Kia crna gora - Stvarne djevojke

nedjelja , 27.01.2019.

HR-V










Dating Site: Kia crna gora






Domaćini su Vam uvek na raspolaganju. Parking se nalazi ispred zgrade, i besplatan je. Svako Magično sedište sa podelom 60:40 pozadi može da usvoji brojne konfiguracije kako bi se maksimalno iskoristila prilagodljivost prostranog enterijera.



kia crna gora

Hondini dizajneri su spojili ekspanzivnu prostranost sa osećajem sportskog, sveobuhvatnog prostora u unutrašnjosti vozila. Druge aplikacije se mogu instalirati preko namenskog Honda App Centra koji omogućava korisnicima da personalizuju svoj info-zabavni ugođaj, a dostupna je i integrisana Garmin navigacija koja uključuje mape Srbije i Crne Gore. Smanjenje zvuka rešeno je posebnim izolaciono-zvučnim materijalima na prednjim i zadnjim unutrašnjim lukovima točkova, podnom tepihu i podnom pokrivaču i doprinose uglađenoj i opuštajućoj atmosferi u kabini.



kia crna gora

HR-V - Parking se nalazi ispred zgrade, i besplatan je. Stan 2: Studio koji prima do 5 osoba.



kia crna gora



Bluetooth povezivost - Kijine brze činjenice
Honda Connect ekran osetljiv na dodir takođe prikazuje informacije o vozilu — kao što su merač, ušteda goriva i vreme putovanja. Klizni suncobrani koji se otvaraju automatski sa krovom mogu se i zatvoriti ručno kako bi se sprečio prodor sunčeve svetlosti u kabinu. Uglađen i sofisticiran dizajn enterijera sa kvalitetnim materijalima, panorama staklenim krovom i novim naprednim info-zabavnim sistemom Za putnike, Hondini dizajneri su spojili sve suprotstavljene teme - prostranu, uveravajuću čvrstinu i kabinu jednog uskog, sportskog kupea. Parking se nalazi ispred zgrade, i besplatan je. Stan 2: Studio koji prima do 5 osoba. Dođite i uvjerite se u naše dugogodišnje iskustvo i kvalitet! Domaćini su Vam uvek na raspolaganju. Obimni aktivni sigurnosni sistemi kombinuju podatke sa radarskih senzora i prednjih i zadnjih kamera. To je samo jedan od modela unapređenih Honda vozila, koji dokazuje pionirski pristup tehnološkim inovacijama.

[Best dating websites ratings|Sex u troje oglasi|Why do guys hook up after a breakup]






Oznake: kiša

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.