Šta je karma? - Datiranje za seks

nedjelja , 30.12.2018.

Reinkarnacija










Click here: Šta je karma?






Sudbinska ljubav ne mora biti i karmička ljubav, jer u toku trajanja sudbinske ljubavi možemo napraviti budući karmički dug dok ga u toku karmičke ljubavi otplaćujemo, onaj iz prošlosti ili nasleđen od predaka. Kakav bi to bio svemir, Bog ili energija da kaže: Marina, imaš ovaj život i nemoj ga upropaštavati? Zbog ovog aspekta kako vrijeme prolazi komunikacija biva sve teža i sve rjeđa među partnerima.



Šta je karma?

DIMOCO je odgovoran za naplatu korisnika. Ako je u pitanju sudbinska ljubav, veruje se da se muškarac i žena u trenutku prepoznaju instiktivno i to najčešće kada se pogledaju u oči. Kada promenimo sebe iznutra, tada naše srce i čitav život prate tu promenu. U tim trenucima ono što smatramo da smo naučili, pokazujemo u praksi.



Šta je karma?

Dobrobiti od duhovne prakse - Marko 10:45 Pokazao je svoju opraątajuću ljubav čak i tokom svog pogubljenja na krstu. Retrogradna Venera je u konjunkciji sa Plutonom što takođe ukazuje na fatalne karmičke veze.



Šta je karma?

Međutim, ni jedno od ovih gledišta nije u potpunosti tačno. Prema duhovnoj nauci, u današnje vreme, u proseku 65% našeg života rukovođeno je sudbinom, a 35% slobodnom voljom. Ipak, možemo da nadvladamo ovih 65% sudbinskog dela, koristeći 35% slobodne volje, ako obavljamo ispravnu duhovnu praksu. Sudbinu čine događaji u životu koji nisu pod našom kontrolom. Slobodna volja je onaj deo našeg života na koji možemo da utičemo. Primer akcije slobodne volje: Pogledajmo primer osobe koja u pijanom stanju vozi neispravan auto. Ta osoba odluči da vozi auto strmim planinskim putem, ne poštujući ograničenje brzine. Gubi kontrolu nad vozilom, sklizne sa puta i surva se niz liticu. Da li je ta nesreća prouzrokovana sudbinom ili slobodnom voljom? Slobodnom voljom, jer je osoba mogla da odluči da ne vozi u pijanom stanju. Takođe, bila je u mogućnosti da održava auto u ispravnom stanju i da za vreme vožnje poštuje ograničenje brzine. Primer sudbinskog događaja: Sada ćemo da vidimo kako bi ista osoba doživela saobraćajnu nesreću u slučaju sudbinskog događaja. Osoba ne pije, vozi pažljivo svoj auto koji redovno održava u ispravnom stanju niz isti planinski put, poštujući ograničenje brzine. Iznenada, deo puta se ruši zbog odrona i dogodi se nesreća. U tom slučaju osoba nije uopše imala kontrolu nad odronom koji se desio, pa to predstavlja sudbinski događaj. Sudbina je duhovne prirode i može da se prevaziđe jedino uz pomoć duhovnog leka, a to je duhovna praksa. Zavisno od jačine sudbine, odgovarajući nivoi duhovne prakse neophodni su za prevazilaženje sudbine. Sledeća tabela daje primere različitih tipova sudbine i duhovnih mera za njihovo prevazilaženje: Napomena: Intenzivna duhovna praksa u smislu kvantiteta značila bi 12-14 sati duhovne prakse dnevno. U smislu kvaliteta, to bi značilo da osoba radi sve dnevne aktivnosti kao služenje Bogu, sa puno želje i prvenstveno sa ciljem spoznaje Boga. Umerena duhovna praksa u smislu kvantiteta značila bi 4-5 sati duhovne prakse dnevno. U smislu kvaliteta, to bi značilo da osoba radi veći deo svojih dnevnih aktivnosti kao služenje Bogu.



TO SE ZOVE KARMA! Kija poslala poruku Slobi, evo šta mu je poručila!
Sve smo skloniji da se ponašamo onako kako smo se i dosad ponašali, a ako tako i postupimo time još više osnažujemo tu vrstu refleksnih reakcija u našem umu. Saturn je u kvadratu sa Južnim mjesečevim čvorom koji predstavlja naše tijelo u prošlom životu, a u sadašnjem gubitke, potvrđuje karmu i govori kakav je ovo brak i šta joj nosi. MJTS tim nastavlja sa misijom da sve što vas zanima iz oblasti mode, kozmetike, kulinarstva, uradi sama, fitnesa i dr. I videh mrtvace male i velike gde stoje pred Bogom, i knjige se otvoriąe... Cena jedne SMS poruke na broj je 360 dinara sa PDV + cena standardne MO SMS poruke: MTS 2,46 DIN, Telenor 3,60 Din, VIP 3,48 Din. Ukoliko je Merkur planeta od koje ide Mesec, tada su se događaji bitni po osobu odigrali u mladim danima prethodne inkarnacije, kada se mogao i završiti život. Takođe, nemojte dozvoliti da vam negativna misao na pamet dođe uvek pre pozitivne. ZAKON POVEZANOSTI — Čak i kada nam se čini da je ono što radimo bezvredno, veoma je važno da to uradimo kako treba jer je sve u Univerzumu povezano.

[Dom za starije i nemoćne osobe Vita Nova Bjelovar|Telenor Crna Gora (@TelenorCrnaGora) on Twitter| MUŠKARCI I RAZVEDENA ŽENA]






Oznake: pria, o, karmi, i, njenim, zakonitostima

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.