Los Rockos

< ožujak, 2006  
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga:
Punk-Rock

Image Hosted by ImageShack.us
Los Rockos Logo


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws
    

www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


Glittery texts by bigoo.ws


Wallpaperi:
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Simple Plan

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Good Charlotte

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Blink-182

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Green Day

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Yellowcard

Free Site Counter
Free Site Counter


Free cursors for MySpace at www.totallyfreecursors.com!

07.03.2006., utorak

Image Hosted by ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
BLINK-182

Legenda kaže da su Blink-182 osnovali “daleke” 1992, Mark Hoppus (bass, vokal), Tom Delonge (gitara, vokal) i Scott Raynor (bubnjar). Prvobitno ime im je bilo samo Blink, ali su bili prisiljeni promjeniti ime kada je istoimeni Irski Techno Bend zaprijetio da će ih tužiti. Kako su onda izabrali ime 182?! Neki kažu da je navodno toliko puta Al Pacino u filmu "Scarface" rekao riječ fuck, neki da su se nazvali po broju sexualnih činova koje su napravili, itd. Istina je kako su taj broj izabrali poprilično nasumice I pomislili, gle pa ovo zvuči dobro. Miksajući brzi, melodični punk s brutalno iskrenim tekstovima koji dolaze iz srca, uspjeli su preobratiti gotovo sve one koji su poslušali njihovu glazbu u fanove. 1995, izašao je njihov prvi album, Cheshire Cat. Dude Ranch je usljedio 1997, I bio je prvi album koji je pokupio velik komercijalni uspjeh. Scott je te godine napustio band kako bi nastavio školovanje I otišao na fakultet. Tada ga je zamjenio Travis Barker, bivši bubnjar Aquabatsa. Scottova zamjena s Travisom je bila olakšana bandu budući da su već neko vrijeme bili prijatelji s Travisom I to što je Travis već znao većinu njihovih pjesama. Potrošili su puno vremena na turnejama posurf/skate/punk sceni, s bendovima poput NOFX, Pennywise, Less than Jake i the Vans Warped Tour. Oko kraja 98e, Blink se odlučio posvetiti radu oko svog novog albuma, Enema of the State. Ovaj album je potegao veći komercijalni uspjeh od Dude Rancha, I pomogao bendu da se prezentira široj publici I novim slušateljima. A razlog za taj naslov? Prema Marku Hoppusu, "Kako biste zadržali dobro zdravlje, vaše tijelo mora biti sposobno eliminirati ostatke hrane I neiskorištenu hranu. Vaše debelo crijevo, zajedno s vašim plućima , kožom I bubrezima je dizajnirano da ostvari esencijalnu zadaću eliminacijom toksina u crijevo, krv I limpfatički sustav." Prema Tomu Delongeu, "process probave od gutanja do izbacivanja uobičajeno traje oko 12 - 24 sata uz pretpostavku da je debelo crijevo u potpunosti funkcijonalno I ne-toksično. Nepravilna ili nečesta stolica može prouzročiti da toksični ostaci ostanu u debelom crijevu ". Travis Barker kaže, "Vrlo se rijetko u našem društvu može naći debelo crijevo koje normalno funkcionira. Za abnormalne funkcije, preporučaju se, štrcaljke za klistire. I to moramo poručiti djeci; čuvajte svoja debela crijeva I vaša će debela crijeva čuvati vas".Enema... je postala platinasta I s porastom interesa za bend, Dude Ranch je također postao platinast.

Image Hosted by ImageShack.us
TOM DELONGE

PUNO IME: Thomas Matthew DeLonge
DATUM ROĐENJA: 13.12.1975
O NJEMU: Thomas je rođen u znaku strijelca 13.12.1975. u Poway-u (?!)
Oženjen je za Jeniffer Jenkins 26.05.2001.
Ima jednu djevojčicu zvanu Ava Elizabeth DeLonge.U grupi je vokal te svira na gitari.Ima jednog psa (njemački ovčar) koji se zove Grey.
ZANIMLJIVOST: Kada je imao 15 godina bio je suspendiran iz škole zbog opijanja na košarkaškom igralištu. Od bendova voli ove:NOFX,Menudo,Jimmy Eat World...


Image Hosted by ImageShack.us
MARK HOPPUS

IME I PREZIME: Mark Allan Hoppus
DAN ROĐENJA: March 15, 1972
Martial Status: Married Thanksgiving 2000 to Skye lieh Everly
ŽIVI U: Ridgecrest, CA
HOBI: Golf, ribarenje, sjedenje
OMILJENA HRANA: Sombreros Burrito
OMILJENI TV SHOW: Simpsons, Family Guy, Sopranos, Blind Date, The Daily Show, Mr. Show, Dennis Miller Live, bilo što o povijesti na Discovery channellu.
OMILJENI FILMOVI: Star Wars, Fletch, Vacation, Caddyshack, Casablanca, Uncle Buck, Mallrats, Fight Club, Birdcage, Swingers, Stripes, Goonies, Dumb and Dumber, Ace Ventura, The Big Lebowski, Army of Darkness, Memento, Pee Wee's Big Adventure, Airplane, Nightmare Before Christmas, Office Space, Pulp Fiction, and Resivoir Dogs.


Image Hosted by ImageShack.us
TRAVIS BARKER


Članovi grupe su:
Tom DeLonge (vokal i gitara)
Travis Barker (bubnjevi)
Mark Hoppus (vokal i bas)

- 18:40 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>