NK Omladinac Novi Grad

srijeda, 18.03.2009.

Proljetni dio.Odlican start!

2 : 13,gol razlika Omladinca u dvije utakmice.Optimisticno!
Jesmo li konacno odlucili da ispadnemo!?Mislim,hej,pa dosta smo se i patili po toj drugoj ligi.Nije to za nas, ovdje se igra ozbiljan nogomet,i treba se organizirat za tamo ...neke utakmice.Koliko bodova treba da se ostane ovdje,jebote,pobijedis tri utakmice,i opet nije dosta!
E jebiga,pa nemozemo se mi raskinit!Koga pobijedit jos do kraja,ne pada mi bas na pamet...Selnu,...mozda...i...???Nemam pojma.Planirali smo Svilaj pobijedit,pa su nas razbili ko majmune u po Novog Grada,Bebrinu,al oni su za nas Barcelona sad,Jaruge,oni ce si prije muda odgrist,nego da im se ponovi ono od jesenas!Neznam,al sve mi se nekako cini,da se izbor svodi na dvije ekipe...Selnu,i ...Cajkovce,za koje cemo morat dobro trenirat!
Mozda pretjerivam,ali sta drugo ocekivat nakon ovakvih rezultata,nevidim ni trunku optimizma za neke vece uspjehe.No s druge strane treba biti zadovoljan sto se klub uopce drzi,i ide dalje.Puno se toga promijenilo od jesenas,pocevsi od samog vodstva,pa sve do ekipe.Kao i puno puta do sada NK Omladinac se nasao na rubu svog raspada,i kao uvijek dosada naslo se rijesenje i ljudi koji su se zauzeli da ne dode do toga.
Koliko se uspjeha moze napraviti sa ovom ekipom,u to ne zelim ulaziti,ali svakako je pozitivno to da klub postoji,i da se i dalje igra nogomet u Novom Gradu.Nismo ekipa koja ima komplekse za uspjeh,tako da nas i ispadanje iz ove lige nemoze bogzna potresti,a kamoli ugasiti.Ruku na srce,nismo ni imali nekih velikih postignuca,ali jedno je sigurno...Na Utvaju ce se uvijek igrat nogomet.
OMLADINAC - MLADOST Bicko Selo 1:6
-Bez komentara,razbili su nas.
DUBRAVA Zadubravlje - OMLADINAC 7:1
-Da je sudac bio iz Novog Grada,dosudio dva penala,dva iskljucenja,opet bi bio hendikep.Ma nema se sta reci,rezultat govori sve.

Ovako su ostale ekipe startale:

MLADOST Cajkovci

SELNA - MLADOST 1:1
GARDUN Garcin - MLADOST 2:0
Nisam upucen u trenutacno stanje kluba,ali ovo mi se cini prilicno slabo od ekipe koja bi trebala grabiti bodove tamo gdje moze.Tesko da ce se vise prilika pruziti.Nije se ocekivalo sa Garcinom nesto vise,ali Selna...to je moralo bit bolje.

RAKETA Beravci

RAKETA - SLAVEN Trnjani 3:1
SAVA Svilaj - RAKETA 3:0
Prva utakmica,odlican start,u glavu!Trnjane,zasluzeno u Beravcima,odlicna igra,izgledalo je kao da Raketa ima velike planove ove godine,al onda poraz.U Svilaju su izgubili uvjerljivim retultatom i vratili se na pocetak.Dosta spornih situacija u ovoj utakmici,no to ostavljam drugim statisticarima.U svakom slucaju,Raketa ce morat traziti pobjede drugdje,jer jos nisu dostigli onu "sigurnu" sredinu.

GRANICAR Slavonski Samac

GRANICAR - DUBRAVA Zadubravlje 3:1
OMLADINAC Staro Topolje - GRANICAR 3:3
Jesenski prvak je krenio u svom stilu,Dubrava pada u Samcu,kao i mnogi drugi prije.Tri boda i sve se cinilo da ce dugo ostati prvi.A onda se dogodilo ono sto se prvaku nesmije dogadati.Kiks.U Topolju,i vec se nasao na drugom mjestu.Neznam,al mora to ozbiljnije ici,tesko da ce Bicko Selo negdje kiksat...

SELNA

SELNA - MLADOST Cajkovci 1:1
DILJ Klokocevik - SELNA 8:2
Oni su vec svjesni realnosti ispadanja,i igraju onako kako najbolje mogu.Pruzaju otpor onome kome mogu i bore se za minimalne bodove.Neka,tako i treba.Neki klubovi bi se vec raspali na njihovom mjestu,al Selna ide dalje,i jos se tu moze gdje koji bod izvuc...kao npr...

OMLADINAC Staro Topolje

POSAVAC Kupina - OMLADINAC 1:1
OMLADINAC - GRANICAR Slavonski Samac 3:3
Dvije utakmice,dva remija,dva boda.Dosta.Za nijihove ciljeve sasvim solidno.Ne bore se za ligu prvaka,niti Cup UEFA,a za prvo mijesto...,budimo realni.Sredina im pase.

MLADOST Donja Bebrina

MLADOST - GARDUN Garcin 1:0
SLAVEN Trnjani - MLADOST 2:1
Lagano se odvajaju od ovog drustva za ispadanje,sad mi se cine jednu galaksiju daleko.Neka,i pripadaju u sredinu.Pobijedit Garcin uvijek je uspijeh,a ovo u Trnjanima,realno,nikakva katastrofa.

DILJ Klokocevik

DILJ - ZVONIMIR Donja Vrba 0:4
DILJ - SELNA 8:2
Izgubljeni bodovi kodkuce od Vrbe,izljeceni su preko Selne,a i gol razlika se nadoknadila.Losiji start,ali mislim da ce se vratit u igru gore s vremenom.Ima puno ekipa od kojih Dilj moze odnjeti bodove.

MLADOST Bicko Selo

OMLADINAC Novi Grad - MLADOST 1:6
MLADOST - SLOGA Jaruge 3:0
Uvjerljivo,nema sta,i odma drugo kolo ugrabili prvo mjesto.Koliko ce ga dugo zadrzati,ovisi samo o ozbiljnosti.Imaju ekipu za odrzat to do kraja,al pitanje je koliko to zele!Svaki ne stopostotni pristup utakmici,mogo bi im bit koban.Jer, svako ima pik na prvaka...

SAVA Svilaj

SLOGA Jaruge - SAVA 2:1
SAVA - RAKETA Beravci 3:0
Nista se nemoze reci za prvu utakmicu,opce je poznato da su jaruzani uvijek nabrijani na Svilaj,tako,koliko god imali dobru ekipu,tesko da ce nesto odnjeti iz Jaruga.Drugu utakmicu su pokazali svoju kvalitetu,imaju pojedince koji mogu sami rijesiti utakmice,i ko zna mozda bi mogli biti i najvece iznenadenje u ovoj sezoni.Potajni favorit...

SLAVEN Trnjani

RAKETA Beravci - SLAVEN 3:1
SLAVEN - MLADOST Donja Bebrina 2:1
Trnjani moraju pobijedivat.Nevjerujem da su zadovoljni sa ovakvim stanjem na tablici.Imaju bolju ekipu od toga.Nakon poraza u Beravcima,jedva bodovi protiv Bebrine.Kodkuce mora to bolje ici,dva kluba im disu za vratom.Lako se sve to okrene!

POSAVAC Kupina

POSAVAC - OMLADINAC Staro Topolje 1:1
ZVONIMIR Donja Vrba - POSAVAC 2:1
Nije to ono sto se ocekivalo od Posavca,Topolje je moralo past u Kupini..,ali nesto tu nepase,nije to ona ekipa iz jesenskog dijela.Nece nista biti od velikih ocekivanja,a nece biti ni velikih razocaranja,stopit ce se u jednu klasicnu drugoligasku ekipu,i drzati se sredine jos dugo....

DUBRAVA Zadubravlje

GRANICAR Slavonski Samac - DUBRAVA 3:1
DUBRAVA - OMLADINAC Novi Grad 7:1
Izgubili su od prvaka,rasturili Omladinac...sve u svemu solidno.Nema razloga za neku veliku brigu.Jos uvijek su tu u vrhu,i drze korak sa najboljima.Koliko velike rezultate zele,to je druga prica al u svakom slucaju svi znamo da su jako jako opasni!

ZVONIMIR Donja Vrba

DILJ Klokocevik - ZVONIMIR 0:4
ZVONIMIR - POSAVAC Kupina 2:1
Dvije utakmice,dvije pobjede,sest bodova,najbolji start u ligi uz Mladost BS.Nisam ocekivao ovakvu visoku pobjedu protiv Dilja,ali nesto ima novo u ovoj ekipi,igraju jednostavno...bolje!Tesko da ce ih neko pobijediti.

SLOGA Jaruge

SLOGA - SAVA Svilaj 2:1
MLADOST Bicko Selo - SLOGA 3:0
Sloga je tamo gdje pripada,u vrhu.Izgubi utakmice koje "mora" izgubiti,a sve ostalo poberu u svoju korist.Desi im se gdje koji kiks protiv slabijih,ali svaka ekipa u ligi zna da u Jarugama nemoraju racunat na pobjedu...

GARDUN Garcin

MLADOST Donja Bebrina - GARDUN 1:0
GARDUN - MLADOST Cajkovci 2:0
Nije lose,ali nije to ni "g" od onog Garduna sa pocetka sezone.Naravno,i ostale ekipe su se dosta poboljsale,al opet, puno se vise ocekivalo od ekipe iz Garcina.Nece oni nigdje dozivit katastrofu,ali nece se ni proslavit ovu sezonu.Realnost...5. do 6. mjesto.
Utakmice su odigrane 08. i 15.03.2009.
Evo ovako je poceo proljetni nastavak prvenstva,napeto kao sto je i zavrsio jesenski dio.Na prvaka bi se vec moglo kladit,al ajd ko ima muda!?Za ispadanje imamo jednog kandidata,trazi se drugi...Koliko ce ekipa zagorcati zivot prvoplasiranim,tu je svakako puno kandidata.Dali ce bit velikih iznenadenja to cemo vidjeti,jer imam vec par ekipa na umu koje bi mogle pomrsiti mnogima racune.Naravno da ce biti i nezasluzenih pobjeda i nekorektnih sudenja,al to jednostavno pripada u imidz druge zupanijske,i tesko da ce se ikada iskorijeniti.Na nama je da izvucemo ono najbolje od nogometa iz svega toga,i da uzivamo u tome.

Tablica sad izgleda ovako :

1. MLADOST Bicko Selo 37
2. GRANICAR Slavonski Samac 37
3. DUBRAVA Zadubravlje 32
4. SLOGA Jaruge 29
5. ZVONIMIR Donja Vrba 29
6. DILJ Klokocevik 28
7. GARDUN Garcin 27
8. OMLADINAC Staro Topolje 24
9. POSAVAC Kupina 24
10.SAVA Svilaj 23
11.SLAVEN Trnjani 22
12.RAKETA Beravci 22
13.MLADOST Donja Bebrina 21
14.MLADOST Cajkovci 13
15.OMLADINAC Novi Grad 12
16.SELNA 2





- 16:46 - Komentari (6) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< ožujak, 2009 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Tablica

  • 1. SVAČIĆ SS 24
    2. POSAVAC R 23
    3. LIVADA ŽELJEZNIČAR SB 22
    4. POSAVINA VK 22
    5. SLAVONAC NK 20
    6. OMLADINAC NG 20
    7. TOMISLAV PAN DA 17
    8. ZADRUGAR O 16
    9. SVJETLOST L 14
    10. BATRINA 13
    11. SLOBODNICA S 11
    12. PODVINJE P 11
    13. SLOGA NG 10
    14. SLAVONAC B 9
    15. GRANIČAR L 7
    16. MLADOST S 5

Linkovi

Prvenstvo

  • 19.08. SVAČIĆ Stari Slatinik - OMLADINAC NG = 6:2

    26.08. OMLADINAC NG - PODVINJE Podvinje = 3:0

    02.09. ZADRUGAR Oprisavci - OMLADINAC NG = 5:1

    KUP 3.kolo GUNDINCI G - OMLADINAC NG = 1:5

    09.09. OMLADINAC NG - POSAVINA Velika Kopanica = 0:0

    16.09. TOMISLAV PAN Donji Andrijevci - OMLADINAC NG = 0:0

    KUP 4.kolo SLAVONAC B - OMLADINAC NG = 0:3

    23.09. BATRINA Batrina - OMLADINAC NG = 3:1

    30.09. OMLADINAC NG - SLAVONAC Bukovlje = 2:0

    KUP 5.kolo OMLADINAC NG - ZADRUGAR O = 3:3 (5:4 -11m)

    07.10. SLOGA Nova Gradiška - OMLADINAC NG = 0:2

    14.10. OMLADINAC NG - SVJETLOST Lužani = 3:1

    21.10. LIVADA ŽELJEZNIČAR Slavonski Brod - OMLADINAC NG = 1:2

    28.10. OMLADINAC NG - GRANIČAR Laze = 3:1

    4.11. POSAVAC Ruščica - OMLADINAC NG =

    11.11. OMLADINAC NG - SLOBODNICA Slobodnica =

    18.11. MLADOST Sibinj - OMLADINAC NG =

    25.11. OMLADINAC NG - SLAVONAC Nova Kapela =

Strijelci

  • 1. Tukara 9

    2. Ergotić 7

    3. Knežević
    . Matijević 3

    5. Leutarević
    . Markovinović
    . Sudić 2

    8. Slobođanac 1