ponedjeljak, 09.07.2007.

Znam! Znam! Prilično dugo nisam ništa pisao na ovom blogu ali nije to zato što na želim nego zato što nisam od volje!! Znate, lipo vrime, sunce, plaža, more, kupanje, lijepe cure(toga nikad dosta)… Jednostavno mi se ne da pored svega toga stat doma i visit za kompjuterom kao što sada radim!!
Nisam vam dugo pisao pa se nadam da ću vam se iskupiti ovim spektakularnim, ekskluzivnim, jedinstvenim(jel postoji još koji izraz?!?)(aha!!!) eksplicitnim postom!!!



UPISAO SAM OPĆU GIMNAZIJU A SAMNOM ĆE IZ BIVŠEG RAZREDA JOŠ IĆI I IVONA(ja ne znam kako bi ja preživio srednju školu bez nje!!), JOSIPA(ona će me opskrbljivat glazbom i filmovima(ili ja nju?!?)), JOSIPA druga(ona će me pak opskrbljivati zalihama gumenih bombona
(ovo je reklama- KUPITE BOMBONE KOD JOSIPE JER UZ 20 kg BOMBONA DOBIJETE I SUPER LONAC ZA ŠPAGETE «PASTA WIZARD» BESPLATNO!! ALI TO NIJE SVE!!! KUPITE LI ODMAH DOBIT ĆETE I FENOMENALNI «SUPER KREČKO» KOJI ĆE OBOJITI VAŠE ZIDOVE BEZ SUVIŠNOG KAPANJA BOJE!!!! ZATO KUPITE ODMAH ILI NARUČITE NA 244678211457787988983212312454431!!! ODMAH!!!!!),
(hm, gdje sam stao!?!?!) STIPE(on će mi držat repeticije iz njemačkog pošto mu tako dobro ide!!), EDUARD(O)(EDI)(nije DaSilva(usput-jeste li čuli da Da Silva ide u Arsenal?!?(sasvim nevažna informacija za ovaj blog!!!)(on će živčanit kad se ja budem dera na satovima kemije(jadan čovik!!šta je sve mora preživljavat na satovima kemije- mene i Ivanu!! , ANA(ona će me svakodnevno uveseljavat svojim ''pametnim'' izjavama kad sam već izgubio Irenu-šmrc! Šmrc!Ona će polaznike HTK uveseljavati svojim šarmom i duhovitošću!! Zbogom Irena, falit ćeš nam!!)!!
U naš razred će još ići i gospođice Karla( Alex(duga priča koju ću vam ispričat malo posli!!) i Ana(o njoj također malo poslije!!) iz bivšeg 8.b!!

DOSTA PRIČE!! EVO VAM FOTO-REPORTAŽA SA ZADNJEG DANA ŠKOLE!!
EKSKLUZIVNE(ta riječ mi već ide na živce kolko ju upotrebljavan) FOTKE SAMO NA LUKINOM BLOGU-seks, droga i rock'n'roll!!
ZVUČI ZANIMLJIVO?!? I JEST ZANIMLJIVO!!!!!!!!!!!!
(nadam se da nitko neće biti uvrijeđen!!)


POČNIMO SA NAJLJEPŠIM LJUDIMA 8.a(BIVŠEG!!)JA I IVONA!! ŠTA NISMO SLATKI?!?

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

RAJ NA ZEMLJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JA, ANA I JOSIPA!!!! PA MOŽE LI BITI BOLJE?
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

LOVE IS IN THE AIR!!! KRATKA AVANTURA OBILJEŽILA JE ŽIVOT JOSIPE I SARE!!
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

NA NEDAVNO ODRŽANOJ GEJ PARADI, NEHOMIĆKI DIO 8.a RAZREDA ISCIPELARIO JE OVOG SIROTOG MLADIĆA KOJI SE PONOSI TIME ŠTO JEST- seksualna manjina!!
(ova priča je izmišljena i nema veze sa stvarnim osobama ili događajima!!)

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

UZAVRELA ATMOSFERA ZA VRIJEME DRŽANJA GOVORA GOSPOĐE GRANIĆ!! SLIKA GOVORI 1000 RIJEČI PA…
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

A SADA VELIKO NATJECANJE «NAJGUZA 8. RAZREDA GENERACIJE 06./07

POČNIMO SA LJUPKIM GUZAMA NATJECATELJICA JOSIPE I IVANE( Josipa u žućkastim hlačicama a Ivana u bijelim)
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

NASTAVLJAMO SA GUZOM FAMOZNE LJUBICE!!
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

I ŠEĆER NA KRAJU- SARAH!! Sarah će u budućnosti imati svoju sexy kolumnu na ovom blogu pa joj možete postavljati pitanja vezana za ljubav ili seks putem komentara ili e-maila koji vam piše u box-u!!! OVO NIJE ŠALA!!! OZBILJNO VAM GOVORIM!!! SAVJETI U SLJEDEĆEM POSTU(1.8.2007.)!!
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

A SADA GLASUJTE U ANKETI GODINE!!! ČIJA JE GUZA NAJLJEPŠA?!? TEŠKA ODLUKA!!! DOBRO IH PROMOTRITE I ODLUČITE!!

koja cura ima najljepsu guzu 8. razreda?!?
josipa
ivana
ljubica
sarah
  
pollcode.com free polls





PO UZORU NA RAZNE NOVINE I ČASOPISE JA SAM VAMA ODLUČIO REĆI ŠTO SE DOGAĐA U SVIJETU ''POZNATIH I SLAVNIH'' MAKARANA!! PST!! NIŠTA OD OVOGA ŠTO OVDJE PROČITATE NISTE ČULI OD MENE!! Neka se nitko ne uvrijedi jer ovo je istina ili se barem tako priča(osim 4. jer je to i teoretski nemoguće iz već poznatih razloga)!
1.Ivana O. i Stipe A. su započeli ''strastvenu ljubavnu vezu''!! Nakon svih zapreka i skrivanja javnosti su obznanili svoju veliku ljubav!! Vidjeti ih zagrljene možete na svim mogućim mjestima!! Fotografije nažalost nemamo jer vješto uspijevaju pobjeći od znatiželjnih paparazza!! Sve je počelo prije oko dva tjedna kada su uhvaćeni zajedno na plaži kako se grle a viđeni su i kako izmjenjuju poljupce na koncertu COLONIE!! ČESTITAMO!!!!

2. Ivona E. je nakon stresnog razdoblja koje je proživljavala tijekom osnovne škole odlučila za drastičnu promjenu imidža!! Skratila je kosu i moramo priznati da joj dobro pristaje- PRESLATKA JE!!!!

3. IRENA R. IMA DEČKA!!!! Da, dobro ste pročitali! Ireni na ljubavnom planu cvijetaju ruže jer je u vezi sa njemačkim poduzetnikom…šala mala… ali stvarno ima dečka iz Njemačke a iz pouzdanih izvora saznajemo da se zove Frane!!! Ali još nisu izmjenjivali nježnosti…odnosno…žvalili se!! Ali bit će vremena i za to…mladi su!

4.Ana B. Iz Zagreba upustila se u ljetnu avanturu sa vodećim makarskim cajkašom Matom M.!! Ovo nam je dojavio izvor blizak Ani i njezinom ''odabraniku''!! Navodno su se upoznali preko dobre Anine prijateljice kojoj je Ana sada zasigurno puno zahvalna jer bez nje ne bi pronašla svog ''dragog''!!

5. Tu je trebala biti ona priča o Alex ali sam ipak to odlučio zadržat za sebe!! Vidite kako sam ja dobar!!

TO BI BILO TO ZA OVAJ POST!!! AKO MISLITE DA ĆU VAM PISAT DALJE A DA VI NEĆETE KOMENTIRAT-VARATE SE!!!! JA ŽELIM PUUUUUUUUUUNOOOOOOOOO KOMENTARAsmijehpartycoolmouthwash!!!!!!!!!!!
BUDITE ZDRAVIparty, PAMETNIlud I LIPInut I UŽIVAJTE U SUNCU I MORUsmijeh I DRUŠTVUbang!!!
Evo jedna lipa slika za kraj!!party
Free Image Hosting at www.ImageShack.uswavemahwavemah

- 00:19 - komentari (76) - print - -

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.