¤×MY SOUL TO HELL FOR A COMPANYפ

¤×MY SOUL TO HELL FOR A COMPANYפ

srijeda, 12.07.2006.

Meni se ne da niš' pisat, ne da mi se živit, ne da mi se napisat razlog, ne da mi se dovršit priću.....
želin se ubit...........
neću se duže vrime javljat.........bok
- 19:05 - Komentari (9) - Isprintaj - #

nedjelja, 02.07.2006.

sranje prića (I.dio)

Htjela sam neku promjenu. Želim napisat neku kao biografiju (al da ne bude moja). Pisat ću o nekom sjebanom životu al da ne bude moj. Ovo će imat nekih dodirnih točki s mojim životom ali uz bitne promjene i izmišljene događaje. Ja nisan nadarena za pisat nešto takvo nešto pa ne vjerujem da će vam se svidjet. Ja ću se trudit da ispadne koliko-toliko dobro. Znan da ću se razoćarat jer neće ispast kako sam to zamišljala ali ponavljam:"Nisam nadarena!!!".

Ovo bi trebala bit neka, amo reć pričica o jednoj "obićnoj curi" koja je imala neki "obićan život". Život (kako neki kažu "dar božji" je nije baš milovao pa ga je ona ćesto htjela i odbacit. Često se znala opterećivat nevažnim stvarima i dopuštala je drugima da joj zagorčaju život te da joj nametnu lošu sliku o samoj sebi. Ostali vršnjaci (za koje je ona inaće bila mala debela i najčešći predmet sprdnje) su joj "pomogli" da ona sebe zamrzi i da se poćne podcjenjivat. Nije bila popularna ali se nije ni trudila biti. Ćesto su za njom na hodnicima dobacivali različite uvrede i podrugljive nazive. Ona je sve to kupila u sebi jer se nije imala kome obratit za pomoć. Glumila je da je jaka i da je to ne smeta ali je u sebi polako umirala.
Imala je i obiteljskoh problema. Financijskih problema nikad nisu imali, bili su prosjećno imućna obitelj ali, kao što mnogi kažu:"Nije sve u novcu!". Roditeljiu su se često svađali. Ponekad bi ona pobjegla od kuće samo da ih više ne sluša. Sama bi lutala gradom do jutra kad bi se ponovo vratila kući. Roditelji nisu puno ni brinuli onjoj jer im je ona bila dodatni problem. Već su mnogo puta bili pred rastavom ali su svaki put ostali skupa. Ona je uz sve to bila odlična učenica. Znala je što želi od života i znala je da će uspjeti.
Do sedmog razreda nisu se zapažale nikakve promjene u njezinom fizićkom ni psihićkom stanju. Njezin odnos prema razredu (a i razreda prema njoj) je ostao isti. Već je bila u dugogodišnjoj svađi sa curom koju su mnogi smatrali najzgodnijom u razredu (koliko je mogla biti zgodna u šestom osnovne). Njih dvije su bile totalna suprotnost. Ćesto je znala imati neugodne situacije i ponižavanja pred razredom. Ali nije imala koga da je brani, nitko nije bio dovoljno hrabar da stane na njezinu stranu. Svi su bili na strani one ljepše, one popularnije.......Svi (pa i ja) u ovoj dobi više cijenimo ljude po vanjskom izgledu nego po unutrašnjoj.
Ali stala sam tamo "DO sedmog razreda". Onda su počele promjene. Fizičke jer je psihički bila skroz sjebana. Kroz tu godinu njezino se tijelo skroz formiralo. Nije više bila debela jer su njezini suvišni kilogrami dolazili baš tamo gdje su se trebali popuniti i ona se do osmog razreda skroz razvila.
Ta promjena je situaciju još više pogoršala jer su ostale cure postale zavidne i ljubomorne na nju pa su se psihička zlostavljanja još više nastavljala. To je postalo toliko ozbiljno da su ćak i roditelji shvatili da nešto nije u redu. Nakon petnaestak godina bračnih svađa shvatili su da ako se do tad nisu razišli-neće nikad te su odlučili malo više se posvetit svom djetetu. Majka se kroz razgovore pokušala približit kćeri ali joj u početku baš i nije išlo jer ni sama kći nije znala kako da se ponaša prema majci koja joj godinama nije uputila ni jednu toplu riječ.
Imala je zbilja velikih problema. Jedan dan se u školi potukla s onom curom. Poslje nastave ju je napala sa leđa pa se nije mogla niti obraniti a već je bila na podu. Udarce kao da nije ni osiječala jer je bol za nju bio jedini osječaj kojeg je poznavala. Voljela je taj osječaj pa se često i sama ranjavala.
Tu buku u školskom dvorištu su vidjeli i nastavnici pa su joj nazvali roditelje. Oni su tek tad shvatili što je njihova kći proživljavala sve te godine te su joj predložili da promjeni školu kad završi sedmi razred. Ona je to bez razmišljana prihvatila jer je znala da nema što izgubiti ali može puno dobit. Nadala se boljem. Završila je i 7. razred s odličnim. Cijela je obitelj to ljeto išla na odmor da se malo maknu od svega što se dogodilo. Na ljetovanju joj je najviše pomoglo to što je upoznala i prvog dečka. Bilo im je super dok su bili skupa al sve što je lijepo kratko traje.
Bližila se nova školska godina. Nekoliko dana prije upisa u novu školu nije uopće ni spavala, samo je razmišljala o tome hoće li opet prolazit kroz ono što je prošla ili če se ipak nekako uklopit i steć prijatelje koji će je cjenit.

*nastavlja se*
- 00:37 - Komentari (8) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>