nedjelja, 05.11.2006.

Lucy se vraca u blogosferu

Nisam pisala jako dugo. Tesko je sam sebe suociti sa vlastitim strahovima, lakse je zavuci se u misju rupu i cekati da prodje.
U ova tri mjeseca puno se toga promijenilo i spoznala sam neke stvari za koje sam mislila da ih nikada necu spoznati.

Sto se ljubavnog zivota tice, tek u ovom trenutku mogu reci da je gotovo. Tek u ovom trenutku shvacam da ga odavno vec ne volim. Nazalost, on ne moze reci isto. Zove me, salje sms-ove, maltretira, docekava me pred zgradom u sitne jutarnje sate, ukratko ne zeli me pustiti! U jednom trenutku me voli, u drugom sam mu najveca pogreska u zivotu. Iako mu ne odgovaram na nista od gore navedenog, mrzim sto mi pokusava nabiti osjecaj krivnje! A ono sto je najgore, uspjeva mu.
Pitam se, zar je stvarno sebicno od mene sto zelim biti sebi na prvom mjestu? Zar je sebicno ako trazim osobu koja me razumije i pruza mi potporu? Koja na moje ambicije i uspjeh odgovara iskrenim osmjehom i poljubcem, a ne nerazumnim gundjanjem u sebi?
Iako sam rekla da se barem 4 godine necu upustati u nesto novo, zaljubila sam se samo tako a da se nisam ni okrenula! Mogu samo reci da je divan. On je sve ono sto bivsi nije, sve ono sto sam htjela. Zasad.
Ipak, ne zelim ulaziti u novu vezu, ne jos. Treba mi vremena, puno vremena. On to savrseno razumije, ne forsira nista, a ipak, uvijek je tu.
Postoji samo jedan "mali" problem: Dosta je stariji od mene. Frendice mi se hvataju za glavu i vec me pakiraju na psihijatriju, ali nas to ne dira. Kad sam s njim vrijeme prolazi brzinom svjetlosti. Rijeci naviru same od sebe, nadopunjujemo se u svakom pogledu. Volim kad me njezno primi za ruku, kad mi prstima prolazi kroz kosu. Volim kad me pazi vise nego sto ja samu sebe pazim. Prerano je za reci, ali mislim da ga volim.


Inace, svi primjecuju promjene. Puna sam energije i uzivam u svakom trenutku. Shvatila sam da postoji puno ljudi kojima je iskreno stalo do mene, a ja sam ih u ove tri i nesto godine totalno zapostavila, tako da posljednjih par tjedana provodim na dugim kavicama.

Imam vam potrebu jos toliko toga za reci!

Ipak, to cu ostaviti za neki drugi put...

- 20:23 -

Komentari (13) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< studeni, 2006  
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga

Zgode i nezgode mlade Lucy