< kolovoz, 2007 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Rujan 2007 (1)
Kolovoz 2007 (4)
Srpanj 2007 (2)
Lipanj 2007 (1)
Siječanj 2007 (3)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


da/ne

Dizajn by: RizL@ i sTrUdL@

E bok

NAPOMENA:
molim komentatore da
mi ne pišu
brojkice kao komentare,
jer to nije komentar!!!
to je brojkica!!! lud
komentirajte ak imate
neš' pametno
za reć... pusa!

moja kćer:
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


a ovo opisuje moj radni dan:

ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more

ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more

ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more

Linkovi

SkarY FairY

Amy Lee


Whisper



ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more

mouthwash


Free Counter
Ak oćeš ovakav counter odi sim


Visual Poetry - ImageChef.com

lud

četvrtak, 09.08.2007.

Funny Pictures
Funny Videos



| - 08:27 - ...imaš kaj za reć?.... (65) | print.... | # |

Haaj još jedamput

Bok... Kolko sam shvatila prethodni post je bil predugi pa sad nebudem više pisala tak duge postove.... Znam ja da je vama teško čitat velke tekstove :) pogotovo pod praznicima :) najbolje je sam slikice gledat, ha? :) Ma nemam niš pametno za reć nit za napisat, samo da se obratim svekolikom pučanstvu i pošaljem puse svima koji mi komentiraju!!!



| - 08:20 - ...imaš kaj za reć?.... (0) | print.... | # |

petak, 03.08.2007.

Dobar jutar

Hej komadi!
Kak ste danas!?
Današnja tema - prijateljstvo. Moram priznat da nisam jedna od onih osoba koja ima puno prijatelja i prijateljica. Nekad, kad sam bila mala, bila sam uvijek dovoljna sama sebi. Nije mi nešto posebno bilo do druženja. Kasnije, u školi, počela su prva ozbiljnija prijateljstva. Kao i svi drugi, i mi smo se družili i u školi i poslije škole, išli jedni k drugima doma. Ali samo jedna prijateljica iz osnovne škole ostala je moja draga prijateljica i danas, a čak nismo išle ni u isti razred :) ona je od mene starija godinu dana pa mi je i otišla iz osnovnjaka dok sam ja morala odgulit još jednu godinu. Poslije srednje je otišla studirati u udaljeni grad pa se opet nismo mogle često vidjeti. Onda je bila godinu dana u Londonu, a nakon toga je otišla raditi na prekooceanski brod i sad radi po cijelom svijetu već neke 4 godine. ALI - bez obzira na razdvojenost, često se dopisujemo, kad je u nekoj zemlji blizu (italiji npr.) nazove me, šaljemo si sms-ove i mailove, a jednom ili dvaput godišnje kad dođe doma, sve se ponovno pokrene kao da nikad nije ni stalo. Ona je uvijek točno kužila kako razmišljam, znala pogoditi moje osjećaje, upoznala me duboko u dušu, tako da mi je unaprijed znala reći kako će neka moja priča završiti... A isto tako i ja njoj :)
Još sa par frendica iz srednje škole ostala sam u kontaktu, nismo u istom gradu pa se ne vidimo prečesto, ali se zato dopisujemo preko maila. Za velike i bitne stvari, razgovore o nekim stvarima koje me muče, znam da ih uvijek mogu nazvati i imat će i vremena i volje za mene.
Nakon školskih dana, kad se već počelo raditi, nije mi više bilo tako lako sprijateljiti se s nekim. Kao da je s godinama sve teže potpuno se otvoriti i pustiti nekoga duboko unutra, da ti slobodno ruje po duši, da poznaje svaki tvoj nedostatak, svaku tvoju sramotu. Možda zato jer taj netko ne dijeli s tobom sva sjećanja, sve uspomene, sve "prve korake" u odraslim stvarima... Niste zajedno raspravljale o tome kako se zapravo treba ljubiti... Niste zajedno spavale vikendima u sobi jedne od vas, niste zajedno lijepile postere nekog pjevača iznad kreveta... zajedno proklinjale prištiće... skrivale jedinice od staraca... :) stvari se mijenjaju. Povezuju nas sasvim neke druge stvari, koje više nisu tako tople i intimne. Znam da je već otrcana fraza da treba čuvati prijatelje iz djetinjstva i mladosti... ali zbilja je tako, jer oni kasniji prijatelji više nikad nisu baš takvi kao ovi koji vas poznaju još od djetinjstva ili barem od puberteta.
Nedavno sam bila prisutna u jednoj raspravi o prijateljicama... Gdje je jedna osoba pričala protiv nečijih prijateljica. Nije to bilo tračanje, to je bilo iskreno mišljenje rečeno ravno u facu. U stilu: "Tvoja prijateljica ništa ne valja." hm... svaka čast na iskrenosti i otvorenosti, da... ali... ALI: tko ima pravo suditi druge? Tko to poznaje nekoga tako dobro i tako detaljno u dušu, osim prijatelja te osobe. Ako joj nisi prijatelj, zapravo je i ne poznaješ tako dobro... A ako jesi, vjerojatno ćeš joj i oprostiti neke nedostatke. i prihvatiti ih, razumjeti, potruditi se raspraviti ih. Možda joj i pomoći da se u nekim stvarima promijeni. Ako napravi nešto zbilja ružno i podlo, onda nikad niste ni bili prijatelji...
Jako me zasmetalo to osuđivanje prijateljica... Ma da je i musava i smrdljiva, ne diraj ju :))) Ako je u stanju pružiti prijateljsku ljubav i podršku, ako je uvijek tu kad ju trebaš, ako te želi vidjeti i čuti i s tobom podijeliti sve što je u njoj (no, ne mislim na doniranje bubrega!), nije baš svaka sitnica onda vrijedna zamjeranja... treba naučiti oprostiti. Zapravo, treba naučiti što treba a što ne treba oprostiti. Isto tako kao što je važno držati do sebe i ne dopustiti da te netko ponižava i gazi, vrijeđa i nanosi bol bilokoje vrste, tako treba naučiti i progutati malo svojeg ega i ponosa i oprostiti nekome neku glupost ako znamo da nisu mislili ništa loše, ako nas nisu htjeli povrijediti al eto, tako je blesavo ispalo u nekom trenutku... Granica može biti jako labava... ponekad ne znaš da li te netko htio povrijediti ili je samo tog dana bio užasno glup :)
Da se nadovežem na sve ovo - dečki su puno bolji prijatelji od cura... malo su jednostavniji u razmišljanjima :) (i češće ispadne da su bili glupi nego da su te namjerno povrijedili) - nema kod njih kompliciranih manipulacija i unaprijed smišljenih scenarija za postići neki šesnaesti cilj... ako si mu super, bit ćete frendovi. zezat ćete se, raditi gluposti, smijati se, slušati i razmjenjivati muziku, pa čak i pričati o problemima i razmišljanjima. Da, možda se i zaljubiti :)
Žene su uvijek malo promućurnije, uvijek razmišljaju slažući domino kockice jedan red unaprijed :) Ne sve, naravno. I ne mora to uvijek biti negativno. Ali lakše je naletjeti na frendicu koja će te iskoristiti da bi se npr. približila nekom dečku (možda tvojem), ili da bi od tebe mogla posuđivati dobru odjeću - nego na dečka koji će s tobom biti frend zbog neke koristi. Osim ako te želi odvest u neki mračni haustor :))) ali to se ionako vidi odmah, da li među vama postoji kemija ili se samo dobro kužite.
Ah jesam se raspisala... nadam se da niste počele zijevati od dosade... :)
Današnji kulinarski savjeti za kaloričan ručak: imaj povjerenja u ljude... poštuj njihove lijepe geste prema tebi... i uvijek pokušaj uzvratiti lijepim... ne odbijaj frendice jer njima je to teže čuti nego što ti možeš i zamisliti... ponekad nekog razveseli nekim iznenađenjem, znaš i sama kolko je super kad te netko s nečim lijepim iznenadi kad ti to nije na kraj pameti. a sigurno želiš i ti biti osoba koja će nekoga usrećiti :) ljubav je jedina stvar koja se podupla kad se dijeli!
velika pusa svima!



| - 08:09 - ...imaš kaj za reć?.... (26) | print.... | # |

četvrtak, 02.08.2007.

Haaaj

dobar jutar... tek je 8:25...
hvala cure na komentarima! tak mi je ljepo topleko oko srčeka kad vidim hrpicu komentarčeka! :)
i tak, ja bi sad trebala nekaj pametno napisat? nekak mi je još rano ujutro i nemam pametnih kulinarskih savjeta za danas :)
možda malo kasnije dodam :)
eej, za mjesec dana počinje škola! opet sve ispočetka... gledanje po hodnicima... zaletavanje... ti si se v njega, on se v nju... (zaljubil)... nenapisane zadaće... uhhh... kupovina novih bilježnica i ostalog cerek
nadam se da bude ove godine malo lakše...
evo, ako ko čita... želim vam ljep i sunčan i veseli dan, da vas niko ne gnjavi, da svi imaju beskrajno puno razumijevanja za sve gluposti koje danas mislite napraviti (planirano ili neplanirano) i da vas niko ne špota, ne zeza, ne nervira...
i želim vam da i vi imate puno razumijevanja za druge, i za njihove ispade...
peace!



| - 08:25 - ...imaš kaj za reć?.... (8) | print.... | # |

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.