Image and video hosting by TinyPic
O autorici




Ovog puta odbijam objaviti svoje pravo ime, ali možete me zvati Evelyn. Evelyn Dobbin, punim lažnim imenom i prezimenom.
Ulazim u 23. godinu svog života i nisam najsretnija zbog toga jer imam osjećaj da to donosi i određenu odgovornost koju još nisam spremna prihvatiti. I nisam sigurna da ću ikada biti. Jako volim Balaševića (ne na onaj izlizani način na koji ga danas vole sve 15godišnjakinje) i divim se njemu i njegovom radu. Odrasla sam uz njegove pjesme i neću promijeniti mišljenje o njemu, ma kako se svijet mijenjao.
Uglavnom hodam svijetom sa širokim osmijehom i trudim se biti pozitivna kod stvari kod kojih je to imalo moguće. Sretno sam zaljubljena i uživam u toj vezi koliko god mi se to dopušta. Vjerujem da je moja potraga prestala onoga trenutka kad sam njega upoznala. Nadam se da će i ostati toliko dobro. Puno čitam i puno pišem, to mi pruža neizmjerno zadovoljstvo, a rado uživam i u prirodi. Pa to je uglavnom sve što smatram bitnim.
Image and video hosting by TinyPic
Što tvrde mudraci:
"Meni je draža opasna sloboda nego mirno i sigurno ropstvo."
J.J. Rosseau

"Tajna slobode počiva u hrabrosti."
Perikle

Što tvrdim ja:
Slobodan si onoliko koliko vjeruješ u to i sami odgovaramo za svoju slobodu. Uvijek se trebamo truditi dosegnuti još veću visinu, uvijek se vinuti dovoljno visoko da imamo čist pogled na svijet, a da ne boli ako padnemo.
Image and video hosting by TinyPic


Što tvrde mudraci:
"Voljeti nekog znači pristati da ostariš sa njim."
A. Camus

"Ljubav ima dvije pratilje: dobrotu i strpljivost."
D. Alighieri

Što tvrdim ja:
Ljubav je temelj svega. Života, za početak. Svima nam je potrebna, ma što tvrdili. Ljubav sa obje svoje pratilje.
Image and video hosting by TinyPic


Što tvrde mudraci:
"Prijateljstvo je jedna duša u dva tijela."
Aristotel

"Prijateljstvo nam pokazuje da ni u jednoj tuzi ni radosti nismo sami."
P. Brown

Što tvrdim ja:
Prijatelj je podrška, prijatelj je dio nas. Nije važno koliko prijatelja imamo, nego koliko nam oni vrijede.
Image and video hosting by TinyPic

Radosne boje.
komentari

U posljednje vrijeme uglavnom radim. Iako mi posao, očekivano, uzima dosta vremena, nekako si uvijek nađem nekoliko trenutaka za sebe. Ili za nas.
Prvi su dani jeseni i ja neopisivo uživam u tome. Jesen mi je uvijek bila posebna, i uvijek je sa sobom nosila neke posebne trenutke, posebnije od ostaliih godišnjih doba. Danas sam samo sjedila na klupi i promatrala svijet oko sebe. Sunce sja, ali je ipak hladno. To je ono što volim kod jeseni. Dani su lijepi i hladni. Volim onaj miris u rano jutro, onaj hladni zrak koji mi škaklja vrh nosa i usnice. Uživam u svakom tom trenutku i samo želim da traje i traje.
Neki sjede uz rijeku i piju pivo, neki prolaze sami, ali sa smiješkom. Čini mi se da je sve tako šareno i radosno, i nisam sigurna je li to zaista tako ili mi se samo čini jer se ja osjećam dobro.
Možda baš zato, planiram si pustiti nešto novca sa strane i otići na kratki put. Dan, dva odmora. Tek toliko da bolje doživim ovu jesen, da ju osjetim intenzivnije.
Dani će biti sve hladniji i nadam se da će i drugi uživati u njima koliko i ja, jer ja se planiram zaista zabaviti!

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Lennon | Vicious