subota, 28.02.2009.

Uživanje s prošlosti

Uvijek se rado prisjećam svog zadnjeg susreta sa bivšim dečkom. Prekinuli smo prije, sad već gotovo godinu dana, iz nekih glupih razloga,ali se još uvijek potajno nalazimo.
Ti susreti su uvijek puni ljutnje jedno na drugo, okrivljavanja i skrivanja zanimanja za detalje iz naših života,ali i strasti. Prošla je godina dana i puno se toga dogodilo u međuvremenu, no i nakon svega se jebeno privlačimo. Pravimo se da izbjegavamo jedno drugo pred ostalima,a svaki put kad se ugledamo osjećamo one takozvane „leptiriće“ u trbuhu i jedva čekamo situaciju kada ćemo se naći sami negdje usred prirode ili u mojoj maloj studentskoj sobici.
Prošlo je već mjesec dana od kada smo se zadnji put vidjeli, te sam ja ovaj put odlučila prva napraviti korak i javiti se svom „Faci“ kako je to kod Carrie iliti osobi koja služi za povremeno nalaženje, maženje i udaranje. Osobno još uvijek ne razumijem kako smo uspjeli sa statusa cure i dečka koji su se obožavali spasti na status povremenih ljubavnika. No, bolje išta nego ništa.
I tako sam ja poslala poruku koja je trebala riješiti ovu moju sex krizu. Nakon dva dana napaljivanja preko poruka i razgovora, uspjeli smo se dogovoriti da se nađemo navečer nakon njegovog posla. Čim sam ga vidjela tog trenutka u autu, znala sam da će večer biti doooobra!
Stigli smo na samo nama poznato mjesto gdje smo u miru mogli izmjenjivati nježnosti i osjećaje. U početku uvijek imamo mali razgovor u kojem obavezno optužujemo jedno drugo za različite splačine i laži. Dotični gospodin uvijek mora prvo ispitati što ima novo i kakva je situacija kod mene. Nakon toga čekamo da netko napravi prvi korak, jer kao, on je frajer pa ne želi pokazati da sam mu nedostajala ovih dana. No, dobro, ipak mi je užasna kriza pa ću se ja baciti na njega. Malo ljubljenja po vratu, grickanja uha, izmjenjivanja sline i preplitanja jezika dolazimo i do žestokog dijela. Budući da smo u autu, mogućnosti u vezi položaja su nam ograničene,ali se snalazimo. Obožavam njegovo tijelo, ruke koje me čvrsto drže tijekom seksa i okreću onako kako on želi. Obožavam njegovo mokro tijelo dok me dira i ljubi. Znam da obožava prljave riječi i kada izgovaram njegovo ime tijekom seksa pa mu to uvijek sa zadovoljstvom pružam. Gore, dolje, polako, brzo….uživamo u svakom kontaktu i dodiru. Uživam osjetiti njegovog „malog“ kada me dotiče po tijelu i kada se nalazi u meni. Nakon gotovo sat vremena čiste uživancije, uzbuđenja, vrhunaca i adrenalina, uživam gledati kako moj bivši dragi doživljava vrhunac uzbuđenja. Nakon toga slijedi mučan dio, rastanak i opet razdoblje od jedno mjesec dana bez uzbuđenja ove vrste. Nema dečka do bivšeg! Niti jedan za kojeg sam mislila da će uspjeti u meni probuditi neke veće osjećaje osim simpatije i sviđanja nije me uspio tako uzbuditi da bih otišla s njim u krevet.
I tako meni narednih mjesec dana,a možda i kraće ovog puta preostaje samo prisjećanje na lijepe trenutke s mojim bivšim crnim dečkom i njegovo briljiranje u seksu.

Lullaby

18:47 - Komentari (3) - Isprintaj

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.