četvrtak, 31.05.2007. ♥

♥ Vlatka Kokoš vs. Đikac


Nikad nisam mislila da ću pisati ovakav post. O celebrityima. Ali... Potaknuta sinoćnom emisijom "Otvoreno" morala sam nešto napisati o tome. Na koji god portal odete glavna vijest jesu gospodin Đikac i gospođa Kokoš!
Naime nedavno su imali bračne razmirice i Vlatkica je napustila njegov dom a najtragičnije je što je gospodin Đikac zadobio tjelesne ozljede od dotične, a ona ostala bez nekoliko pari bundica te omiljenih tangica. Nadalje... Gospodin se jako razljutio time što su ga policajci uhapsili na najprometnijem mjestu u našoj metropoli. Kako je to moguće?!? Njega gospodina Đikca hapsiti da svi vide?!?
Isto tako sinoć, gospodin koji je završio tri fakulteta, bacio je vjenčani prsten u emisiji i s tim puno rekao. Sve što je rekao, kako voli Vlatkicu, kako ju je zaštitio kad joj je bilo najteže i kako će je štiti. Dovojno je rekao bacivši prsten. Pokazao je ono što zapravo je. Sirovina.
Zahvalio se Vlatkici što se brinula za malu Lanu proteklih 6 godina svaki dan. Ne ulazim u to koliko se brinula jer ne mogu reći da ni gospođa Kokoš nije imala koristi. Dovoljno se vidi na njenoj robi i osunčanom tijelu. Ipak mislim da to nije način da se izbaci na ulicu ko zadnje smeće jer mala je u njoj očito vidjela jedinu mamu i blisku žensku osobu. Znamo da je gospodin Đikac mafijozo davno isključio tetu Miu iz Laninog života. Eto nažalost gospodin je sinoć dao svim muškarcima jasnu poruku.
Naravno ni gospođa Kokoš nije anđeo u svoj toj priči. Pa svi znamo zašto se udala za gospodina a toga je i on sam svjestan. Naravno da zaključujemo iz toga što njeno ime nije nigdje napisano u njegovoj opruci. Gospođa je očito poletjela za perjem greedy.
Uostalom kako da joj vjerujemo kad se sjetimo kako izgleda proteza u čaši i sijedi starac kojem ni Viagra pomoći ne može? nut

♥ 15:12 ♥ komentari (13) ♥ printVlatka Kokoš vs. Đikac

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.