Uredsko poslovanje i dopisivanje - Susret s djevojkom

petak , 21.12.2018.

Uredsko poslovanje










Click here: Uredsko poslovanje i dopisivanje






Ako dan roka pada u nedjelju ili državni praznik, predmeti se predaju u rad jedan dan ranije. Podredna primjena uredbe Članak 2. Ostale pošiljke kao i obične kratke obavijesti strankama, kad nije potreban dokaz o obavljenoj dostavi, mogu se otpremati običnom poštanskom dostavom.



Uredsko poslovanje i dopisivanje

Podnesak koji stigne putem poštanske službe, elektroničkim putem ili na drugi način, a uz koji nije priložen dokaz o plaćenoj upravnoj pristojbi, zaprimit će se, a o tome će se uz otisak prijemnog štambilja staviti službena bilješka. TRAJANJE: 08:00-14:00 sati PREDAVAČICE: izv. Takav se 46 podnesak upisuje u odgovarajući upisnik za razne predmete i nakon toga dostavlja mjerodavnom tijelu, c. Pisane poslovne komunikacije na papiru A.



Uredsko poslovanje i dopisivanje

Uredsko poslovanje - Kako se postupa s oštečenim pošiljkama?



Uredsko poslovanje i dopisivanje

Redni broj pismena unutar predmeta: 4. PEČATI I ŽIGOVI S GRBOM REPUBLIKE HRVATSKE Pečat i žig s grbom Republike Hrvatske stavlja se na akte koje tijela: - donose, - međusobno se ophode, - koje upućuju pravnim osobama i građanima. Pečat i žig smije izrađivati: - ovlašteni obrtnik, - ovlašteno trgovačko društvo. Neće se postupiti po podnesku za koji nije plaćena pristojba. Ako podnesak stigne poštom — pozvat će se pristojbeni obveznik pisanom opomenom — rok 15 dana da plati redovnu pristojbu i pristojbu za opomenu. Ako pristojbeni obveznik ne plati pristojbu, naplata će se obaviti prije uručenja zatraženog rješenja ili druge isprave. Ako je radnja obavljena — prisilna naplata prema odredbama Zakona o porezu na dohodak. KRAJ Uredsko poslovanje PRAVNI IZVORI: PRAVNI IZVORI: PRAVNI IZVORI: Tko je dužan primjenjivati propise uredskog poslovanja? Što je to uredsko poslovanje? Temeljni pojmovi uredskog poslovanja Temeljni pojmovi uredskog poslovanja Temeljni pojmovi uredskog poslovanja Temeljni pojmovi uredskog poslovanja Tko obavlja poslove uredskog poslovanja? Primitak pismena PRIJEMNI ŠTAMBILJ Otvaranje pošiljki Određeni službenik koji otvara pošiljke u pisarnici neće otvoriti: Postupanje sa zaprimljenim pismenima Postupanje s pismenima označenim s određenim stupnjem tajnosti Postupanje s pismenima označenim s određenim stupnjem tajnosti UREDSKE EVIDENCIJE KLASIFIKACIJSKA OZNAKA URUDŽBENI BROJ Dostava pismena u rad SASTAVNI DIJELOVI AKTA Otpremanje akata Stavljanje predmeta u pismohranu i čuvanje PEČATI I ŽIGOVI S GRBOM REPUBLIKE HRVATSKE PEČATI I ŽIGOVI S GRBOM REPUBLIKE HRVATSKE PEČATI I ŽIGOVI S GRBOM REPUBLIKE HRVATSKE PEČATI I ŽIGOVI S GRBOM REPUBLIKE HRVATSKE UPRAVNE PRISTOJBE UPRAVNE PRISTOJBE UPRAVNE PRISTOJBE UPRAVNE PRISTOJBE NATPISNE PLOČE NATPISNE PLOČE KRAJ.



Hivergen - Urudžbeni zapisnik - 05 Urudžbiranje prema Uredbi o uredskom poslovanju
Pourana i čuvanje spis 2 7. Postupak s aktima koji se moraju taksirati Za spise i radnje pred osobama, stvarateljima i primateljima akata plaćaju se upravne pristojbe. Potpis ovlaštene službene osobe Članak 51. Sastavni dijelovi službenog dopisa 3. Ako na prvoj stranici nema dovoljno mjesta, otisak prijemnog štambilja stavit će se na zadnjoj stranici pismena na pogodno mjesto. Upisnik predmeta drugostupanjskog upravnog postupka 5. On dostavlja, odnosno uručuje otpravke i druge spise naslovnicima. Uobičajeno su neformalnog karaktera i kraći su od jedne stranice te se odnose na jednu temu. Office-related activities include full care of the subject, enrollment of records in the register, delivery of records to a court, copies of decisions and other documents, shipping and delivery of court shipment and ultimately insertion of the file into the archive.

[Da li žene vole veliku alatku?|Vaš životni partner i srodna duša ne moraju biti ista osoba|Erotske price zena]






Oznake: Nasciturus, forum

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.