LovaOnline - blog o lovi i svemu ostalom bitnom :)

  siječanj, 2007 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Prosinac 2009 (4)
Studeni 2009 (1)
Kolovoz 2008 (1)
Travanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (1)
Veljača 2008 (2)
Prosinac 2007 (2)
Listopad 2007 (1)
Veljača 2007 (1)
Siječanj 2007 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Prijatelji:
Tip dana
Texas holdem poker
Najbolje web stranice
Izrada web stranica
Promocija u pokretu


Primajte besplatne e-novine
Nekretnine
Međunarodni račun. standardi
Kalendar seminara
eUred
Uštedite i zaradite novac
eObrtnik
Porezi i računovodstvo
Vaš email:

Saznaj više...

Opis bloga
Ukoliko vas zanima zarada na internetu, kako to ustvari funkcionira i koliko se ustvari može zaraditi na pravom ste mjestu. Meni je osobno to izuzetno interesantno područje. Ponekad nevidljivo, ali s nepreglednim mogućnostima. Ugodno surfanje!

24.01.2007., srijeda

(Trenutno) najbolji hrvatski affiliate program

Pošto je i sam naslov mog bloga LovaOnline i pošto mu je osnovni cilj, uz zanimljive članke, predstaviti vam i programe koji nude mogućnost dodatne zarade - evo jednog takvog. Verlag Dashofer d.o.o. je profesionalna izdavačka kuća za ekonomsku, pravnu, građevinsku i tehničku literaturu. Dio je međunarodne skupine Verlag Dashöfer, dok društva kćeri posluju u Njemačkoj, Poljskoj, Portugalu, Grčkoj, Češkoj, Slovačkoj, Sloveniji, Kini i Rusiji. Verlag Dashofer d.o.o. prisutno je na hrvatskom tržištu od polovice 2005. godine. Sjedište tvrtke je u Zagrebu, na adresi Šubićeva 16. Tvrtka je specijalizirana za izdavanje stručnih publikacija vezanih za poduzetničku djelatnost, te organizaciju stručnih seminara. Jedna od dodatnih usluga tvrtke Verlag Dashöfer, za sve registrirane korisnike, su besplatne e-mail novine. Aktualne informacije stižu korisnicima u njihov e-sandučić. Glavni je cilj tvrtke pružati kvalitetne i aktualne informacije, ali na razumljiv i praktičan način namijenjen široj javnosti. Njihov affiliate program izrađen je kako u cilju promoviranja tvrtke, njezinih proizvoda i usluga, tako i u cilju da se zainteresiranima za rad kod kuće omogući ostvarivanje dodatnih prihoda. Učlanjenje u sam program je besplatno, a pruža mnoge mogućnosti za zaradu. Već pri samom učlanjenju u affiliate program ostvarujete zaradu od 10 kuna na svom računu. Nadalje možete zaraditi dovođenjem novih affiliate članova po 1,5 kunu za svakog člana. Osim toga pružena je i mogućnost zarade od upisa u besplatne eNovine koje izdaje tvrtka. Ova zarada provodi se u tri nivoa od 2,5 kn, 0,5 kn te 0,1 kn za svakog dovedenog upisnika u eNovine. Na taj način omogućeno Vam je stjecanje postotka zarade od affiliate članova koje ste učlanili ispod sebe. U skorijoj budućnosti možete očekivati i mogućnost zarade kroz preprodaju proizvoda i usluga ove tvrtke te tako ostvarivati zaradu i preko 100 kuna po prodanom proizvodu ili uslugi. Za rad u ovom programu nisu potrebna nikakva posebna znanja. Sve što Vam je potrebno jeste računalo, priključak na internet i dobra volja. Najbolje u svemu ovome je što program zaista funkcionira te je isplata zagarantirana jednom mjesečno, jer radi se o svjetski renomiranoj tvrtki i legalno registriranoj u Republici Hrvatskoj. Naš vam je savjet, ukoliko posjedujete svoju web stranicu ili blog, da se još danas učlanite u ovaj program i počnete zarađivati.

- 12:00 - Komentari (0) - Isprintaj - #

23.01.2007., utorak

(Online) klađenje/kockanje u Hrvata

Evo jednog teksta koji će dosta vas zanimati. Htjeli vi to priznati ili ne! Pa zadnjem istaživanju čak 1 000 000 (slovima: milijun) Hrvata se kladi! U postocima to bi bilo oko 20% ukupne populacije!!! Puno. Definitivno! Još je više zabrinjavajuće to što je prije ove ankete Večernjeg lista zadnje istraživanje govorilo o 600 000 onih koji se klade. Sa porastom od preko 60% vjerujem da spadamo u sam svjetski vrh! Barem u nečemu smo u vrhu :) No što je s online klađenjem? Meni osobno, ovo je puno draži oblik ove "zabave"! Iako ju tako možda ne bi trebalo zvati! Jer vas može odvesti i u emocijalne i u osobne i u financijske i sve druge moguće oblike propasti. No ako se već volite kladiti i spadate u one koji se povremeno klade za male iznose, koji ne prijete vašem džepu i emocionalnoj stabilnosti, onda je online klađenje idealno za vas. Danas se na internetu može pronaći na desetke dobrih i provjerenih kladionica koje vam, zahvaljujući međusobnoj konkurenciji, nude pogodnosti do kakvih ne možete doći u offline (ili ti zemaljskim) kladionicama! Jedna od tih pogodnosti su i raznorazni bonusi. Bonus su nešto s čime vas kladionica nagrađuje zato jer ste izabrali upravo nju u ponudi svih ostalih kladionica. Većinom su u iznosu od 100% na vašu uplatu (do nekog određenog iznosa!) i ukoliko se već kladite svakako vam preporučam da se čim prije prebacite na online kladionice. Razlozi zašto ovo kažem su sljedeći.
1. Već navedeni bonusi
2. Jednim klikom kladite se iz svoje sobe bez da morate odlaziti u kladionicu
3. Bolji koeficijenti jer nema manipulativnih troškova
4. Kontrolirate svoje troškove
5. Po dobitak ne morate u kladionicu, on se odmah pojavi na vašem online računu :)
Upravo zbog ovih razloga i ja sam postavio dva bannera renomiranih online kladionica na moje stranice. Ovaj veći vam daje povrat vašeg prvog uloga (bez obzira na ishod oklade!) do maksimalnog iznosa od 50 EURA. Drugi vam nudi 100% bonus prilikom registracije, do maksimaknog iznosa od 20 EURA! Pa tko voli nek izvoli...

- 12:00 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Prihodi od internetskog oglašavanja

Ukoliko vam ni dan danas, nakon toliko godina postojanja interneta, nije jasno što je to toliko vrijedno u internet oglašavanju evo vam jedna informacija nakon koje bi vam neke stvari napokon trebale biti jasnije. Kako prenosi Jutarnji u Hrvatskoj danas internet oglašavanje konstantno bilježi poras prihoda od nevjerojatnijh 30 do 40 posto godišnje. 6 najvećih portala u Hrvatskoj samo na tom oglašavanju zarađuje oko 10 milijuna kuna godišnje!!?? A prema predviđanju ZenithOptimedije, očekivani rast e-oglašavanja u svijetu u 2007. godini iznosit će 28,2 posto, sedam puta više!! od porasta predviđenog za ostale medije. Igor Poznić, direktor net.hr, ističe da je portal lani ostvario oko četiri milijuna kn prihoda, 35 posto više nego 2005., dok je Index.hr prema riječima suvlasnika portala Matije Babića zabilježio rast od 40 posto i ostvario 2,5 milijuna kuna prihoda. Pa si vi mislite :) Dok neki mukotrpno rade za 40 000 kn godišnje (i još su sretni jer imaju posao!), sa 18 dana godišnjeg odmora, internet otvara potpuno nove dimenzije za sve one druge koji misle da mogu i žele više. Nije tu samo riječ o zaradi već i o osobnom uspjehu kojeg ste upravo vi stvorili - gotovo iz ničega! Ukoliko ste čuli za koliko se YouTube prodao znate o čemu pričam. A ukoliko niste - vratite se za koji dan na ovaj site i sve ćete saznati. A što je najbolje u svemu - internet troškovi u odnosu na sve druge troškove u životu su zanemarivi. Pogledajte samo svoje račune za telefon, struju, plin, gorivi i onaj račun za - internet!? Za kraj ovog teksta još sam neke činjenice. U Hrvatskoj, u kojoj prema istraživanju GfK internet koristi 29,2 posto populacije, od oglašavanja najviše zarađuju velike informativne stranice općeg karaktera i web stranice koje su specijalizirane za neku industriju u kojoj se vrti novac poput turističke, financijske, računalne industrije, te različitih vrsta oglašavanja. Oglašivače privlače i portali koji se bave sportovima, posebno masovnima ili onima koji iziskuju skupu opremu. Poboljšanje donosi Google AdSense koji je prilagođen i hrvatskom tržištu. Iznosi koji se isplaćuju nisu veliki, ali uveseljavaju webmastere koji još uvijek češće rade iz hobija nego iz želje za profitom.


- 09:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

22.01.2007., ponedjeljak

Gdje početi!

Ono što zbunjuje mnoge surfere koji žele napokon nešto zaraditi je činjenica da ni sami ne znaju gdje krenuti. Ima toliko toga što se nudi, svi nešto obećavaju, nude brzu zaradu, bogaćenje preko noći, ali moje je mišljenje da u 99.99% slučajeva toga - NEMA! Online posao, kako neki vole zvati ovaj sistem moguće zarade, je isto tako težak i mukotrpan kao i neki drugi poslovi. Vaše je da izaberete ono što mislite da bi vam moglo pomoći ostvariti neki online prihod i držati se toga. Znate kako kažu - i najdalji put počinje prvim korakom. A online zarada se svodi u principu na samo jedno. Oglašavanje drugih putem affiliate programa! I to je to. Naravno, ova solucija vrijedi za sve one koji nemaju vlastiti proizvod. A vjerujem da vas je takvih najviše. Uostalom - takav sam i ja sam. Moj proizvod je ovaj moj blog. I svakim dan, vjerujete mi, moram mukotrpno raditi na svome poslu odnosno - blogu! Unatoč tome, pokušat ću vam maksimalno pomoći u pokretanju vašeg posla - ovog online, ali čak i nekog offline. Korisnim savjetima, informacijama, prijedlozima i sl. Uživajte i pišite o svemu što bi voljeli čitati ovdje. Kritike su također dobrodošle.

- 19:46 - Komentari (0) - Isprintaj - #