Gala


Ottar / D David / Vanity Fair 2


Vote or Die

U protekloj godini ste mogli glasati za sliku i pjesmu mjeseca, sada je red da odlučite koja je najbolja slika i pjesma za koje ste glasali tijekom 12 mjeseci. Na anketama možete glasati za više odgovora.




06.01.2008. · Ostavi komentar (3) · Isprintaj · #

Madonna pjevala za indijskog kralja

Obitelj Ritchie je sinoć bila pozvana na zabavu indijskog kralja Maharaja Gaj Singhji II. Nakon večere, Ritchiejevi su uživali u karaokama zajedno sa kraljevskom obitelji, prenosi The Mirror. "Lourdes i Rocco su ga stalno grlili. Bilo nam je zabavno, uživali smo u karaokama." Madonna je dodala da je odmor dobro došao nakon stresa protekle dvije godine. "Htjela sam svojoj djeci omogućiti pravi odmor nakon dvije godine kada nismo imali slobodnog vremena." Naravno da tu ima i svijetlih točaka kao posvojenje Davida. "Turneja Confessions mi je dala najveći dar u mom životu." - dodala je Madonna.

The Sun i The Mirror su naveli kako Madonna izdaje novi album idućeg mjeseca, a Madonna je komentirala indijsku glazbu: "Indijska glazba ima jako dobar ritam. Možda ću snimiti pjesmu u takvom stilu."

Ubrzo službene informacije oko novog albuma?

Postoje glasine koje govore da će izdavačka kuća Warner Bros. ubrzo službeno otkriti detalje oko albuma, prvog singla i spota!

Most Elegant Woman 2007.

Fanovi mogu glasati za Madonnu na anketi Hello! časopisa 'Most Elegant Woman of 2007'. Glasati možete svakih 15 minuta.

http://www.hellomagazine.com/specials/grand-finale07/elegant.html

Madonna u 'Arthur And The Vengeance Of Maltazard'

Madonna će i ovog puta dati glas princezi Seleniji u drugom dijelu animiranog filma 'Arthur And The Invisibles'. Drugi dio 'Arthur And The Vengeance Of Maltazard' izlazi tek 2009. godine. U 'Arthur And The Vengeance Of Maltazard', Arthur, Selenia i njezin brat Betameche odlaze u potragu zabranjenog grada Necropolisa, koji je dom zlobnog Maltazarda.

Madonnin najbolji photoshoot 2007.

- 'M By Madonna', fotograf Steven Klein


- 'Brillia Mare Ariake', fotograf Steven Klein


- 'Vanity Fair - Africa', Madonna/Djimon Hounsou - Madonna/Maya Angelou, fotografkinja Annie Leibovitz


Naj naslovnica 2007.

Glasajte za vašu najdražu naslovnicu 2007.!

Freek / Vanity Fair 1 / Gala


Ottar / D David / Vanity Fair 2


Naj outfit 2007.

Prema vašim glasovima, Madonnin naj outfit iz 2007. je sa Vanity Fair Oscar Party-a kada je nosila predivnu haljinu D&G.

05.01.2008. · Ostavi komentar (5) · Isprintaj · #

Datum izlaska albuma u Danskoj...

Prema najpopularnijoj danskoj radio stanici DR, Madonnin novi studijski album će u Danskoj izaći 4. travnja.

Ekskluzivni detalji oko novog albuma (nepotvrđeno!)

Pouzdani izvor je objavio neke pojedinosti oko Madonninog novog albuma, isti izvor je prije potvrdio da će Madonna imati crvenu kosu i da će nositi D&G za omot posljednjeg albuma.

- američke radio stanice su primile prvi singl '4 Minutes To Save The World'
- novi album izlazi 29. veljače
- europske radio stanice će pustiti singl idućeg tjedna
- popularne talijanske radio stanice su dobile verziju pjesme za radio koja će biti pušteno tijekom festivala Sanremo
- postoji klupska verzija prvog singla
- Madonna će na omotu albuma ostati plavuša kao i u spotu
- u spotu za prvi singl izgledati će kao u spotu 'Beautiful Stranger'
- Postoje tri moguća naziva albuma - 'Urbanbeat Queen', 'Subculture Lady' i 'Give it To Me' (kao što ste mogli pročitati na ovom blogu), ali Madonna namjerava nazvati album 'Block Party'
- Madonna će za novi album imati ravnu kosu, u phoshootu će nositi jeans, dosta nakita
- za photoshoot su upotrijebljeni razni grafiti

Madonnina proslava Nove godine u Indiji

Kao što znate sa ovog bloga, obitelj Ritchie je proslavila Novu godinu u indijskoj pustinjskoj državi Rajasthani na sjeverozapadu Indije. Madonna sa svojom obitelji je odsjela u hotelu Rohetgarh Fort koji se nalazi 40 kilometara nedaleko od povjesnog grada Jodhpura. Hotel Rohetgarh Fort je priredio interesantnu novogodišnju zabavu.



Tijekom posjete indijskom selu u Rajasthanu, Madonna je provela dva sata uživajući u jahanju Marwari konja u društvu sa Williamom Fow-Pittom, koji je postigao zapažen uspjeh na Olimpijskim igrama 2004. Williamom Fow-Pitt je vježbao sa Madonnom i pomogao joj da se vrati svom hobiju nakon teškog pada sa konja za svoj 47. rođendan, a također je čest gost u Madonninom posjedu u WiItshireu.

Prema medijima, Madonna je za cjelokupni odmor u Indiji potrošila preko 100,000 funti. Nakon što su je paparazzi pronašli, njena djeca su se morala igrati uz prisustvo tjelohranitelja.



Za doček Nove godine Madonna je nosila tradicionalnu indijsku odjeću i uživala u plesu tradicionalnih plesova i folk pjevača. Siddarth Singh, jedan od zaposlenika u hotelu Rohetgarh Fort, je izjavio: "Nosila je istočnjačku nošnju i plesala je tradicionalne plesova sa svojom obitelji." Na dočeku Nove godine, prisustvovali su i folk pjevači koji su izvodili plesove Langa, Mangania i Kalbelia. Također je postojao show plesa sa konjima. "Servirali smo tradicionalnu hranu na zabavi, obitelj Ritchie je uživala u povrću. Kasnije su plesali s folk pjevačima do kasnih sati. Ujutru je započeo show sa konjima koji je organiziran u selu Khandi. Madonna i njezin sin Rocco su uživali u zajedničkoj vožnji i osjećali su se sigurno, mještani su mislili da su samo turisti, nisu znali da se radi o poznatoj ličnosti." - govori Singh.

04.01.2008. · Ostavi komentar (3) · Isprintaj · #

Tecktonik za novi album

Na francuskoj televiziji TF1 u jednoj emisiji su govorili o novom plesu nazvanom tecktonik koji je popularan u tinejdžerskim krugovima. Također su spomenuli da je Madonna kontaktirala plesača i koreografa Trixia koji je jedan od najpoznatijih francuskih tecktonik plesača!

Tecktonik je ples koji sadrži elemente hip hopa i techna, a nastao je u Parizu 2000. i ubrzo je dobio široku publiku te medijski pažnju. Rodno mjesto tecktonika je kompleks noćnih klubova na jugoistočnom rubu grada Pariza, poznat kao Metropolis, a proširio se u cijeloj zemlji putem YouTube-a i Dailymotion-a. Osnove tecktonika su mahanje rukama i brzi pokreti nogama, a odjeća podsjeća na styling rave scene iz 80-ih.

Madonna je prošle godine za svoju Confessions eru izvodila pokrete opasnog sporta parkour ('Hung Up', 'Jump'), a sada želi prikazati publici novi stil plesanja - tecktonik kojeg će sigurno izvoditi tijekom svojih nastupa i spotova. Kao što ste mogli pročitati na ovom blogu, Madonna će ovog mjeseca snimati spot za prvi singl '4 Minutes To Save The World' sa Justinom Timberlakeom i Timbalandom u Los Angelesu pod palicom Jonasa Akerlunda ('Jump', 'American Life', 'Music', 'Ray Of Light'). Sigurno će upotrijebiti tecktonik za koreografiju u novom spotu.

Na ovom LINKU možete pogledati jednu izvedbu tecktonika.

Američke radio stanice spremne za prvi singl

Madonna će idućeg tjedna sa novogodišnjeg odmora otputovati u Los Angeles kada će njezin novi singl '4 Minutes To Save The World' biti pušten na radio stanice. Iako još ništa nije službeno potvrđeno, kako govore američke radio stanice, premijerno puštanje Madonninog prvog singla se može očekivati bilo kojeg dana!

Turneja počinje 2009.?

Prema talijanskom časopisu La Stampa, talijanski promotor Giulio Mutonni namjerava organizirati Madonnin koncert u Torinu za vrijeme njezine turneje u 2009.!

Madonnini najbolji outfiti 2007.

Glasajte za Madonnin naj outfit 2007.

- Na njujorškoj premijeri filma 'Arthur And Minimoys'


- U pratnji sa suprugom na Vanity Fair Oscar Party-u, kreacija Dolce & Gabbana


- Proslava dolaska modne linije 'M By Madonna' u Londonu


- U društvu s Davidom Collinsom na dodjeli nagrada GQ Men Year Awards


- Sa suprugom na prikazivanju filma 'Revolver' u New Yorku, kreacija Dolce & Gabbana


Glasanje - prosinac

Za najbolju sliku prosinca ste izabrali sliku 'Doggy' a za najbolju pjesmu 'Material Girl'. Uskoro slijedi biranje naj slike i naj pjesme 2007...

03.01.2008. · Ostavi komentar (5) · Isprintaj · #

Madonnini najbolji outfiti 2007.

Glasajte za Madonnin naj outfit 2007.

- Na njujorškoj premijeri filma 'Arthur And Minimoys'


- U pratnji sa suprugom na Vanity Fair Oscar Party-u, kreacija Dolce & Gabbana


- Proslava dolaska modne linije 'M By Madonna' u Londonu


- U društvu s Davidom Collinsom na dodjeli nagrada GQ Men Year Awards


- Sa suprugom na prikazivanju filma 'Revolver' u New Yorku, kreacija Dolce & Gabbana


Glasanje - prosinac

Glasajte za svoje najdraže slike i pjesme koje su odabrane za mjesec prosinac.

- 'Doggy', fotograf Jean Baptiste Mondino, 1995.
- 'Outrageous', fotograf Gary Heery, 1983.
- 'Queen M', fotograf Jean Baptiste Mondino, 1990.
- 'Sophisticated Lady', fotograf Solve Sundsbo, 2006.


CRAZY FOR YOU http://www.youtube.com/watch?v=sudY8TgeZ2Y
"I'm crazy for you, touch me once and you'll know it's true!", tako ide predivna Madonnina balada 'Crazy For You' koja je postala jedna od njenih velikih klasika. Tekst pjesme su napisali John Bettis i Jon Lind koja je bila namjenjena za film 'Vision Quest' (1985.). 'Crazy For You' je našla svoje mjesto u soundtracku spomenutog filma, na Madonninoj prvoj kompilaciji hitova 'The Immaculate Collection' (1990.) i kompilaciji balada 'Something To Remember' (1995.). Madonna je dobila u filmu 'Vision Quest-u' ulogu pjevačice u noćnom klubu, a otpjevala je svoje pjesme 'Crazy For You' i 'Gambler'. Režiser Harold Becker je upotrijebio za spot Madonnin nastup 'Crazy For You' iz filma 'Vision Quest'. Singl je ostvario neočekivani uspjeh! Nakon izlaska ubrzo je osvojio airplay američkih radio stanica i postao Madonnin drugi #1 singl u Americi. Također u Japanu je zauzeo #1, Španjolskoj, Australiji, Brazilu, #2 u Velikoj Britaniji, #4 u Kanadi itd. Singl je ponovo izašao 1991. za britansko tržište sa kompilacije 'Immaculate Collection' i zauzeo ponovo #2! Singl u SAD-u je prodan preko 500,000 i dobio je zlatnu ploču kao i u Velikoj Britaniji u paru s srebrnom pločom. U Velikoj Britaniji singl je prodan čak u 750,000 primjeraka i postao tadašnji Madonnin najprodavaniji singl na britanskom tržištu. Madonna je 'Crazy For You' izvela na svojoj prvoj turneji 'Virgin Tour', za koju se izvedbu smatra da je njena tadašnja najbolja vokalna izvedba. Nakon 19 godina, 'Crazy For You' se vratila na Re-Invention turneji, a Madonna ju je tada posvetila svojim fanovima. Kada je Madonna pjevala "I'm crazy for you..." upirala je prstom na fanove, a fanovi su joj isto uzvraćali, predivan performans. 1985. pjesma 'Crazy For You' je bila nominirana za Grammy u kategoriji za najbolju žensku vokalnu izvedbu.

MATERIAL GIRL http://www.youtube.com/watch?v=ONF63encjdk&feature=related
'Material Girl', drugi singl s Madonninog albuma 'Like A Virgin' 1984. Pjesma je nastala zahvaljujući tekstopiscima Peter Brownu i Robertu Rans. Pjesma govori o djevojci kojoj je novac sve! Ako njezini dečki nemaju pun džep, onda joj jedino ostaje da im da nogu. Materijalna djevojka uživa u svom luksuzu, a njezin idealni dečko je onaj koji joj može pružiti sve što ona poželi. Madonna je po pjesmi 'Material Girl' dobila i istoimeni nadimak kojeg je nosila jako dugo, iako sada govori da je prestala biti materijalna djevojka. Spot je režirala Mary Lambert u Los Angelesu. Spot je inspiriran performansom Marilyn Monroe 'Diamonds Are A Girls's Best Friend'. Obučena u pink haljini, Madonni prilaze muškarci koji joj nude skupocjene stvari, Madonna uzima sve što joj sve svidi a odbija udvarače. Madonna je u spotu glumila Marilyn Monroe, izvodila je njezin performans 'Diamonds Are A Girls's Best Friend' iz filma 'Gentlemen Prefer Blondes'. Singl je izašao kao drugi singl s 'Like A Virgin'. 'Material Girl' se smatra jednim od najvećih klasika kako Madonninih tako i glazbenih klasika uopće. Postao je Madonnin #1 svjetski hit! U SAD-u je zauzeo #2 gdje se zadržao dva tjedna, u Brazilu je zauzeo #2, Kanadi #5, Velikoj Britaniji #3, Japanu #1, Italiji #1 itd. Mnogi izvođači su obradili ili otpjevali ovu pjesmu na koncertima kao što su Britney Spears, Hilary Duff, Amanda Palmer i drugi. Na 'Virgin' turneji Madonna je započela nastup 'Material Girl' obučena u luksuznom outfitu s nakitima. Na kraju peroformansa, Madonna skida čitav nakit i daje do znanja da nije materijalna djevojka, i sve što treba jest ljubav! Također ovaj svoj hit je izvela na 'Who's That Girl' i 'Blond Ambition' turneji. Iako je rekla da više nikada neće otpjevati na koncertu 'Material Girl', to se ipak desilo na 'Re-Invention' turneji u potpuno drugačijoj izvedbi - 'Material Girl Rock'! 1985. na MTV Video Awards-u, spot 'Material Girl' je bio nominiran za najbolji spot ženskog izvođača i najbolju koreografiju.

AMERICAN PIE http://www.youtube.com/watch?v=qcokdvY0bFw
'American Pie', Madonnina obrada koju u orginalnoj verziji pjeva Don McLean koji je i tekstopisac ove pjesme. 1999. godine, tijekom snimanja filma 'The Best Next Thing', glumac Rupert Everett je nagovorio Madonnu da treba obraditi pjesmu 'American Pie', što je i Madonna uradila! Madonna i producent William Orbit su 'American Pie' preobradili u pravu pop verziju s plesnim prizvucima. 'American Pie' se nalazi na albumu 'Music' kao bonus pjesma. Madonna je u jednom intervjuu izjavila kako je zbog nagovora izdavačke kuće morala staviti pjesmu na album, pa ju je zato nije htjela uvrstit u drugu kompilaciju hitova 'GHV2'. Spot je sniman u stilu 70-ih kada je i pjesma snimljena. Spot je režirao Philip Stolzl u Londonu. Dok Madonna obučena kao prava American Girl pjeva i pleše ispred američke zastave, sa druge strane ekrana se prikazuju uplakana djeca, sretna mladež, osobe s viškom kilograma, gay parovi, sretne obitelji itd. Pred kraj spota se pojavljuje Rupert Everett s gitarom dok Madonna pleše oko njega. 'American Pie' je postao Madonnin pravi #1 hit, bio je #1 u preko 30 zemalja - Australija, Kanada, Njemačka, Japan, Norveška, Španjolska, Velika Britanija... Singl nije izdan u SAD-u, zbog nepoznatih razloga, ali zbog velikog airplaya, zauzeo je 29. na Billboardu što tada nije bio slučaj na top listama. Na svjetskoj top listi singlova se zadržao osam tjedana! Madonna 'American Pie' do sada nije izvela ni na jednoj od svojih turneja. Spot 'American Pie' je bio nominiran na MTV VMA 2000. u kategoriji Best Cinematography.

I WANT YOU http://www.youtube.com/watch?v=3b0rBhy971I
'I Want You', jedna od najljepših Madonninih balada koja je snimljena za kompilaciju balada 'Something To Remember'. Madonna je odlučila da obradi pjesmu 'I Want You' Marvina Gayea za svoj album 'Something To Remember' 1995. Iste godine, Marvin Gaye izdaje svoj album 'Inner City Blues - The music of Marvin Gaye' na kojem se također nalazi Madonnina izvedba u suradnji s Massive Attackom. Madonna i Marvin Gaye su namjeravali da izdaju 'I Want You' kao prvi singl sa oba albuma. Pošto su oba albuma izdana kod različitih izdavačkih kuća, počeli su problemi oko izdavanja singla 'I Want You'. Marvin Gaye je htio da izda singl za svoju izdavačku kuću, a Madonna za svoju koju bi bio kao prvi singl s albuma 'Something To Remember'. Madonna je izbjegla nesporazum, i odustala od izdavanja singla kao i Marvin Gaye. Iako singl nije izašao, Madonna je snimila spot u svom stanu u New Yorku. Režiser spota je fotograf Earle Sebastian koji je uradio spot u crno-bijeloj verziji. U spotu, Madonna tuguje za svojim dragim. Spot je par puta puštan na VH1, a na MTV-u nikada nije prikazan, tako da je za kratko vrijeme postao zaboravljen. Ubrzo Madonna je najavila novi singl 'You'll See' i za njega snimila spot radi promocije albuma 'Something To Remember'.

02.01.2008. · Ostavi komentar (6) · Isprintaj · #

MADONNA U 2007. GODINI

Madonna.Blog kao i svake godine vam donosi pregled dešavanja vezanih za kraljicu popa Madonnu.

Madonna je ove godine nagrađena Grammyem za najbolji dance album - 'Confessions On A Dance Floor', također je dobila mnoga druga priznanja i nagrade. Lansirala je modnu liniju 'M By Madonna' koja je dostigla najveći uspjeh modnih linija H&M-a. Sa svojom porodicom je sudjelovala u humanitarnim akcijama u državi Malawiji, a započela je i humanitarni program sa modnom kućom Gucci. Nastupala je na velikom humanitarnom koncertu 'Live Earth', te je marljivo radila na nadolazećim projektima - novi album, film, dokumentarac.

*MADONNA 2005.
*MADONNA 2006.



11.01. - Madonna je gostovala u američkoj emisiji 'Today Show' zbog promocije filma 'Arthur And Minimoys'. U intervjuu je najviše razgovarala o spomenutom animiranom filmu. "Dajem glas princezi, što je novo za mene, fanovi me vide kao kraljicu, a ne kao princezu. Obično se ne zaljubljujem u 10-ogodišnjake." - našalila se Madonna.

12.01. - U emisiji The Late Show WIth David Letterman je bilo više nego zabavno s Madonnom. Osim što su se dotakli teme o Madonninom posvajanju, Letterman ju je upitao da prokomentira "trend" Britney Spears, Paris Hilton i Lindsay Lohan koje su uzburkale javnost večernjim izlaskom bez donjeg rublja. Madonna mu je odgovorila: "Odvratno je! Šta se događa? Vani je prokleto hladno. To je sad kao modni trend, samo se nadam da se neće ista stvar dogoditi muškarcima!"

16.01. - U poznatoj emisiji Regis & Kelly Madonna je bila jedna od gošća. U emisiji Madonna je promovisala svoj live album 'The Confessions Tour' i animirani film 'Arthur And Minimoys'.

19.01. - Forbes je i ove godine objavio top listu najbogatijih žena na svijetu od poznatih ličnosti. Madonna je najbogatija pjevačica s bogatstvom od 325 milijuna dolara, zauzela je 4. mjesto.

25.01. - Madonna se pojavila s svojom obitelji na londonskoj premijeri filma 'Arthur And Minimoys'. Obitelj Ritchie je bila oduševljena filmom, "Bilo je zabavno, selenija je snažna i zna jako dobro upravljati mačem. Svidjelo mi se da su dobri likovi pobjedili na kraju." - govori Madonna.

26.01. - Izlazak live albuma Confessions turneje pod nazivom 'The Confessions Tour' u posebnom izdanju CD/DVD. Snimak londonskog koncerta na Wembleyu je režirao Jonas Akerlund. Na CD-u se nalazi 13 pjesama, a DVD sadrži 21 nastup od kojih su 'Jump', 'Like A Virgin', 'Music' i drugi.

04.02. - Popularni časopis Bazaar je objavio listu najmoćnijih žena današnjice. Madonna je zauzela 2. mjesto, a 1. mjesto je zauzela zaslužno Hillary Clinton.

10.2. - Madonna na uglednoj dodjeli nagrada Concert Industry Awards-u je dobila nagradu za najkreativniju produkciju stagea na Confessions turneji.

12.02. - Na 49. dodjeli nagrada Grammy, Madonna je osvojila za najbolji dance/electronic album - 'Confessions On A Dance Floor'. Kraljica popa je bila nominirana još u dvije kategorije i to za Best Long Form Music Video sa dokumentarcem 'I'm Going To Tell You A Secret', nažalost nagradu je pokupio Bruce Springsteen - 'Wings For Wheels: The Making Of Born To Run'. Treća nominacija je bila u kategoriji za Best Dance Recording sa pjesmom 'Get Together', izgubila je od Justina Timberlake sa njegovim dobro poznatim singlom 'Sexy Back'! Madonna nije prisustvovala showu.

13.02. - Madonna je dobila nagradu za najveću ikonu stila na Elle Style Awardsu. Kraljica popa je kroz ovih 25 kreirala svoj stil, imidž od dance lutkice pa do kraljice plesnog podija. Madonna je zasigurno jedna od najvećih modnih ikona.

26.02 - Madonna se pojavila sa suprugom Guyem na Vanity Fair partyu poslije dodjele Oskar. Madonna je sve prisutne zadivila svojim sexy izgledom. Na partyu je uživala sa bliskim prijateljicama kao što su Gwyneth Paltrow, Sandra Bullock, Penelope Cruz i ostalima.

03.03. - Madonna je prema Billboardu najviše zaradila novaca u protekloj godini i to 175 milijuna! Prvo mjesto su zauzeli The Rolling Stonesi.

13.3. - Madonna se pojavila sa svojom menadžericom Angelom Becker na H&M partyu u Londonu povodom dolaska njene modne linije 'M By Madonna'. Madonna je nosila predivnu haljinu iz svoje spomenute kolekcije.

22.3. - Izlazak Madonnine druge modne linije 'M By Madonna' za švedsku modnu kuću H&M. 'M By Madonna' kolekcija odražava bezvremenski, jedinstven i uvijek glamurozan stil modne ikone Madonne. Uključuje glamurozne topove, kostime, haljine, trendy jakne, sakoe, različite suknje i kimono haljine. Boje i materijali koje prevladavaju su: bijela, crna, siva, bež te svila, vuna, viskoza, likra. Odjeća je ukrašena malim 'M' logom. Linija također uključuje modne dodatke, sunčane naočale, tašne, kaiševe. "Moj najveći izazov bio je napraviti odjeću koja izgleda chic i skupo, ali koja je zapravo vrlo pristupačna po cijenama. Kad sam ulazila u projekt, obećala sam si kako neću dizajnirati ništa što ne bih i sama nosila. Ne skrivam da sve ove godine naprosto obožavam modu." - izjavila je s oduševljenjem Madonna. Madonna se okušala prvi put kao i režiserka pa je i režirala reklamu za spomenutu modnu liniju. 'M By Madonna' za kratko vrijeme je bila rasprodana u SAD-u, Švedskoj, Njemačkoj, Sloveniji, Velikoj Britaniji, Kanadi i ostalim zemljama s prvom zaradom od 15 milijuna dolara.

27.03. - Madonna je osvojila dvije nagrade na Dance Music Awards-u za najbolji dance spot - 'Jump' i najboljeg dance solo izvođača!

11.04. - Justin Timberlake je javno potvrdio suradnju s Madonnom. "Postoji par dueta na njenom novom albumu! Madonna je jako talentirana, pametna, cool osoba i ima čudesan um. Zabavno je raditi sa njom, uvijek mi daje neke savjete. Svakako postoje trenuci kada se sam začudim kao 'O moj bože! Pjevam sa Madonnom!'" Dan poslije je i popularni Timbaland konačno otkrio sitne detalje oko albuma - "Mnoge pjesme će vas odvesti u 80-e, svi će poludjeti za pjesmama kao što su 'Candy Shop' i 'La La'."

11.04. - Bivši podpredsjednik SAD-a Al Gore je potvrdio nastupe izvođača među kojima je i Madonna za veliki humanitarni koncert 'Live Earth' (7.7.).

16.04. - Madonna je tog dana stigla u afričku državu Malawi, točnije u selo Gumulira, sa svojom obitelji, menadžericom i dadiljom. Mještani tog sela su joj priredili predivan doček. Madonna je tamo ostala nekoliko tjedana zbog izgradnje centra u selu Mphandula za 400 djece čiji su roditelji umrli od AIDS-a. Zahvaljujući Madonninoj donaciji, centar će opskrbiti 4 tisuće djece iz ruralnih područja sa hranom, odjećom, obrazovanjem, pokušavajući tako da prekine "začarani" krug nedostatka obrazovanja, gladi i bolesti među stanovnicima države Malawi.

24.04. - Dan kada je Madonna napunila 25 godina uspješne karijere.

10.05. - Madonnina službena stranica je potvrdila da će Madonna režirati film 'Filth And Wisdom' u Londonu. 'Filth And Wisdom' kroz komičan način opisuje Madonnina razna iskustva koja je imala u životu. Glavne uloge igraju Richard E. Grant, Stephen Graham i Eugene Hutz.

13.05. - Izlazak DVD-a animiranog filma 'Arthur And The Invisibles'.

17.05. - Izlazak pjesme 'Hey You' na MSN.com kao besplatni download singl čiji je prihod doniran za pomoć jednoj od akcija koncerta 'Live Earth'.

25.05. - Madonnin drugi singl 'Sorry' sa albuma 'Confessions On A Dance Floor' je dobio nagradu za najbolji internacionalni hit godine na uglednoj dodjeli nagrada Ivor Novello.

26.05. - Otvorenje nebodera Brillia Mare Ariake koji se nalazi na obali Tokya za kojeg je Madonna uradila uspješnu promotivnu kampanju. Promotivne fotografije je uradio Steven Klein u Londonu. Radi promocije nebodera, Madonna je snimila dvije reklame pod nazivom 'Think Family' i 'Just Perfect'.

06.05. - Madonna kao i mnoge druge poznate ličnosti je snimila dvije predivne naslovnice za posebno izdanje časopisa 'Vanity Fair'. Fotografkinja Annie Leibovitz je htjela prikazati kroz fotografije izazov, obećanje i budućnost Afrike. Sa Madonnom na naslovnicama se nalaze glumac Djimon Hounsou ('Blood Diamond') i pjesnikinja Maya Angelou.

15.06. - Američki časopis Forbes je objavio listu 100 najutjecajnijih slavnih ličnosti. Kraljica popa Madonna je najutjecajnija glazbenica, zauzela je #3. Ispred Madonne su američki igrač golfa Tiger Woods a na samom vrhu je TV kraljica Oprah Winfrey.

7.07. - Dan kada je Madonna promijenila svijet na bolje! Tog dana Madonna je nastupala na svjetskom glazbenom spektaklu 'Live Earth' koji mu je bio zadatak da probudi svijest ljudima o klimatskim promjenama a pogotovo o globalnom zatopljenju. Koncert 'Live Earth' se održao na 7 kontinenata, u 9 gradova a pratilo ga je dvije milijarde ljudi. Zasigurno najveća zvijezda na londonskom Wembley stadionu, Madonna je svojim nastupom podigla na noge svu publiku i pokazala da je još uvijek veliki profesionalac u pravljenju showa. Svoj nastup je započela sa novom pjesmom 'Hey You' koju je napisala baš za ovaj koncert, uz dječji zbog i bend performans je izgledao predivno. Tijekom pjesme 'Ray Of Light' čitav londonski Wembley stadion je podigla na noge! Sa romskim bendom Gogol Bordello je izvela 'La Isla Bonita/Lela Pala Pute' u novoj romskoj verziji s zabavnim performansom. Sa svojim najvećim hitom 'Hung Up' u karijeri je zatvorila cjelokupni glazbeni događaj.

22.08. - Pjesma 'The Beat Goes On' u suradnji s Pharrellom Williamsom je procurila na internet, a ubrzo je i drugi demo snimak pjesme 'Candy Shop'.

03.09. - Madonna se pojavila na London GQ Awards-u u pratnji s britanskim dizajnerom interijera Davidom Collinsom, a kraljica popa mu je uručila nagradu za inspiraciju. Na samoj dodjeli nagrada Madonna i Elton John nakon svojih nesuglasnica su se pomirili na stageu.

12.09. - Madonna je doputovala u Izrael, točnije u grad Tel Aviv sa svojim suprugom. Madonna je u 22 h po lokalnom vremenu sletjela u Izrael i požurila u hotel tako da je nitko nije uspio uslikati. Za to se pobrinula njena asistentica, Angela Becker, koja se na glavnom ulazu obratila novinarima i ostalima da naprave mjesta i da se drže ograde, dok se za to vrijeme Madonna iskrala preko parkinga na 6. kat hotela 'David InterContinental' u Tel Avivu gdje je odsjela. Posjetila je konferenciju za kabaliste gdje je bila obučena u crnu sjajnu jaknu i crveni kačket, nije se nikako obraćala medijima. Madonna je ostvarila jednu od svojih želja a to je posjeta biblijskom gradu Mesadu u pustinji Negev odakle je nastavila put prema Jeruzalemu gdje će se susresti s izraelskim predsjednikom Shimona Peresa. Policija u Izraelu je angažirala dodatnih 2000 policijaca zbog prijetnji ekstremista koje su nedavno upućene Madonni.

13.09. - Izlazak četiriju knjiga 'English Roses' - 'Friends for Life', 'Goodbye, Grace?', 'The New Girl', 'A Rose By Any Other Name' pod izdavačkom kućom knjiga Puffin Books, serijskog izdavača u suradnji sa Callaway Arts & Entertainmentom. Ciljana publika ovog izdanja su djeca od 9-12 godina, a ova izdanja označavaju i comeback izvanrednog ilustratora Jeffrey Fulvimarija.

15.09. - Madonna je u Jeruzalemu posjetila Shimona Peresa, predsjednika Izraela i dobitnika Nobelove nagrade. Prije nego što ga je posjetila, Madonna mu je poslala pismo u kojem je izrazila želju da ga upozna, jer mu se jako divi. On joj je odgovorio da sačeka zalazak sunca, ali da ona dođe u njegov dom u Jerusalemu. Madonne je došla u predsjednikov dom sa svojim suprugom Guyeom. Madonna je rekla predsjedniku : "Nisam htjela napustiti Izrael dok vas nisam upoznala." Razgovarali su o Novoj godini, dječjem obrazovanju i muzici. Kraljica popa je obećala da će u svoj novi album uvrstiti jednu pjesmu o miru. "Još uvijek ne mogu vjerovati da sam imala čast ući u Novu godinu sa predsjednikom Izraela, Shimonom Peresom, osobom kojoj se izuzetno divim ."- rekla je Madonna. Također mu je rekla da joj je to druga posjeta Izraelu i pitala ga o prošlosti Izraela. Predsjednik joj je pričao o putovanju starih Židova koji su nakon holokausta ponovno obnovili Izrael. Madonna mu se zahvalila i rekla da joj je upoznavanje s njim bilo ostvarenje sna. Za kraj joj je poklonio zlatnu Bibliju sa posvetom koju je dizajnirao izraelski umjetnik Ya’acov Agam, a ona njemu knjigu 'Book of splendor ' sa posvetom : Shimonu Peresu, čovjeku kojeg volim i kojem se divim .

17.09. - Simon Chisale, malawijski službenik koji je provjeravao koliko je Madonnina obitelj pogodna za malog Davida, je proveo tri dana u njihovoj kući u Londonu i dopustio obitelji Ritchie da zadrži dvogodišnjeg Davida. Izjavio je kako bio impresioniran što je Madonnina obitelj učinila za Davida da bi se osjećao kao kod kuće. Vidio je kako Madonna i Lourdes razgovaraju s Davidom na njegovom maternjem, chichewa jeziku. Madonna mu je rekla da David razumije nešto svog maternjeg jezika i da je ona uspjela donijeti neke turističke vodiče iz Malawija. "Rekla mi je da ima prijatelje u Malawiju koji ih povremeno uče chichewa jezik, i da je uradila prijevod svoje knjige ’The English Roses’ na tom jeziku."- rekao je Chisale. Također je progovorio protiv priča da je Madonna iskoristila status zvijezde da bi ubrzala usvajanje. "Ona je savršena majka, čak je u jednom trenutku pekla kolače dok su se djeca igrala. Drago mi je da David bolje živi, njihov ćilim je tako luksuzan, da je izgledalo kao da hoda po živoj ovci." - sa osmijehom je izjavio Chisale.

25.09 - Forbes je objavio listu od 10 glazbenika s najvećom zaradom u prošlom razdoblju. Legendarni bend Rolling Stones se nalazi na prvom mjestu sa 88 milijuna dolara, a slijedi ga rapper Jaz-Z sa 83 milijuna. Madonna ima najvišu zaradu ženskog izvođača i to od 72 milijuna.

01.10. - Izlazak službenog Madonninog kalendara za 2008. godinu sa slikama Confessions turneje, raznih dešavanja, photoshoota itd.

4.10. - U novom izdanju knjige 'Guinness Book Of World Records' za 2008. godinu objavljeni su novi Madonnini rekordi. Madonna ima najviše #1 albuma, čak devet na britanskoj top listi od bilo kojeg drugog izvođača. Slijede je Robbie Williams i David Bowie sa osam #1 albuma. Madonna ima najuspješniju zaradu po nastupima na koncertu, tijekom Confessions turneje je zarađivala 1.6 milijuna funti po nastupu. Također 'Guinness Book Of World Records' je Madonnu proglasio najuspješnijom umjetnicom.

13.10. - Madonnim dokumentarac 'I Am Because We Are' je imao neočekivanu malu premijeru u izraelskom mjestu Jaffa, točnije u dvorani Ilana Goor Museum, u sklopu humanitarnog programa 'Spirituality for Kids'. Naziv 'I Am Because We Are' je preveden od riječi 'Ubuntu' iz Nguni jezika, što znači da smo svi povezani, bez zajednice ne možemo biti što jesmo i da je nada oduvijek živjela u nama. Dokumentarac je predivan i jako dirljiv, fokusiran je na život punog patnje malawijske djece. Pokazuje kako AIDS utiče na njihove živote otkad je većina njih izgubila roditelje koji su umrli od AIDS-a i poslije njihove smrti nisu imali gdje živjeti. 'I Am Because We Are' prikazuje kako humanitarni program 'Spirituality For Kids', koji je u sklopu Madonnine zaklade 'Raising Malawi', donio djeci svjetlost, nadu i šansu da promijene svoju budućnost.

16.10 - Predsjednik i izvršni direktor diskografske kuće Live Nation, Michael Rapino je zvanično potvrdio da je Madonna ušla u partnerstvo sa njima i da je postala član Artist Nation Division-a. Također je dodao: "Naše partnerstvo je odlučujući trenutak u povijesti glazbe. Oduševljen sam što se Madonna, koja je također i dioničar u našoj tvrtci, priključila kreiranju novog poslovnog modela za našu industriju." Ugovor s Madonnom vrijedi čak 120 milijuna američkih dolara i smatra se kao najvećim transferom u povijesti glazbe. Po uvjetima predloženim u ugovoru Live Nation-a, Madonna će primiti pjevački bonus u iznosu od 18 milijuna dolara i oko 17 milijuna dolara predujma za svaki od najmanje tri buduća studijska albuma. Udio kompenzacija uključivati će i dionice. Madonna će također značajno zaraditi od ugovora o turnejama koji daje Live Nationu ekskluzivno pravo promocije njenih turneja. Novi 10-godišnji ugovor dao bi Live Nationu pravo da prodaju Madonninu robu te dozvolu za njeno ime. Svaki prihod od tih proizvoda bio bi podijeljen između pjevačice i kompanije. Live Nation također će platiti 50 milijuna dolara u gotovini i dionicama kako bi promovirao Madonnine turneje. "Po prvi put u mojoj karijeri, način na koji moja muzika može doprijeti do fanova je neograničen. Nikad nisam željela biti bilo čim ograničena, a sa novim partnerima mogućnosti su beskrajne. Tko zna kako će moj album biti distribuiran u budućnosti? To što je zanimljivo u ovom dogovoru je da je sve moguće. Live Nation mi je ponudio pravo partnerstvo, a nakon 25 godina u showbussinesu, mislim da to zaslužujem." - s oduševljenjem je izjavila Madonna.

13.11. - Američka udruga diskografske industrije 'The Recording Industry Association of America (RIAA)' je objavila novu listu najprodavanijih solo izvođača u Americi s platinastim i zlatnim pločama. Garth Brooks je dobio posebno priznanje 'Career Award' kao najprodavaniji američki pjevač. Madonna je po redu drugi ženski izvođač na listi, dok se Barbara Streisand nalazi u top 10.

15.11. - Madonnin novi humanitarni projekt uključuje suradnju sa modnom kućom Gucci u cilju skupljanja sredstava za siročad u Malawiju! 06. veljače će se u New Yorku, na poznatoj petoj aveniji, otvoriti do sad najveća trgovina Gucci u svijetu, gdje će se na humanitarnom koncertu, večeri i partiju pokrenuti akcija. Madonna je javno izjavila: "Zahvalna sam što se Gucci odazvao na moj poziv da zajedno pomognemo ovoj zemlji i milionima djece koja očajnički trebaju našu pomoć." Kao što znate, Madonna je 2006. sa UNICEF-om osnovala humanitarnu udrugu 'Raising Malawi'. 'Raising Malawi' je mnogo učinila da pomogne ovoj djeci, ali imamo još posla, i nadam se da ćemo se ovim projektom što više približiti cilju. - govori Madonna. Na listi poznatih ličnosti koji između ostalih pozvani na humanitarni koncert i posebnu večeru su Adrien Brody, Arpad Busson, Salma Hayek i Francois-Henri Pinault, Tea Leoni, Lucy Liu, Demi Moore i Ashton Kutcher, Gwyneth Paltrow, a najmanja suma koja bi se trebala skupiti te večeri je 2 milijuna dolara. Caryl Stern, predsjednik UNICEF-a u Americi se zahvalio Madonni i Gucciju na ovoj gesti i još jednom podsjetio svijet - svaki dan, 6000 djece izgubi roditelje od AIDS-a, a 1400 djece umre od AIDS-a.

25.11. - Madonna Blog proslavio treću godišnjicu postojanja.

26.11. - Izlazak izdanja CD/DVD koncerta 'Live Earth'. CD sadrži 15 pjesama uključujući i Madonninu izvedbu 'Hey You', a na DVD-u se pored ostalih nastupa nalazi i 'La Isla Bonita'.

01.12. - Izlazak singla 'Sing' koju je Annie Lennox snimila s 23 ženska izvođača kao što su Madonna, Anastacia, Dido, Céline Dion, Faith Hill, Pink, Shakira i ostali. Prihod od prodaje ovog singla namijenjen je južnoafričkoj AIDS aktivističkoj organizaciji Treatment Action Campaign.

02.12. - Madonna i njezin suprug Guy su se pojavili 2.12. u New Yorku na privatnom prikazivanju filma 'Revolver' u kinu 'Cinema Society and Piaget'. Film njezinog supruga 'Revolver' je doživio neuspjeh u drugim zemljama, pa se par Ritchie nada da tako neće biti i u Americi. Madonna je zaista izgledala predivno u kreaciji Dolce & Gabbana. Par Ritchie je pozvao poznate zvijezde s kojima su u prijateljskim odnosima a neki od njih su Barbara Walters, Sarah Jessica Parker, Michael Stipe, Donna Karan, Liza Minnelli, Josh Groban, Alan Cumming, David Blaine, Calvin Klein i ostali. Madonna i Guy su dali par intervjua za New York Post, Extra TV, WWD, New York Daily, E! News, Reuters.

03.12. - Madonna je organizirala mali party u izdavačkoj kući Warner Bros zbog preslušavanja njenog novog albuma! Party je počeo u 17 sati u jednoj prostoriji Warner Bros.-a, a Madonna je pozvala 30 zaposlenih službenika te izdavačke kuće. Prostorija je bila uređena s slatkišima, šampanjci su bili servirani, a razni slatkiši su se nalazi na svakom koraku! Madonna je došla s prijateljicom Ingrid Casares i menadžerom Guy Osearyem. Pustila je 10 od 13 pjesama, i otkrila je da će album izaći krajem travnja! Madonna je rekla prisutnima da je upravo završila miksiranje svih pjesama sa albuma prije nekoliko dana. Madonna je razgovarala s prisutnima o prijedlogu za prvi singl, Madonnin favorit je bila pjesma 'Candy Shop' ali njena izdavačka kuća je bila za '4 Minutes To Save The World', koja je na kraju osvojila "titulu" prvi singl. Pjesme kao 'Give It To Me', 'The Beat Goes On' feat. Kanye West, 'Dance Tonight', 'Miles Away' kao i mnoge druge su izazvale pravo oduševljenje na partyu. Madonna je otrkila da bi album nazvala 'Give It To Me' po istoimenoj pjesmi.

06.12. - 'The Confessions Tour', DVD izdanje Madonnine najuspješnije turneje 'Confessions' je nominirano za ovogodišnju dodjelu nagrada Grammy u kategoriji 'Best Long Form Music Video'. U spomenutoj kategoriji spadaju izdanja s jednim ili više video zapisa. Grammy Awards će se održati 10. veljače u Staples Center u Los Angelesu.

15.12. - 'The Rock and Roll Hall of Fame Foundation' je objavio listu pet novih članova kuće slavnih 'The Rock And Roll Hall Of Fame'. Madonna, Leonard Cohen, The Dave Clark Five, John Mellencamp, The Ventures su odabrani za ulazak, a Donna Summer, Beastie Boys, Afrika Bambaataa i Chic ovog puta nisu imali sreće. U 'The Rock And Roll Hall Of Fame' ulaze najveći umjetnici koji su prije 25 godina objavili svoju prvu snimku. Odabir je radila skupina od 600 osoba koji su iz svijeta glazbene industrije. Ceremonija će se održati 10. ožujka u Waldorf-Astoria Hotel u New Yorku, a prenosit će VH1. Madonna je s oduševljenjem javno dala izjavu kako je počašćena što je postala članica 'The Rock And Roll Hall Of Fame'. "Bila sam sretna kada sam proglasila ulazak mog idola Davida Bowiea u Kuću slavnih, čast mi je biti pored njega i svih drugih nevjerojatnih glazbenika." - govori Madonna.

15.12. - Jedan do producenata Madonninog albuma, Timbaland je izjavio za američku radio stanicu Z100 da Madonnin prvi singl izlazi u siječnj 2008. kada će se snimati i spot. Radi se o pjesmi '4 Minutes To Save The World' koju Madonna pjeva u duetu s Justinom Timberlakeom i Timbalandom. Dva dana kasnije, Timbaland je na svom koncertu u prostoriji Jingle Ball američke radio stanice Z100, pustio klip pjesme '4 Minutes To Save The World' a publika je vrištala s velikim oduševljenjem!

27.12. - Časopis Forbes je objavio listu najveće zarade u jednom danu od poznatih ličnosti u 2007. godini. Među 20 njih odabranih nalaze se samo četiri glazbenika 50 Cent, Jay-Z, Sammy Hagar i Madonna. Madonna je samim potpisom ugovora za Live Nation zaradila 18 milijuna dolara i drugih 25 milijuna u dionicama, što je ukupno 45 milijuna.

28.12. - Madonnin redateljski debi 'Filth and Wisdom' bit će premijerno prikazan na međunarodnom filmskom festivalu u Berlinu koji će trajati od 7. do 17. veljače. Film će biti prikazan u okviru selekcije Panorama, izvan natjecateljske konkurencije. 'Filth And Wisdom' je kratka komedija koju je Madonna režirala ove godine, a glavne uloge igraju Stephen Graham, Richard E. Grant i Eugene Hutz.

01.01.2008. · Ostavi komentar (7) · Isprintaj · #

SRETNA NOVA 2008. GODINA!

Sretna vam Nova godina! Madonna.Blog vam želi sve naj u 2008. godini!

01.01.2008. · Ostavi komentar (5) · Isprintaj · #