www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws

Glittery texts by bigoo.ws

::..::slatkiš::..::

::..::slatkiš::..::

< travanj, 2006 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Sad ih imaš, sad ih nemaš

Opis bloga
pogledajte, pa saznajte

Blogovi koje morate pogledati
mabo

daco999

n23

kolko nas ima, jebote kolko nas ima..
Counters







23.04.2006., nedjelja

Opet sam za kompićem i pišem vama....

Evo me ljudi, napokon sam našla malo vremena za vas koji još posjećujete moj blog. Nadam se da "neki " neće toliko umišljeni pa opet protumačiti kao da je post o njim jer se nadam da se ovaj put priča ne poklapa s njihovom. No ustvari, sutra ponovno počinje školi i učenje ili za neke štrebenje, pa i nisam tak sretna, no ove dane provela sam i iskoristila na najbolji mogući način. Bila sam s frendicom u jednom mjestu u kojem smo vidjele neke vrlo zanimljive osobe i super smo se provele. Znate da su dečki najzanimljiviji kad se smiju ili kad izvaljuju neke gluposti zbog kojih im se poslije možete smijati. Vjerujte, ovaj sam se tjedan uvjerila u to.
- 14:39 - Komentari (1) - Isprintaj - #

12.04.2006., srijeda

Dal se to neki dečki boje svojih cura ili su samo "jako zaljubljeni" kad im sve popuštaju?
Mislim, neki su tolike svinje da ih baš briga za njihove cure, a neki im se pak bacaju pod noge samo da ih ne ostave. Za ovu drugu vrstu dečkiju imam baš dobar primjer, ali nisam sigurna dal da spominjem imena. No uglavnom, Htjela sam vas pitati kak vam je bilo danas u školi?- ipak sljedećih 10 dana nema škole, to je trebalo proslaviti, jelda??! valjda. ja sam danas gledala jednu komediju koja se odvijala pred mojim očima-UŽIVO! Moram priznati da su neke cure ili glupe ili popustljive i glupe ako, nakon što napuca nekog dečka, opet je s njim?? Može li mi tko na ovo ostaviti komentar??

- 21:53 - Komentari (17) - Isprintaj - #

09.04.2006., nedjelja

Ako vam zatrebaju dobre SMS poruke, javite se pravoj osobi za to .. meni

Nikad neću vjerovati sjaju u tvojim očima. Možda je to samo sunčeva svjetlost koja prolazi kroz tvoju šuplju glavu.
• Imaš 25 sekundi da odgovoriš n postavljeno pitanje od čega je već prošlo 10 i ostalo ti 15, od čega je već prošlo 5 i ostalo 10, a ako ne odgovoriš duguješ mi 1000 poljubaca, od čega je prošlo već 8 sekundi. VRIJEME JE ISTEKLO!
• Kad bi glupost imala noge ti bi bio stonoga.
• Obavijest servera: vaša SIM kartica blokirana je na 3 dana zbog katastrofalnih pravopisnih greški.
• Oglas: Traže se najljepše oči, bez dokumenata prešle granicu prijateljstva, bez dozvole ukrale moje srce. Posljednji put su viđene u prostorijama mojih snova.
• Nitko te ne treba… nitko te ne želi…nitko te ne voli… VIŠE OD MENE.
• VODOVOD I KANALIZACIJA vas izvještavaju da ne prilazite otvorenim šahtovima da ne upadnete u njih jer nikad nismo imali posla s toliko govna u komadu.
• I wish you to have seks only on days that begin with “ T “.
Thanksgiving, Tuesday, Thusday, Today, Tomorrow, Tuturday, Tunday… every tuking day!
• Znam koliko ti nedostajem…koliko sam ti potrebna u ovom trenutku…no morala sam otići zaista…no znaj da te još volim... TVOJA PAMET!
• Razgovaram s foteljom, šarmiram televizor, doručkujem s tosterom… Molim te javi se dok ne počnem ozbiljnu vezu s usisavačem.
• Pretvaraš kamen u prah, suze u smijeh, tamu u svijetlost, tren u vječnost, godinu u vijek, otrov u lijek. Pošto možeš sve to – pojavi se i poljubi me!

- 18:10 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>