Krv nakon odnosa - Brzog datiranja

petak , 21.12.2018.

Je li normalno krvarenje nakon seksa?










Click here: Krv nakon odnosa






Nikakvo bildovanje, samo da ublažim deformitet. Kada ste imali menstruciju poslednji put? Važno je znati da karcinom grlića maternice i karcinom sluznice maternice mogu uzrokovati krvarenje nakon spolnog odnosa.



krv nakon odnosa

Ovako pocela sam da Vam pisem u nadi da cu dobiti odgovor koji mi je potreban. Nažalost, virus se nalazi ne samo u promenama koje smo otklonili, već i u delovim kože i sluzokože gde se još nisu formirali kondilomi kao takvi. Što se tiče lečenja, bez brige.



krv nakon odnosa

Naši savjeti - Među uzrocima najčešći su postojanje cervikalnih displazija, hlamidijske ili slične bakterijske infekcije, herpes infekcija, trihomonijaza, kandidijaza, postojanje cervikalnih ili uterinih polipa, zapaljenje endometrijuma, endometrioza i adenomioza, postojanje sindroma policistričnih jajnika itd. Usled hormonskog disbalansa koji nastaje zbog povećanja glukoze i adrenalina, žene koje su pod stresom mogu da iskuse pad serotonina i estrogena, a to utiče na vaginalno krvarenje.



krv nakon odnosa

Imam 29 godina i rodila sam prije 3 godine. Prije godinu dana radila sam papa test i briseve na klamidiju, sve je bilo ok. Nedavno mi se dogodilo krvarenje samo za vrijeme odnosa. Mislila sam da je počela menstruacija ali ispostavilo se da nije. Dobila sam menstruaciju par dana poslije i stalno imam redovite cikluse u trajanju od 6 dana. Problem je u tome što sam neki dan imala opet spolni odnos i opet je bilo krvi samo za vrijeme odnosa. Nemam neke bolove, samo me jajnik malo probada u zadnje vrijeme ali ništa strašno. Naručena sam na pregled ali samo crne su mi misli u glavi pa ako bi mi mogli dati par primjera zašto se to događa. Bez pregleda se neće moći kazati što bi bio uzrok krvarenja nakon spolnog odnosa. Najjednostavnija je da ukoliko je spolni odnos grublji, temperamentniji, može doći do male povrede na sluznici spolovila ili rodnice, nakon čega uslijedi krvarenje koje traje kratko — naime pod utjecajem spolnog uzbuđenja prokrvljenost u predjelu zdjelice izrazito poraste tako da već i najmanja i najsitnija povreda, odnosno naprslina u sluznici može krvariti što već nakon oko pola sata prestaje i tada se obično sve i smiri. Do drugog dana se pregledom više ne mora niti vidjeti. Naravno, veće povrede što povremeno doživimo mogu uzrokovati i veća i dugotrajnija krvarenja, no toga prema Vašem opisu nema. Druga je mogućnost da postoji neka promjena na vratu maternice to je dio maternice koji je u rodnici. Za to je potrebno učiniti pregled i PAPA test. Treća je mogućost da postoji poremećaj u radu jajnika, čega ne morate biti svjesni. Ukoliko ta produkcija nije pravilna, niti sluznica ima pravilnu strukturu, kod spolnog odnosa može doći da krvarenja jer se maternica pod utjecajem spolnog uzbuđenja kontrahira poput trudova što Vi ne osjećate tako! Sve u svemu, ne mislim da se radi o nečemu opasnom. No, morate učiniti ginekološki i ultrazvučni pregled te će se moći dati potpunije tumačenje i preporuke za dalje.



Menstrualne casice - Moje iskustvo
Uzrok: virusna infekcija raznim tipovima HPV-a. Zato sam ti rekla da to nije krvarenje nakon odnosa, jer svako van menstrualno krvarenje iz vagine ,vezano za odnos ili ne zahteva hitan pregled kod ginekologa radi iskljucivanja postojanja kancera. U prednjem dijelu rodnice može doći do vidljivih prsnuća, čija je posljedica krvarenje koje uglavnom prestaje samo od sebe. Zamolila bih nekog, da mi sto pre odgovori.. Ginekolog će, na osnovu ginekološkog i ultrazvučnog pregleda, ustanoviti razlog vaših tegoba i dati odgovarajuću terapiju. Body Mass Index, BMI je metoda računanja uhranjenosti. Postkoitalna krvarenja a uzrok najčešće je smanjena vlažnost i atrofija vaginalne sluznice. Polipi se leče uklanjanjem ekscizija, eksholeacija. Nadam se da to ne menja mnogo situaciju: Posto sam ja iskreno prvo pomislila da odem do ginekologa. Nikakvo bildovanje, samo da ublažim deformitet. Stavila sam higijenski uložak međutim ujutro apsolutno ničega nije bilo. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

[Sex i grad serija|Sajtovi za upoznavanje u bosni i hercegovini|Masaza sarajevo za muskarce]






Oznake: krvarenje, nakon, menstruacije

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.