NK Omladinac Novi Grad

ponedjeljak, 20.04.2009.

Proteklih sest kola...

Promjene na tablici,neobjasnjivi rezultati (dosjei X),iznenadenja,razocaranja...,puno toga pod najvisim tempom se dogadalo u ovoj napetoj ligi.
Da krenem prvo od svog Omladinca,kluba koji je u stanju sjebati i najvece kladionicare,iznenaditi samog sebe pozitivno i negativno.
Trenutno stanje u klubu je itekako pozitivno,moral je porasto,i spremni smo za sljedece podvige.Stanje na tablici je usrano,ne micemo se s mjesta!
Pa dobro nema se sta ni reci,ako pola prvenstva tapkas na mjestu,dok ostali hodaju,pa i potrce,nemozes ocekivat da ces ih u dva koraka stic.
Krenili smo,i to je bitno a neko ce morat zastat.Pa valjda cemo imat snage izgurat ovim tempom do kraja.
Odlucili smo ostat u ligi,i vidit cemo kako ce taj plan funkcionirat do kraja.Jebiga,znam da smo mnogima trn u oku,i da nas nemogu smislit u ovoj ligi.Gledaju nas kao uljeze,kojima nije mjesto tu,i svaku pobjedu se gleda kao namjestaljka.Komentari su vec poceli o kupovanju utakmica,i podmicivanju sudaca,i bit ce ih sigurno jos.
Nikada nisam komentiro utakmice u tom smislu,ni kod drugih klubova,pa necu sigurno ni kod Omladinca.Ako nekoga grize savjest,neka pita protivnika oni ce reci,(donekle) istinu.
Opet sam "malo" zaosto u izvjescivanju,pa da pocnem sa rezultatima,ima toga pun k.... za pisat :
OMLADINAC - OMLADINAC Staro Topolje 1:4
ZVONIMIR Donja Vrba - OMLADINAC 4:2
OMLADINAC - DILJ Klokocevik 4:0
POSAVAC Kupina - OMLADINAC 2:1
OMLADINAC - GRANICAR Slavonski Samac 3:1
OMLADINAC - SELNA 8:0
Ovo sa Topoljem,solidno popusena utakmica,bez ikakve dvojbe,i sad da pocnem bilo sta srat,nebi bilo realno.U Vrbi smo dali sve od sebe,al ej,ko izvuce u Vrbi bodove taj je zasluzio bit prvak!Dilj nas je dobro napatio,nije ovo ovako lagana pobjeda bila ko sto rezultat govori,al tu smo krenili...I kud bas Kupina kad smo se taman zalaufali! Ma nista,pusiona...,bolji su dzabe je.Sa Samcom smo iznenadili sami sebe,a kamoli njih!Nisu se nadali tome ni u snu.Skrenuli smo ih sa puta za prvaka,al snace se oni,imaju dobru ekipu za pobrat bodove sa puno drugih mjesta.Selna,klasika,jebiga nisu se ni skupili,a kako ce onda tek pruzit neki otpor.

MLADOST Cajkovci

MLADOST - SLAVEN Trnjani 3:0
SAVA Svilaj - MLADOST 0:2
MLADOST - MLADOST Bicko Selo 0:1
DUBRAVA Zadubravlje - MLADOST 2:2
MLADOST - OMLADINAC Staro Topolje 2:2
ZVONIMIR Donja Vrba - MLADOST 4:1
Na nekom provizornom dijagramu bi se vidilo kako rezultatima Mladost konstantno pada,ali uzevsi u obzir protivnike,i nije tako strasno.Osobno ne mislim da Mladost pada,nego da ce se rezultatski jos i uzdici,nama na nesrecu.Izgubljeni bodovi u Vrbi,nebi trebali boliti,to je ipak bilo ocekivano.Bodovi osvojeni u Svilaju,nikako mi nisu jasni,al to samo dokazuje koliko su odlucni u ovoj borbi za ostanak.Bit ce opasno dole na dnu,borba bez milosti...

GARDUN Garcin

SELNA - GARDUN 0:4
SLAVEN Trnjani - GARDUN 0:2
GARDUN - SAVA Svilaj 3:2
MLADOST Bicko Selo - GARDUN 2:2
GARDUN - DUBRAVA Zadubravlje 0:1
OMLADINAC Staro Topolje - GARDUN 1:0
Gdje svrstati ovaj Gardun.U koju klasu ekipa on pripada,i koliko imaju volje jos za neke vece podvige,ostaje i dalje nepoznanica.Jako teska ekipa za prognozirat.Ove godine se nece proslaviti nekim velikim rezultatima,u to sam jedino siguran.

RAKETA Beravci

RAKETA - MLADOST Bicko Selo 0:0
DUBRAVA Zadubravlje - RAKETA 3:0
RAKETA - OMLADINAC Staro Topolje 2:2
ZVONIMIR Donja Vrba - RAKETA 6:0
RAKETA - DILJ Klokocevik 4:1
POSAVAC Kupina - RAKETA 1:2
Odigrati sa prvakom nerijeseno su naznake jedne kvalitetne ekipe,ali isto tako i ekipe koja ima problema u pristupima gostujucim utakmicama.Sest komada od Vrbe je ipak malo previse za ekipu takvog kalibra.Nevjerujem da su na tom nivou.U svakom slucaju,Raketa se vraca na dobar put.Pobjeda u Kupini je pravo osvjezenje i dodatak samopouzdanja koje su izgubili u Vrbi i Zadubravlju,pa i sa Topoljem remi kodkuce,nije bila neka senzacija.Mogu oni bolje.A imaju prilike to i dokazati,odma sljedece kolo nema pauze, dolazi Samac u Beravce.

SLOGA Jaruge

SLOGA - DUBRAVA Zadubravlje 2:1
OMLADINAC Staro Topolje - SLOGA 5:0
SLOGA - ZVONIMIR Donja Vrba 2:0
DILJ Klokocevik - SLOGA 1:2
SLOGA - POSAVAC Kupina 2:2
GRANICAR Slavonski Samac - SLOGA 3:1
Dobiti utakmicu u Jarugama je gotovo nemoguca misija,i u to su se uvjerili i najveci iz ove lige.Bicko Selo,Vrba,Zadubravlje...,svi su tamo pali,pa ni Samac nije vise od remija uspio izvuc.U gostima je vec druga prica,i neka druga Sloga.Tu su dosta ranjivi a to govori i rezultat iz Topolja.Dobro,iz Samca se nema sta prigovorit,tamo ce svi pasti do kraja,bar mislim...
Sloga ima ugodno mjesto na tablici,i dokraja sezone ulogu favorita u svakoj utakmici.E sad,kako ce ulaziti u utakmice,to je vec druga prica!

SLAVEN Trnjani

MLADOST Cajkovci - SLAVEN 3:0
SLAVEN - GARDUN Garcin 0:2
SELNA - SLAVEN 0:1
SAVA Svilaj - SLAVEN 2:0
SLAVEN - MLADOST Bicko Selo 1:4
DUBRAVA Zadubravlje - SLAVEN 2:1
Kako god okrenes,ovo ne izgleda dobro.Sreca im je sto su skupili dosta bodova u prvom dijelu sezone,inace bi bili sjebani skroz na skroz.Neznam koliko je ova ekipa spremna vratit se u igru,ali bilo bi krajnje vrijeme,ako se ne zele zajebavat vatanjem zadnjeg vlaka!

MLADOST Bicko Selo

RAKETA Beravci - MLADOST 0:0
MLADOST - MLADOST Donja Bebrina 2:0
MLADOST Cajkovci - MLADOST 0:1
MLADOST - GARDUN Garcin 2:2
SLAVEN Trnjani - MLADOST 1:4
MLADOST - SAVA Svilaj 4:2
Nakon svih ovih smjena na vrhu tablice,sada se moze zasigurno reci da stopostotnog favorita za prvaka,nema.Mladost je prva,i ostat ce jos jedno kolo,ali za sve daljne utakmice ne usudim se prognozirat.Nisu mi bas sigurni u svom cilju.Svaka ekipa koja ima dobar dan moze ih ugroziti,a to za prvaka,neznam da je dovoljno.Reko sam vec jednom,ekipu imaju,podrsku imaju,ali koliko zele to...neznam.Volja bi nakraju mogla odluciti prvenstvo.

SAVA Svilaj

MLADOST Donja Bebrina - SAVA 1:3
SAVA - MLADOST Cajkovci 0:2
GARDUN Garcin - SAVA 3:2
SAVA - SLAVEN Trnjani 2:0
SELNA - SAVA 0:2
MLADOST Bicko Selo - SAVA 4:2
Nece ove godine nista biti od "najveceg iznenadenja sezone" ove godine,kako sam na pocetku drugog dijela mislio.Jebiga,sjebo sam se!
Sava se nece poniziti ove godine,ali ce ipak ostati daleko od one gornje elite.Iako...u zadnjim kolima ce najvjerovatnije dobit pojacanje,pa bi moglo bit svasta...Ma kod njih se nikad nezna,treba ih izbjegavat u prognozama.
Pobjeda protiv Bebrine u gostima,poraz kodkuce od Cajkovaca...,ma ko ce ih znat...!Sad docekuju Zadubravlje...,necu nista rec...

SELNA

SELNA - GARDUN Garcin 0:4
POSAVAC Kupina - SELNA 2:0
SELNA - SLAVEN Trnjani 0:1
GRANICAR Slavonski Samac - SELNA 8:0
SELNA - SAVA Svilaj 0:2
OMLADINAC Novi Grad - SELNA 8:0
Reko sam da nema stopostotnog favorita za prvo mjesto,ali za ispadanje imamo jednog.10:105 je trenutna gol razlika Selne,i 2 boda u 23 utakmice.Ako to nije sigurno,onda nisam siguran ni koja je godina.
Al Selna ide dalje,igraju nogomet,i nekima cak pruze i otpor.U svakom slucaju,nogometno popodne uz Selnu postoji.Treba ce dosta vremena da se tu ponovo iskuje jedna stabilna ekipa,ali za to postoji treca liga.Odande nemogu nikud ispasti,i imaju vremena za vjezbanje.

GRANICAR Slavonski Samac

GRANICAR - ZVONIMIR Donja Vrba 4:2
DILJ Klokocevik - GRANICAR 4:2
GRANICAR - POSAVAC Kupina 2:1
GRANICAR - SELNA 8:0
OMLADINAC Novi Grad - GRANICAR 3:1
GRANICAR - SLOGA Jaruge 3:1
Samcani imaju problema u gostima,to se vidi iz aviona.Poraz u Novom Gradu je bio senzacija prvenstva,i takav kiks im se vjerovatno nece ponoviti do kraja prvenstva.Dokazali su to vec u sljedecoj utakmici sa Jarugama,gdje su donekle ispravili gresku,a i gol razliku.Al greske u utrki za prvaka su skupe,i koriste se istovremeno od strane konkurenta.Najcesce je u tom slucaju cijena samo prvenstvo.Granicaru jedino preostaje ozbiljniji pristup utakmicama,i cekanje greske trenutnog prvaka.
Odluka za prvaka,za njihovo dobro nesmiju dopustiti da bude u zadnjoj utakmici,mislim da je to i njima jasno...U pitanju je osveta!
Bez glupih kiksova,i s ozbiljnijim pristupima,imaju sve karte za prvaka.

ZVONIMIR Donja Vrba

GRANICAR Slavonski Samac - ZVONIMIR 4:2
ZVONIMIR - OMLADINAC Novi Grad 4:2
SLOGA Jaruge - ZVONIMIR 2:0
ZVONIMIR - RAKETA Beravci 6:0
MLADOST Donja Bebrina - ZVONIMIR 4:1
ZVONIMIR - MLADOST Cajkovci 4:1
Pobijediti sve kodkuce,i pokupiti jos pokoji bod sastrane.Po ovoj formuli Zvonimir uspjesno odrzava svoje ugledno mjesto u vrhu tablice.Ne zelim se previse upletati u njihove planove,i koliki uspjeh mogu napraviti,nepoznam ih dosta.Dosta je samo reci,da je u Donjoj Vrbi favorit uvijek Vrba.U gostima znaju itekako usrat...

DILJ Klokocevik

POSAVAC Kupina - DILJ 2:1
DILJ - GRANICAR Slavonski Samac 4:2
OMLADINAC Novi Grad - DILJ 4:0
DILJ - SLOGA Jaruge 1:2
RAKETA Beravci - DILJ 4:1
DILJ - MLADOST Donja Bebrina 1:2
Iskreno,ocekivo sam puno vise od ove ekipe.S druge strane,nije to ni lose za ekipu koja je tek usla.Njihovi retultati nece nikoga zadiviti u zadnje vrijeme,al napravili su dobar dio posla u prvoj polusezoni,tako da si mogu priustiti i pokoji kiks.Pokoji,da,...al sad bi bilo dosta zajebancije.Vrijeme bi bilo da se ekipa iz Klokocevika poslozi i uzme koji bod,onako...za svaki slucaj!

DUBRAVA Zadubravlje

SLOGA Jaruge - DUBRAVA 2:1
DUBRAVA - RAKETA Beravci 3:0
MLADOST Donja Bebrina - DUBRAVA 2:1
DUBRAVA - MLADOST Cajkovci 2:2
GARDUN Garcin - DUBRAVA 0:1
DUBRAVA - SLAVEN Trnjani 2:1
Bez obzira sad na bodove,mislim da Dubrava ima sva sredstva za prvaka u ovoj ligi,ali ih ne koristi na pravi nacin.Rekao bih,malo im fali,ali ipak im fali.Sad ce ovu sezonu prokockati,onako u stilu kako su i dosada igrali,jer u biti i nemaju se za cega boriti.Sljedecu sezonu ce biti druga prica.Mislim da su zreli za favorita broj 1,samo ako si postave cilj.

POSAVAC Kupina

POSAVAC - DILJ Klokocevik 2:1
POSAVAC - SELNA 2:0
GRANICAR Slavonski Samac - POSAVAC 2:1
POSAVAC - OMLADINAC Novi Grad 2:1
SLOGA Jaruge - POSAVAC 2:2
POSAVAC - RAKETA Beravci 1:2
Svojom borbenoscu,i ozbiljnim pristupima utakmicama,zasluzili su ovu sigurnost u ligi.Vise su u vrhu,nego u sredini,i njihovi rezultati govore da im funkcionira ekipa u potpunosti.Ne zabijaju puno golova,ali pobjede.Znaci napad ispunjava svoje zadace.Nitko nije dosada rasturio Posavac,a to govori o kvaliteti defenzive koja je i po mom misljenju jedna od najjacih u ligi.Sa ovom ekipom,ako se nista ne poremeti,Kupina ce jos dugo vremena biti izvan bilo kakve opasnosti u ovo ligi.

OMLADINAC Staro Topolje

OMLADINAC Novi Grad - OMLADINAC 1:4
OMLADINAC - SLOGA Jaruge 5:0
RAKETA Beravci - OMLADINAC 2:2
OMLADINAC - MLADOST Donja Bebrina 1:1
MLADOST Cajkovci - OMLADINAC 2:2
OMLADINAC - GARDUN Garcin 1:0
Njihova kvaliteta je izasla na vidjelo.Omladinac se u kratkom roku izvukao od pozicije za ispadanje do gornjeg dijela tablice.Za svaku pohvalu.Pobijeda protiv Garcina zadnje kolo je tocka na "i" sto se tice izvlacenja.Izvukli su se,itekako su se izvukli!Sad mogu u miru odigrati nastavak prvenstva i promatrati kako se oni dole ocajno capaju za bodove.Da ce smanjiti gas,nevjerujem,ali u svakom slucaju ce biti manje stresa.

MLADOST Donja Bebrina

MLADOST - SAVA Svilaj 1:3
MLADOST Bicko Selo - MLADOST 2:0
MLADOST - DUBRAVA Zadubravlje 2:1
OMLADINAC Staro Topolje - MLADOST 1:1
MLADOST - ZVONIMIR Donja Vrba 4:1
DILJ Klokocevik - MLADOST 1:2
Isto kao i Topolje,Bebrina se nakon loseg pocetka preobrazila s vremenom u stroj koji gazi sve pred sobom.Vjerovatno su vec izasli iz te opasnosti za ispadanje,ali trenutno su toliko zaneseni pobijedama,da to i ne primjecuju.Na kraju sezoni bi mogli sami sebe iznenaditi,i probuditi se tamo negdje na vrhu tablice.Treba im neko rec da im je dosta,koji im je k....!






- 19:38 - Komentari (13) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< travanj, 2009 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Tablica

  • 1. SVAČIĆ SS 24
    2. POSAVAC R 23
    3. LIVADA ŽELJEZNIČAR SB 22
    4. POSAVINA VK 22
    5. SLAVONAC NK 20
    6. OMLADINAC NG 20
    7. TOMISLAV PAN DA 17
    8. ZADRUGAR O 16
    9. SVJETLOST L 14
    10. BATRINA 13
    11. SLOBODNICA S 11
    12. PODVINJE P 11
    13. SLOGA NG 10
    14. SLAVONAC B 9
    15. GRANIČAR L 7
    16. MLADOST S 5

Linkovi

Prvenstvo

  • 19.08. SVAČIĆ Stari Slatinik - OMLADINAC NG = 6:2

    26.08. OMLADINAC NG - PODVINJE Podvinje = 3:0

    02.09. ZADRUGAR Oprisavci - OMLADINAC NG = 5:1

    KUP 3.kolo GUNDINCI G - OMLADINAC NG = 1:5

    09.09. OMLADINAC NG - POSAVINA Velika Kopanica = 0:0

    16.09. TOMISLAV PAN Donji Andrijevci - OMLADINAC NG = 0:0

    KUP 4.kolo SLAVONAC B - OMLADINAC NG = 0:3

    23.09. BATRINA Batrina - OMLADINAC NG = 3:1

    30.09. OMLADINAC NG - SLAVONAC Bukovlje = 2:0

    KUP 5.kolo OMLADINAC NG - ZADRUGAR O = 3:3 (5:4 -11m)

    07.10. SLOGA Nova Gradiška - OMLADINAC NG = 0:2

    14.10. OMLADINAC NG - SVJETLOST Lužani = 3:1

    21.10. LIVADA ŽELJEZNIČAR Slavonski Brod - OMLADINAC NG = 1:2

    28.10. OMLADINAC NG - GRANIČAR Laze = 3:1

    4.11. POSAVAC Ruščica - OMLADINAC NG =

    11.11. OMLADINAC NG - SLOBODNICA Slobodnica =

    18.11. MLADOST Sibinj - OMLADINAC NG =

    25.11. OMLADINAC NG - SLAVONAC Nova Kapela =

Strijelci

  • 1. Tukara 9

    2. Ergotić 7

    3. Knežević
    . Matijević 3

    5. Leutarević
    . Markovinović
    . Sudić 2

    8. Slobođanac 1