fish!
fish!
square square
srijeda, 13.04.2005. - 13:42
..the amazing adventures.. part1

pa kaze:ko je meni ukrao peraju?? (Još uvijek se ne zna čije su to čudnovate pustolovine, ali se zna da je prošlo par godina od zadnjeg susreta s nesretnim znanstvenikom/studentom (nije definirano)).

Daklem, Jozo (to je taj) je, nakon obilatog ručka, sjeo ispred televizije, uz špinat s mlijekom kao desertom. Špinat s mlijekom postao mu je obavezan dio svakog ručka-ako ne kao prilog, a ono kao desert.
U međuvremenu je u dvorištu uzgojio plantažu špinata, a gostinjsku sobu trajno je prepustio Eufraziji.
Eufraziju je svojevremeno našao polumrtvu uz cestu koja je vodila od Jurkovića do Stilabića-dva sela kroz koja je prolazio jedne zime, u sklopu 'turneje kroz sela'--eventa koji je sam organizirao (i bio jedini sudionik). Eufrazija je bila još mlada i, onako polumrtva, nije pružala preveliki otpor dok ju je stavljao u prtljažnik.
U gostinjskoj sobi joj se očito sviđalo, jer je redovito jela slamu koju joj je donosio, i uskoro je stasala u pravu mlijekodajnu kravu. Neizmjerno su se zbližili i Eufrazija mu je svakodnevno rado davala mlijeko koje je on onda jeo sa špinatom.

Dok je, uz Oprah na televiziji, uživao u zelenom desertu, netko je pozvonio na ulazna vrata. Na brzinu je utrpao 'putnu' žlicu špinata u usta, i krenuo prema vratima. Zbog nagle promjene položaja (sjedeći u stajaći i, potom, hodajući), špinat se dezorijentirao i krenuo niz dušnik. Jozo je počeo divljački kašljati dok nije nesretni špinat ispljunuo na gardenije koje su, ništa ne sluteći, rasle pokraj njegovih vratiju. Da stvar bude čudnija, na vratima nije stajao nitko.
Cijelu situaciju uzrokovali su špinat i biljni virusi u njegovom organizmu, koji su udružili svoje telepatske moći kako bi konačno učinili ono što su odlučili učiniti pri prvom susretu (međusobnom).

Jozo se počeo grčiti, gardenije su počele venuti, stvoren je
..
..
(dramaturška napetost)
..
..
dr.NAUPLIJ
!
!
!

LoSoSs vOLi kOMenTaRe (12) - TinTa nA PapIRu - O_o


<< Arhiva >>