ponedjeljak, 21.05.2007.

SVE SE VRAĆA, SVE SE PLAĆA!!! (ovo nije prijetnja)

evo mene ponovo i stvarno ne znam o čemu da vam pišem!! aha,ipak znam danas ću vam pisati o svom razredu!! predstaviti ću vam ga u 3 posta!! juuuupi!!!!

image hosting for myspace hosted images


Image hosting images



evo za početak slika mog 8.a razreda!!kliknite na sliku i vidjet ćete najluđi razred u povijesti!!
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
šta nismo šesni!!?!?

odakle da počnem?!? hm, možda od početka!! da, to bi bilo najbolje!!
šta da vam kažem?!? mi smo 8.a razred, sastojimo se od 26(ja mislim) učenika od kojih je barem polovica luđaka!!! Idemo redom!!


Josipa B. - jedna jako mirna i šutljiva djevojčica! mo'š mislit!! mirna je samo u školi a inače je jako brbljava, obožava margaritu(fuuuuj!!) katavić, ali dobro, o ukusima se ne raspravlja!! uvijek(uglavnom) spremna pomoći!! da ne duljim- super je!! i obožava britney spears!!
Animation Miscellaneous Images # 212513


ona ovo konzumira!! redovito!!
Stipe- legenda, buduća nogometna zvijezda(jeeeee), radi čuda s loptom,najbolji smo tim kad triba prepisivat kemiju, povijest... ma bilo šta!!danas su mu se okotile ribice u akvariju pa ako ste zainteresirani javite se na broj ...nisam toliko naivan!!spušta se na maturalnu s leom(sasvim nevažna informacija)!!svi matini snovi su pali u vodu!!!! muhahahaha...ha!!!
Animation Miscellaneous Images # 191852


ovo nema veze s vezom!!! muhahaha..

Ivona - o njoj bi se moglo reći toliko lijepih(uglavnom) stvari ali se ja evo sada ne mogu sjetiti ni jedne!! šala mala!! ma ona vam je ljudi moji supeeeer!! duhovita, lijepa, pametna(ima sve 5!!), šarmantna(hahaha)... ma ona je wonderwoman!!!ne znam kako ću bez nje u srednjoj školi!! morat ću se zadovoljiti sa nekom njoj sličnom!!! ali ipak je to nemoguće!!! jedino joj je irena dostojna zamjena!! OVA PISMA ŠTO SVIRA JE POSVEĆENA NJOJ!! imala je strašno sexy glas nakon one pijanke!!
Text And Quotes Words # 180198


MySpace hosted images



Ana H. - uf!! šta reći o njoj!?!? ponekad zna biti dobra ali većinu vremena se ponaša ko prava kuja: zapovjeda, dere se bez razloga- misli da je najlipša na svitu( a nije) i vriđa sve živo!! a ovako ona izgleda...
image hosting for myspace hosted images

...ma, nije!!

Žarko - nekad zna izvalit takve stvari da se čovik u gaće upiša, a nekad zna tako uvridit čovika da je to čudo jedno, mogu samo jedno reći- OVAJ RAZRED NE BI BIO ISTI BEZ NJEGA!! (pa vi to protumačite u kojem smislu očete; dobrom ili lošem!!)

Ante I. - ma on je dobar,, nemam pojma šta da kažem o njemu; luđak(u pozitivnom smislu, naravno!!!) iz promajne! zajebant!on sarah su bili jako bliski na koncertu olivera!! nemojte me pitati kako znam!!

Edi I. - još jedno magare iz promajne(hahaha)!! dobar čovo!! zabavan ko konj!! nadaren za hrvatski(haha, isto ko i ja!!)!! omiljeni predmet; zemljopis i hrvatski( ne može se odlučiti)

Luka I. - ilitiga PLAVUŠA, legenda od čove, prepoznatljiv po; pletenici(kaže da će ju ošišati na dan mature(21.6(povijesni trenutak(POZIVAM VAS DA SVJEDOČITE TOM JADU!!), odličan učenik(sve same petice); kaže da će gimnaziju upisat; također iz promajne; antin brat

NASTAVLJA SE...

- 22:59 - komentari (26) - print - SVE SE VRAĆA, SVE SE PLAĆA!!! (ovo nije prijetnja) -

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.