Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva - Brzog datiranja

subota , 12.01.2019.

Info










Click here: Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva






U spavaici u dnevnoj sobi kako lei mrtva. Njihovu nadu ugasila je informacija da je Jelena mrtva. Možda je bio i slab na njenu odluku da se vrati za mikrofon.



 Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

Možete da očekujete sasvim mirnu i opuštenu situaciju, bez ikakvog stresa. 0;0 20< ?>;8F8X0 7040B0: 8 28 A04 :><18=CX5B5. Ni ona nije očekivala božansku nagradu o kojoj priča Rast Kol. I tokom potrage, kako su pričali, ništa sumnjivo nisu ni videli ni čuli.



 Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

Info - Porodica i prijatelji su se odmah uključili u potragu, i zahvaljujuci vama i policija. Uostalom, dok pišem ove redove, ispijam pivo iz flaše.



 Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

Njegov otac Vladimir Marjanović je, posle policijskog saslušanja, stigao kući oko 22 časa. Drama u Borči trajala je skoro 24 časa. U subotu oko 15 sati, kada je trčala nasipom, Jeleni se navodno gubi trag. Žena je istrčala jedan krug, a na polovini drugog, Zoran ju je izgubio iz vida. U međuvremenu, razgovarala je s majkom telefonom. Kada je shvatio da Jelene nema, njen muž je uzbunio porodicu, novinare, a potom je o nestanku obavestio i policiju. Detaljnom pretragom terena pronađeni su njeni telefon, šnala i krvavi tragovi, saznajemo od izvora bliskih istrazi. U nedelju oko 12 časova njeno telo policija je pronašla u kanalu između njiva, u blizini staze gde je trčala. Iako su sumnjali da je reč o otmici i nadali se da će se Jelena pojaviti živa, vest o njenoj smrti skrhala je porodicu i prijatelje koji su čekali rezultate potrage. Mislili smo da se negde onesvestila. Trčanje joj je bilo navika, posle toga je trebalo da ide u nabavku, da kupi šta je potrebno i da to odnese majci. Nadao sam se sve vreme da me vara osećaj, da je oteta. Ali ko bi nju oteo... Ko može da zamisli koji psihopata bi nju mogao da povredi, da je ubije i uništi našu porodicu! Na tom nasipu okupljaju se narkomani, ali dolaze ovde i oni što izlaze vikendom iz zatvora... Po Zoranovu i Jeleninu ćerku Janu u međuvremenu je došla vaspitačica, da je skloni od gužve, da ne sluša najbliže kako tuguju. Znala je šta se dešava, bila je u kolima dok smo tragali za Jelenom. Sa svojim tatom se igrala samo 100 metara od mesta gde joj je majka nestala. Nesrećna žena živela je sa suprugom Zoranom, njihovim detetom, Zoranovim sinom iz prvog braka, svekrom i svekrvom. Godinama se bavila muzikom, da bi pauzu napravila kada joj je preminuo otac. Ne zato što je moja, niti zato što je više nema, ali ona je tako drago stvorenje bila. Divno biće, koje bi me ujutru zagrlilo uz reči - dobro jutro, dedice. Njena majka je imala samo nju... Svi članovi porodice su po podne odvedeni na ispitivanje, a Jelenino telo prevezeno je na obdukciju. Njen nestanak prijavljen je u subotu oko 20 časova, kada je policija počela da prečešljava teren, močvaru i nasip u Borči. Nekoliko njih dođe, drogira se. Uglavnom se takvi tipovi i okupljaju ovde - priča jedan od stanovnika naselja Crvenka u Borči. NEDELjNA RUTINA PRIJATELjI i kumovi Marjanovića došli su na nasip dok je još trajala potraga. Njihovu nadu ugasila je informacija da je Jelena mrtva. Ona je mnogo vezana za muža i dete. Jana je veoma potresena... Sa Jelenom sam se čula pre nekoliko dana. Stalno ide na trčanje, to je njena rutina. Sigurna sam da nije nestala ili otišla svojom voljom - rekla je Jelenina drugarica Nora R. U međuvremenu je došao i Zoranov kum koji nam je potvrdio da je Jelena dobijala pretnje od obožavalaca putem društvenih mreža.



EKSKLUZIVNI SNIMAK: Pogledajte kako su Marjanovići pričali dok još nije pronađeno Jelenino telo!
Uostalom bas to i piše o njoj u novinama! Pa evo i ja razmišljam o tome ,čitala sam i ove članke po novinama o njoj i pitam se da li je ta bila sa Z u vezi dok je još bio u braku i koliko je umiješana u ovaj slučaj? Podsetimo pevačica Jelena Marjanović nestala je juče oko 15 časova kod divljeg naselja Crvenka. Ubijenu pevačicu majka je zvala u dva navrata nakon prvog telefonskog poziva, a poslednji put se sa druge strane žice čula samo tišina koja je trajala 43 sekunde. Jelena je pronađena mrtva. 0=8X0F8 >402=> <0ABC@18@0XC ?> >2>X B5<8, 0 A04 AC ?>G5;5 8 4><0[8F5 40 FC@5... Ta staza je duga nekoliko kilometara i Jelena je odmakla daleko od njih daleko.

[Musko trazi musko -- Mali Oglasi # Goglasi.com|Dlakave picke pornici|Erotski filmovi stari]






Oznake: KRVAVI, tragovi, našla, za, KOSU, i, patike, da, Li, je, Jelena, MARJANOVIĆ, UBIJENA, naš, nasipu, u, Borči

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.