NK Omladinac Novi Grad

utorak, 02.11.2010.

Sikirevci potopljeni...moralno i rezultatski

Evo nakon duze vremena,nekih novih postova i iz Novog Grada.
Nevjerujem da je falilo na informacijama o rezultatima i izvjestajima sa utakmica iz ove lige,jer se mogu pronaci na raznim mjestima,i uostalom blog Rakete iz Beravaca daje jako dobre i zanimljive podatke sa dosta komentara iz vecine klubova.
Al evo,nije stvar u izvjestajima,nego u misljenjima.Cak i najprofesionalniji novinari imaju razlicita gledista,i stavove oko nekih dogadaja,i uvijek je zanimljivije sakupiti sto vise misljenja iz razlicitih mjesta.Dakle,..blogovi su tu da se komentiraju,i nesmetaju mi nikakvi komentari koji imaju nekakvog smisla.
I odmah da pojasnim neke stvari uvezi izjasnjavanja u komentarima.Sve se prihvaca,svaki komentar koji ima donekle veze sa nogometom,i laksim nadmetavanjima i diskusijama.Ali ako sitne diskusije krenu u bezumno psovanje i izrazavanje necijih psihickih problema i frustracija..,(jebiga,nemogu dopustit da ovaj blog postane ljepilo za neuracunljive),..biti ce izbrisani.
Pa evo ovako se vidjela utakmica iz gledista Novog Grada:
OMLADINAC - SIKIREVCI 3:2
Opce je poznato,da je sirom zupanijskih ligi,drecenje,psovanje,vrijedanje...jedno od najmocnijih oruzja za dobivanje utakmica.
Formula,ponizavanja protivnika,izbacivanja iz takta i plasenja sudaca..,uvijek je prilicno dobro funkcionirala.
Skupis komplet od pet,sest pijanih kretena,i vec si na pola puta od uspijeha!
Uredu je,..iskreno,neke stvari me i ne smetaju,jer su postale cista rutina i u nekim vecim ligama.Napadi na suce,i vrjedanja,u vecini slucajeva su opravdani,i to smo svi vec dozivili.Razlog..,neznam!Mozda su se stvari pocele preosobno shvacat,izmedu suca i igraca,suca i trenera,ili cak suca i cijele ekipe.Ali ono sto mi je upalo u oko,je da se isto jako cesto napadaju suci..,cisto onako iz navike!Neznam..,npr. kad primis gol iz slobodnjaka,sa nekih 20-ak. metara..,sudac je kriv,a bez da se prije neko buni za uopce dosudeni prekrsaj..,ne kuzim!?
Za gospodu iz Sikirevaca,ili bolje receno "Korove"(tako se zove navijacka skupina), je npr. razlog za napad na suca bio i vlastiti zgoditak!Jebiga,nije bas za shvatit,al neznam..,ako zbog postignutog gola jebes sucu mater i utrcajes u igraliste..,nemozes ni ocekivat da ti sudac pomogne.
Pa koji kurac da ti sudi !
Ma dobro..,ako si iz Sikirevaca,vjerovatno imas pravo sa svim sredstvima da se boris protiv toga da se nedesi poraz u jednom jadnom Novom Gradu!Sve u ime casti!Pa ako treba i napravit pizdariju,vrijedat domacine,razbit vrata od svlacione..,pa mozda i malo okrenit tuseve...(sto je naravno sve jako bitno u bitki protiv sudaca),sve to moze pomoci da se zalijece rane nanesene u borbi sa "Misevima" kako su izvikivali nasi gosti.Veliki i mocni Sikirevci!
Pa evo,nakon svega sto smo u nedjelju vidili..,sto se tice kulture, tu su bogami vece zivotinje od miseva..,tu su se pokazali,i svaka im cast!Ali kad je u pitanju nogomet..,i nebi se moglo reci da su neke vece zvijeri!
Ma dobro..,necu nista reci,mozda su se oni i osjecali kao lavovi,ali uglavnom kad se zbroji sve nakon ove utakmice,nasi su se decki osjecali ponosno,odnjeli tri zasluzena boda,i uzivali u uspijehu jos dugo nakon sto je cirkus sa lavovima proso...!
Povijest se zapisala..,prva sluzbena utakmica protiv Sikirevaca..,prva pobijeda!Svaka cast..,i samo tako naprijed,tako se igraju velike utakmice!Slabiji provociraju,a veliki pobjeduju..,jos se jednom dokazalo da se u Novom Gradu igra kvalitetan nogomet,bez obzira na razne komentare svih "velikih klubova".I jos jednom smo pokazali da mislimo ozbiljno u ovoj ligi,i da nismo ovdje slucajno,nego da nam je tu i mjesto!Ako pricate sa nekim iz Sikirevaca,vjerovatno ce bit to potpuno drugacija verzija ove utakmice..,al neka, u redu je to,svako voli svoj klub, i to je cisto normalno.Zato postoje komentari,i nek se svako izjasni na svoj nacin.Mi smo vidjeli ovu utakmicu kao nasu jos jednu senzaciju i uspon malog kluba,bez obzira na velikog protivnika i pritisak koji su donjeli sa sobom...kad iz citya nisu odnjeli nista!
Uglavnom..,bila je to jos jedna duga i ugodna noc poslje utakmice,uz pice,pjesmu,tri boda...i bez komaraca.
Golove su za Omladinac postigli : Ivan Matijevic 2, Mladen Tukara 1

- 15:47 - Komentari (18) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< studeni, 2010 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Tablica

  • 1. SVAČIĆ SS 24
    2. POSAVAC R 23
    3. LIVADA ŽELJEZNIČAR SB 22
    4. POSAVINA VK 22
    5. SLAVONAC NK 20
    6. OMLADINAC NG 20
    7. TOMISLAV PAN DA 17
    8. ZADRUGAR O 16
    9. SVJETLOST L 14
    10. BATRINA 13
    11. SLOBODNICA S 11
    12. PODVINJE P 11
    13. SLOGA NG 10
    14. SLAVONAC B 9
    15. GRANIČAR L 7
    16. MLADOST S 5

Linkovi

Prvenstvo

  • 19.08. SVAČIĆ Stari Slatinik - OMLADINAC NG = 6:2

    26.08. OMLADINAC NG - PODVINJE Podvinje = 3:0

    02.09. ZADRUGAR Oprisavci - OMLADINAC NG = 5:1

    KUP 3.kolo GUNDINCI G - OMLADINAC NG = 1:5

    09.09. OMLADINAC NG - POSAVINA Velika Kopanica = 0:0

    16.09. TOMISLAV PAN Donji Andrijevci - OMLADINAC NG = 0:0

    KUP 4.kolo SLAVONAC B - OMLADINAC NG = 0:3

    23.09. BATRINA Batrina - OMLADINAC NG = 3:1

    30.09. OMLADINAC NG - SLAVONAC Bukovlje = 2:0

    KUP 5.kolo OMLADINAC NG - ZADRUGAR O = 3:3 (5:4 -11m)

    07.10. SLOGA Nova Gradiška - OMLADINAC NG = 0:2

    14.10. OMLADINAC NG - SVJETLOST Lužani = 3:1

    21.10. LIVADA ŽELJEZNIČAR Slavonski Brod - OMLADINAC NG = 1:2

    28.10. OMLADINAC NG - GRANIČAR Laze = 3:1

    4.11. POSAVAC Ruščica - OMLADINAC NG =

    11.11. OMLADINAC NG - SLOBODNICA Slobodnica =

    18.11. MLADOST Sibinj - OMLADINAC NG =

    25.11. OMLADINAC NG - SLAVONAC Nova Kapela =

Strijelci

  • 1. Tukara 9

    2. Ergotić 7

    3. Knežević
    . Matijević 3

    5. Leutarević
    . Markovinović
    . Sudić 2

    8. Slobođanac 1