Društvene igre-Pravo mesto za sve ljubitelje društvenih igara - Susret s djevojkom

četvrtak , 27.12.2018.

Brothers pub pivnica i










Click here: Društvene igre-Pravo mesto za sve ljubitelje društvenih igara






Celokupan, ručno izrađen Aspinal Monopol je težak 7,5 kg, a ako težinu računate u novcu onda govorimo o cifri od 1500 dolara. Eto, sada kada smo se svojski potrudili da vas ponovo zainteresujemo za društvene igre van telefona ili računara ostaje vam samo da očistite prašinu sa kutije Ne ljuti se čoveče, Monopola, Rizika ili najobičnijih karti i okrenete par telefonskih brojeva. Kako ljudi najlakše da dođu do igara koje probaju kod vas i koje im se svide?



Društvene igre-Pravo mesto za sve ljubitelje društvenih igara

Celokupan, ručno izrađen Aspinal Monopol je težak 7,5 kg, a ako težinu računate u novcu onda govorimo o cifri od 1500 dolara. Kako se većina nas susrela sa drevnom igrom Mahjong samo preko računara verovatno da nemate baš najjasniju predstavu kako pravi set za Mahjong izgleda niti kako se igra. Tu sam ja ili moje kolege, i na usluzi smo svim gostima kako bismo im objasnili i preporučili igru ili se igrali sa njima ukoliko im fali igrača.



Društvene igre-Pravo mesto za sve ljubitelje društvenih igara

Brothers pub pivnica i - U vreme kada nam zaista nije potrebna još jedna serija ili film sa zombi apokalipsom stiže društvena igra Dead of Winter.



Društvene igre-Pravo mesto za sve ljubitelje društvenih igara

Brothers pub počeo je sa radom 2013. U našoj pivnici na Čukarici koja uvek odiše pozitivnom energijom, očekuje Vas vrhunska ponuda točenog i flaširanog piva, kao i veliki izbor sadržaja za zabavu sa prijateljima. Prelepi enterijer pivnice Brothers koji je uređen u kombinaciji kamena i drveta prostire se na 100 kvadrata i ima kapacitet od 50 sedećih mesta na autentičnom drvenom nameštaju. Centralno mesto zauzima kameni šank sa prikladnim osvetljenjem koje ističe njegovu lepotu, a brojni detalji poput starih radio aparata, klizaljki, fenjera, interesantnih slika, savršeno dopunjuju ambijent. Brothers pub nudi najveći izbor točenog i flaširanog piva iz celog sveta: Erdinger, Grimbergen, Budweiser, Giniss, Sun Migel, Tuborg, Lav... Svim ljubiteljima nemačkog piva posebno preporučujemo da probaju Erdinger svetlo i tamno pivo specifičnog ukusa koje se proizvodi po specijalnoj recepturi koju praktikuje mali broj pivara u svetu. Sve one koji nisu preveliki ljubitelji piva, u Brothers kafiću očekuje širok asortiman kafa, šejkova, ceđenih sokova. Kada poželite da nešto gricnete, predlažemo uvek sveže, kvalitetne i raznovrsne sendviče. Za sve koji su u žurbi, imamo kafu za poneti. Tokom letnjeg perioda naši gosti mogu da se opuste i uživaju u prelepoj bašti koja se prostire na 50 kvadrata. Svi ljubitelji sporta, u Brothers pub-u mogu da prate aktuelna dešavanja na sportskim kanalima Sport klub, Arena sport i Euroklub u pravoj navijačkoj atmosferi. Ukoliko želite da se i sami oprobate u takmičenju sa prijateljima, na raspolaganju su pikado aparat i druge društvene igre. U jedinstvenom enterijeru pivnice Brothers pub možete organizovati različite vrste proslava u odabranom krugu ljudi. Svakog petka u našem kafiću očekuju Vas rock svirke uživo i nastupi najboljih muzičara. Ako dolazite sopstvenim vozilom, u neposrednoj blizini pivnice nalazi se parking rezervisan za naše goste. Radno vreme: ponedeljak — četvrtak od 08-24h petak od 08-01h subota od 16-01h nedelja od 16-24h Pratite nas putem društvenih mreža: Facebook: Instagram: Brothers pub pivnica i kafić, , Žarkovo, Čukarica, Beograd.



Društvene Igre
Ova igra dostigla je neverovatnu popularnost smatra se jednom od večnih igara. Magic: the Gathering je prva kartična igra ove vrste koja je nastala 1993 godine i do dan danas se zadržala kao najpopularnija medju TCG kartičnim igrama. Cena karata i igara iz UNO porodice varira, od 20 do 100 dolara u zavisnosti od igre i izadanja. Dizajner je Renzo Romagnoli, čuveni italijanski proizvođač poklona od luksuznih materijala kao što su koža i kvalitetno drvo. Engine building aspekt igre je vrlo zanimljiv sa nekoliko sjajnih varijacija u ustaljenoj mehanici. Međutim, mnoge igre same po sebi zahtevaju logičko razmišljanje, planiranje, saradnju i koordinaciju sa drugim igračima, što sve zajedno zaista razvija mnoge veštine.

[Posao u beogradu|!5:A 0<5@8 > 82>: 5A?;0B5= >@=> '5B 8 (>C0|Halo oglasi posao]






Oznake: igre

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.