Madonna i striptizeta po imenu Baby

Pop zvijezda je iz striptiz kluba u Atlanti otišla u društvu striptizete, izjavio je na sudu vlasnik kluba Steve Kaplan, optužen zbog organizirane prostitucije i veza s mafijom.

*U ekskluzivni Gold Club dolazili su mnogo poznati američki sportaši, a Kaplan im je navodno podvodio djevojke u znak zahvalnosti za redovite posjete. Madonna je navodno također često zalazila u klub, tvrdi bivši upravitelj George Kontos koji je jučer svjedočio na sudu u Atlanti. Kontos, koji je u klubu radio od 1994. do 1996., kaže da ga je Madonna jednom upitala može li na odlasku sa sobom povesti plesačicu i striptizetu koja je bila poznata pod umjetničkim imenom Baby.

Madonnina glasnogovornica kaže da Madonna već godinama nije bila u Atlanti pa tako vjerojatno nije ni posjetila Gold Club, ali dodaje: - Uzgred, da to i jest istina, mislim da se Madonna ne bi sramila. Kaplan i još šest suoptuženih tvrde da nisu krivi za organiziranu prostituciju, prevare s kreditnim karticama i iznuđivanje.

U klub su navodno dolazili Mick Jagger, George Clooney, Bruce Willis i Dan Aykroyd, ali nema dokaza da su striptizete i njima pružale seksualne usluge.

19.07.2005. · Ostavi komentar (16) · Isprintaj · #