Obiteljski filmovi - Susret s djevojkom

srijeda , 26.12.2018.

Obiteljski vikend (2013) - Strani film sa prevodom










Click here: Obiteljski filmovi






U glavnoj ulozi je zečica koja želi da postane policajac ali je okružena sumnjičavim kolegama. Na sreću, Oskar upozna Levija i njegova kratkovidnog konja. Spirited Away 2001 7.



obiteljski filmovi

Sons of the Desert 1933 22. I tu nije kraj.



obiteljski filmovi

Najbolji filmovi za dobro raspoloženje u 2016. - Stand By Me 1986 40.



obiteljski filmovi

Sadržaj: Dvojica braće primaju zagonetnu video poruku, koja ih motivira da se vrate u NLO kult samoubojica, iz kojeg su uspjeli pobjeći deset godina ranije. U nadi da će pronaći konačne odgovore na pitanja koja su ih mučila, susreću se s neobjašnjivim događajima oko kampa i prisiljeni su dati drugu šansu neobičnim vjerovanjima jezivog kulta. Dok se ostali članovi pripremaju za misteriozan događaj, braća se bore otkriti istinu prije nego ih kult ponovno proguta. Sadržaj: Pčelica Maja se pojavila prije više od stotinu godina i ubrzo postala jedna od najčitanijih knjiga tog vremena, omiljena i kod odraslih i kod djece. Nakon prve filmske uspješnice koja je oduševila publiku svih generacija, stiže nam nastavak medene priče. Majina je košnica i ovog puta prepuna uzbuđenja. Ljeto je završilo i stigao je dostojanstvenik iz Buzztropolisa s važnom porukom za kraljicu. Hoće li se njezina košnica konačno pozvati na Medene igre? Sadržaj: U filmu Osjećam se lijepa, redateljskog dvojca Abby Kohn i Marca Silversteina, u oporavku nakon traumatične nezgode, Renee Amy Schumer se budi kao nova osoba, odagnavši staru nesigurnu verziju sebe daleko u zaborav. Ozljeda glave donijela joj je nevjerojatnu količinu samopouzdanja, zarazno je sretna i neupitno zadovoljna sobom. Novi stav i pogled na sebe, omogućuje joj da okrene novi list i otpočne potpuno novi život. Uvjerena da je najsposobnija žena na svijetu i ništa je ne može pokolebati. Živi punim plućima, bez zadrške i straha, i u tome uživa. Sadržaj: 'Kratki izlet', dugometražni igrani prvijenac Igora Bezinovića i dobitnik Velike zlatne arene za najbolji film Pulskog filmskog festivala. Film prati Stolu, mladića u kasnim dvadesetima koji leto provodi u Istri, tulumareći po festivalima. Jednoga dana susreće svog znanca Roka, koji njega i nekolicinu ostalih poznanika nagovara da mu se pridruže u potrazi za obližnjim samostanom sa srednjovekovnim freskama. Nakon što im se pokvari autobus, njihov kratki izlet prerašće u alegorijsko putovanje u nepoznato. Sadržaj: Radnja prati Juliu, mladu djevojku zatočenu unutar takozvane pametne kuće koju je razvio enigmatični Alex. Jedina stvar koja stoji između nje i njezine slobode je TAU, napredna umjetna inteligencija. TAU je opremljena s dronovima i robotima koji se nalaze unutar pametne kuće i Alexovog labaratorija, a zidovi su postavljeni s ekranima koji stvaraju dojam da ste tamo gdje već želite biti, od livade, pa sve do dubokog svemira. Potencijal TAU je limitiran samo njezinim razumijevanjem svijeta u kojem egzistira, i ona je spremna za još.



EKU the jungle man Full film
Stvarno je postojalo postrojenje Squadron 731, i tamo su se uistinu provodili eksperimenti poput seciranja živih ljudi ili ekstremne dekompresije. Dok Emily i njezino troje braće objašnjavaju koliko se osjećaju ignorirano, njihova majka, moćna direktorica, i otac, slikar odsutna duha, polako počinju uviđati kako je njihova zaokupljenost sobom narušila njihov nekoć sretan dom. Istina je da ne bi bilo u redu da zakinemo sve te silne europske filmaške bolesnike, jer kod Japanaca je svaki treći film čista, nenormalna bolesnoća. Jedna od manje mučnih scena iz filma Salň Ako se odlučite pogledati koji od njih, vjerojatno vas neće prestrašiti, ali će vam se scene iz njih zasigurno zauvijek urezati u pamćenje. Hoće li se njezina košnica konačno pozvati na Medene igre? Oni zajedno osmisle ludi plan za prelazak Atlantskog oceana čamcem na vesla, s Levijevim konjem kao putnikom, kako bi pronašli Oskarovu majku. Pod disfunkcionalna obitelj ne mislimo na to da je tata kockar, a mama ponekad voli popiti čašicu rakije, nego više na to da su svi jedna velika incestuozno-narkomansko-sadističko-koprofagijsko-nekrofilična zajednica, kakve bi se svaki serijski ubojica posramio. Njihovi redatelji su nas kroz niz intervjua pokušavali uvjeriti da se rade o umjetničkim djelima koja se bave teškom socijalnom dramom, presjekom modernog društva i seksualnosti i ljudskom težnjom za preživljavanjem pod svaku cijenu.

[Svi portali hrvatska|Hr chatrand|Pusenje kurca gay]






Oznake: najbolji, filmovi, za, dobro, Raspoloženje, u, 2016

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.